Size göre bir Kadın bir Erkekten ne ister😇💕🌹🙈?
Bunlari yapabilirseniz bir kadının kalbini fethetmissinizdir😇😇
Musmutlu akşamlar 😊

Benim tecrübelerim kadınların aşk'tan anlamadıkları, özellikle de karşı cinse acıma konusunda merhamete sahip olmadıklarını gösterdi. Trip atan tarafın kadın olması bile işin gerçekliğini gösteriyor, Trip nedir umursamamazlıktır, bir insan sevdiği insana nasıl bu tavrı gösterebilir ki > işte kadınlar da bu aşk duygusu tamamen yerleşmediği için istedikleri zaman yönlendirebiliyorlar duygularını, onlar tamamen sonucsal olarak düşünüyorlar, yuva kurabilir mi çocuğuma bakabilirmi evimi geçindirebilir mi, altıma araba alır mı gezdirir mi? Mutluluk kaynakları tamamen somutsal şeylerden, asla ve asla küçük şeylerden mutlu olmuyorlar. Manevi şeylerle kadınları mutlu etmeye çalışmayın, Bknz: Artık çicek alınmasından bile hoşlanmayan kadınların dönemindeyiz.
En önemli tespitimde devamlı egolarının pohpohlanmasından hoşlanıyorlar. bir gün egosunu tatmin etmediniz mi size tavır koyabilirler :D :D
Tribin cinsiyeti yoktur. Çünkü trip kendini ifade edemediğinde ya da karşı taraf anlamdığında yapılan davranıştır (hiç yapmam) çiçekten hoşlanmayanlar ki bunlardan biri benim çünkü alerjim var kadınlar değil erkekler somut düşünüyor örneğin biri dokundumu yeterki maaşım olsun ne iş olursa olsun ya da lüx arabalar almak ister (kadın ise anlayış ve sevilmek bekler) gereksiz iltifatı yapmacık bulanlarda var. Aslında erkekler ilgi delisi kızlar tarafından ilgi görmek gururlarını okşatığı için.
@Papichulo18 :) :) doğrudur
Bu kelimeler oldukça güzel, derin, anlamlı, duygusal, gerçekten çok romantik, ama çoğunluğa bakıldığında anlamsızlaşıp sadece roman yapraklarını süsleyen motifler olarak kalıyor. Bunların yerini takılar, gösteriş arzusu, maaş tutarı, ev, araba gibi maddi kaygılar alıyor, ve hatta bu kaygılar aşkı bile unutturacak düzeye ulaşabiliyor.
Şefkat ister,, sevgi dolu bir yürek isteer
Teşekkürler canım
Rica ederim canım 😊
Cevap
16Cevap
Sen bir kadın olduğuna göre sana soruyorum ne istiyorsun? :)
😊😊
Bayanlara sorarsan bu soruyu güvenilir olsunlar ilgili olsunlar romantik olsunlar gibi buna benzer cevap verirler 😂 istek cok olur 😂😂😂
Kadın erkekten aşktan hariç her şey ister tip ister zengin olmasını ister cool karizmatik kaslı vücutlu olmasını ister .
Bunun cevabı hz. Adem den beri araştırılıyor ama hala bir sonuç alınabilmiş değil :))
Güven sevgi bir ömür ister para araba mal mülk istemez yani:)
Bu sorunun cevabını 100 kadına soracaklarmis ilk kadın cevabına 171538291 gündür devam ettiği için henüz bir sonuç elde edemedik :(
Sadece birazcık ilgi ve sadakat ☺
sonsuz güven ve sevgi ister
Mesela şiir okumak ister kadınına erkek..
Güven ister, İlgi ister
Hepsini yaparimda tik yok 😀😀
2000 karakter yetmez yazmaya xd
Kadın herşeyi isteyebilir belli olmaz 😄
İlgi ister sevgi ister sanada iyi geceler
bal ver kaymak ister
Bide antep fıstığı üçü birarada çok lezzetli oluyor 😊
Haftasonu kahvaltı soframizin vazgecilmezidir😊
Mukayyet olcak ne var hemşo 😊 kahvaltilik bir yiyecek altı üstü
o yan etkiler bana etki etmez Allah ın izniyle😊
Belasını.
zengin ollmasını