Ne yaşarsa hayatı bir daha düzelmemek üzere altüst olur?
En kötü ne yaşayabilir bir insan?
En kötü ne yaşayabilir bir insan?
Bu hayatta geçmez sanılan herşey geçer herşey düzelir... aşk acısı ölüm acısı kazık acısı insanların verdigi darbeler bunalımlar sıkıntılar... hepsinin acısı iyileşir allah sabır verir zaman alıştırır altüst olunsada mecbur ayakta durulabilir. bu hayatta en kötü şey elden ayaktan düşmek yatalak olmak ele muhtaç kalmak bir yakınım bana bunu ögretti ona çok üzülüyorum allah kimsenin hayatını hastalıkla altüst etmesin elden ayaktan düşürüp muhtaç etmesin.
gecen derste tartıstık da bunu sanırım tecavüz daha kötüsü gelmiyor insanın aklına
İftira.
bir anne için diyosan oğlunun şehit olması bir çocuk için diyosan istediği oyuncağın alınmaması bir genç için diyosan sevdiği kızın sevgilisinin olması bir ihtiyar için diyosan ulen şurda 2 yıllık cinsel hayatım kaldı onuda boşa geçirmeyim deyip bulduğu yere girmeye çalışması ama başaramaması bir ölü için diyosan ölüyü sevmeyen kişinin gelip onun mezarına işemesi :D
Namus şeref ve onurunu yitirmesidir.
Cevap
20Cevap
geri döndüremeyeeği ve düzeltemeyeceği şeyler 1.evladını kaybetmek , benim yaşayarak öğrendiğim en acı 2. olanı 31 yıllık kardeşimi kemik iliği verdiğim kardeşimi kendi ellerimle kara toprağa emanet etmem benim her aynaya baktığımda kalbimin üzerindeki ilik nakli izi ve kardeşimi bana unutturmaması. bunların dışındaki herşey düzele bilir yeterki insan nefes almay devm etsin...
Kişiye göre değişir. En kötüsü sanırım en çok korktuğun şeyin başına gelmesidir ya da hayallerini gerçekleştiremeden toprak olmak.
insanın sağlığının bozulması .parmağımızı kesek bile bir düğme bile açarken zorlanırız .
düzelmeyen bir hastalığa yakalanırsan yani hastalık kronikse(zihinsel veya bedensel farketmez) benim gibi şaftın kayar,hayatın öyle bir hal alır ki altüst kelimesi anlatamaz durumunu,dün koşarken bugün sürünerek yol almaya çalışırsın.
ayrılıktır. ölüm ile ayrılığı tartmışlar 50 gram fazla gelmiş ayrılık. ihanettir .
hayırsız yaşam ve ölüm
bunun içnde hastalık kötü olmak falan hepsi var
yalnız kalmak, etrafındaki tüm sevenlerinin olmaması durumu.
Namus..
Bunun içini açmaya gerek yok sanırım ana, bacı.
++:)
babamda öyle öğretti bize :)
töbe töbe burdan kan revan bir hikaye yazarım sana şimdi :D
ben en kötü şeyleri yaşadım zati ondan dahada kçtüsü yaşayamam heralde
Dur tahmin edeyim. Aşk meşk acısı.
hayırr ya o işleri takmam ben yaa ben profesyonel bir transfere imza attım ve 1 yıl sonra kalten baba 14 ay sonrada beyin tümerinden abimi kaybettim basketbolu bıraktım ve işlerin başına gectim hayatım kaydı anlıcanız son 5 yıldır hala kendime gelemedim bundan kötüsü ne olabilir
İftiraya uğradım. Küçücük yaşımda. Herkes bana sırt çevirdi. Ailem dahi. Okulumu değiştirmek zorunda kaldım. Küçük bir ilçedeydim. Ordakiler de de duydu. Okula gidemedim. Memleketim olan o ilçeden ayrıldım. Tüm derslerimde başarılı bir çocuktum. Ama çok iyi bir lise kazanamadım. Zaten yaşadıklarımdan sonra bir sene okula ara verdim. Ondan sonra gittiğim her okulda sorunlar yaşadım. İnsanlarla düzgün ilişkiler kuramadım. Kimseye güvenemedim. Onlarca dostumdan biri yok. Ailemin bana güveni yok.
En ufak mutluluğum yok.
Şimdi İstanbul'dayım. Bana ilkokulumu sorduklarında korkuyorum. Ya oradan biriyle tanışırlarsa ya duyarlarsa. Seneye üniversiteye gireceğim. Terk etmek zorunda bırakıldığım, bğr daha asla gdemeyeceğim ilçeden birsürü kişi gelecek İstanbul'a üniversite okumaya. Ya karşılarşırsam? Ya yine tüm okula duyururlarsa?Beni gene rezil rüsva edecekler.
Bana yine yol görünüyor. İstanbul'da da duramayacağım. Türkiye'de, memleketimde hayat yok bana. Ne yapacağım? Nereye gideceğim?
Kaç defa intihara kalkıştım bilmiyorum. Küçücük yaşımda bir tek günahım yokken neler yaşadım. Her gün bileklerimi kestim. Her gün ağlıyorum. Şu an bile ağlıyorum. Asla ödemeyecekler bana ettiklerinin vebalini. Ben de asla rahat nefes alamayacağım.
Sürekli korku içindeyim. Daima perişan haldeyim. Huzur yok bana.
Sence ne yapmalıyım? İnsanlardan çok korkuyorum herkesin kötü olduğunu bana zarar vermek istediğini düşünüyorum. İnsanlarla göz göze gelmekten bile nefret ediyorum. Hepsinden tiksiniyorum.
Ve bütün iftiralar namusumaydı...
Benim bu yaşadıklarımdan daha kötüsünü yaşamış birini gördün mü hayatında? Ben görmedim...
Bir insanın başına gelecek en kötü şey babasız büyümek aile bağının kopuk olması nefretini içinde yaşaması
Ellerini, bacaklarını, gözlerini, dilini, kulaklarını kaybeden insanın hayatı alt üst olur.
En yoktur kötünün kötüsü vardır. Ne kadar kötü olursa olsun zamanla alışıyor insan.
namusunu şerefini kişiliğini kaybetmesi
beterin beteri vardır. bunun bir limiti yok.
Bence ani olum sonra sagligini kaybetme
İmaninin gitmesi herhalde
Bir kaç çok kötü olayın senkronize olması.
sevdiğin insanları yitirmek...
Beterin beteri misali ..
Gozlerini kaybederse.
saglıgını kaybederse
beyn ölümü
sağlığını kaybederse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar