bundan bir kaç yıl önce baya konusu oldu arkadaşlar ile aramızda sonra ortalama bir hafta kadar hergün inanmıyorum dedim kesinlikle reddettim bir hafta kadar sonra yatakta uyanıkken sanki üzerime tonlarca agırlık çoktü göz kapaklarım hareket ediyormuydu onu da hatırlayamıyorum ve vs vs bilimsel olarak bu gecici felclik durumu fakat bilemiyorum hanğisine inanacağımı
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
geçen gece vakti gördüm bir tane. eşinden şiddet görmüş ardından sapıklar kaçırıp tecavüz etmiş. zavallı cin ağlıyordu. bu ülkeden gidecem, ne adalet var ne birşey dedi. :-D :-D :-D
Normalde korkmam ama köylerde çok oluyo mübarekler o yüzden biraz olsun köydeyken korkarım. Tek üç harfli değil ayrı ayrı olaylarda oluyo... çoğu büyüklerim atlarla geçen şehitler görmüşler kimileride cin olaylarını görmüşler terk edilmiş evlerde ki köylerde çok olur bilen bilir.. önce o evin kocaman bir yılanı vardır sonra geçe ışıklar felan görünür evde ve yahut gece tahtalarda ayak sesleri vs çok farklı türde var
Yakınından çok geçtim ama içine girmedim çünkü üç harfliler baya kurnazlar orda sana musallat olabilirler. Yaşanmış bir olay bu : Adamın teki gece yolda yürken bir yılan görüyor ve yılanı öldürmeye çalışıyor ama öldüremiyor sonra gece oluyo adamın kapısı çalınıyor adam bakıyo jandarmalar gelmiş diyor benim bir suçum yok felan.. yok sen suçlusun felan derlermiş sonra adam ayakları fark ediyor ki dışa doğru dönük.. işin aslını anlatıyo cinler.. senin yolda gördüğün yılan bizden biriydi diye o yılanı öldürmediği için kurtulmuş işte o yüzden öyle yerlerde ve ya dışarlarda olsun geceleyin bişey öldürmek doğru değil zararlı hayvan dahi olsa... bir keresinde köydeyim gece wc ye kalktım evde hemen yola sıfır köy yeri olduğu için sorun olmuyo neyse böyle bildiğin alt nalı sesi tıkır tıkır yoldan geçiyordu ama bakamadım ufaktım korkmuştum... zamanında ruslarla çok savaşılmış bizim buralarda ilginç şeyler oluyo tabi Allah biliyo bizim böyle şeyleri kaldıramayacağımız için bizi tanıklık olmuyo
Deli saçması, insanın zihnine pompalanan öcü böcülerin beyinde yansıması, her bişeyi bunlara bağlama dürtüsü. Bu sayede insanları korkutup sömürme çarkının dönmesini sağlayan tertiplerin önemli bir parçası.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçma. Herkes çark döndürmeye ugrasiyor. Olan bir şeyden korkuyoruz. Böyle olaylara inanmadigini düşünüyorum. Ama gerçekten var olan varlıklar
Namaz kılmadığım günlerde müslüman cinler namaz için uyarıyorlar onun dışında birkaç kez seslerini işittim ama hiç görmedim. Korkmuyorum da sonuçta onları da Allah yarattı.
Şimdi şöyle düşün normal bir insan hakkında haddin den fazla laf edersen ne olur? Onlarda aynen oyle işte. Sen onlarla uğramadığın sürece onlarda seninle uğraşmaz.
Yani. Haklısın. Ugrasmak başka düşünmek başka ama bunlar engellemiyor mi onları sadece uzak durmani sağlıyor. Mesela çöpten dalgınlikla destursuz geçtin mi ve orda da yavrularina bastiysan al başına belayi.
@HayalperestPisicik ya binlerce kez görmek istedim bir kez karşıma çıkmaz mıı birkez birkezz nette araştırdım nasıl cağırılır diye baktım denedim de hepsi hurafe yalan bir tanesi de mi tutmaz hani tamam bir ihtimal varlar diyelim neden gelmiyorlar arkadaş bana
@musty01 Ne gibi yöntem denedin bilmiyorum ama zaten ilk denemede gelmediği oluyor, sabırla deneyecekmişsin. Fakat olduğunu biliyorum yani pekte hoş bir durum değil.
@HayalperestPisicik cin suresi vs vs yazıyordu birtek onu değil birkac sey duası vs bak Afganistan a gittim büyüye inandım Irak a gittim atese tapanları gördüm Arabistan a gittim dinden soğudum böyle bir müslümanlık olamaz diye yani en son olan bu ben her zaman diyorum bu gerçekse bir defa karşıma çıksın her ne şekilde olursa olsun bende birdaha asla ama asla yarğılamadan kayıtsız şekilde ölene kadar hiç süphe etmeyeceğim ama ben ne kadar desem de boş başkalarına olabilir ama bana cin yok
@HayalperestPisicik şunu da belirtiyim Müslümanlığa inanmamın bir diğer sebebi de Kuran ı hatim eden ama hepsinin bilmediği yıldızname diye birsey var bunu çok kişi reddetse de bu gerçek benim kine baktılar bakan kişi çocukluk aşkım dı toplam 2 defa baktı ve birdaha ne kadar ısrar etsem de baktıramadım çok günah olduğunu söylüyor herneyse baktı ve ve resmen hayatım daki belli bir zaman süredeki geleceğiden bahsetti bana kendine çok dikkat et diye bir gün içinde 3 defa aradıktan sonraki gün bıçaklandım sonra önündeki 2 yıl ın çok kötü geçecek dedi vs vs ve benden 200 bin tl civarı para gitti herşeyim alt üst oldu ve hala borç ödüyorum vs vs inan bugüne kadar bana olan en inandırıcı şey bu başka hiç birşey degil neymiş efendim kayıtsız şartsız inanacakmışsın boş iş bu
@EnsaR-RooT benim ne yaptığım seni uzaktan yakından alakadar etmez her istediğimi de yaparimm sen değil paşa torunu bile karışamaz bana diyorsun da senin işin gücün yok bu kadar yazışmayımı okudun? ayrıca amacım farklı olsa özelden yaz derim ya da özeline yazarım ki buda seni ilğilendirmez ayrıca bir kıza yavşayacak olsam bu kıza değil sitede dolu olan kaşar kızlara yaparım bunu ayrıcaa hayırdır da ben anlamadım seni sıkıntıya sokan şey nedir?
Hihihi 😂😂 Eee geceleri nasıl oluyor. Bir kere televizyon kendi kendine açıldı. Yaklaşık 4 yıldır salonda uyumuyorum. Sanki yatir var. Sabaha kadar dua okuduğum halde uyuyamiyorum😕😤
Küçük olduğum için ne olduklarına anlam verememiştim. Daha sonradan öğrendim. Şimdi olsa çok korkardım. O dürten beni namaza uyandırmak için dürtmüştü.
Yok yerinde. cocukken gece lavabosu kalkmos. koy yeri bide koyde lavabolar. disarida olur ya cikmis iste dedem. tamam mi karanlik kimse yok sonra ileriye bakmis bir tane cocuk kafasi egik dedem. allah allah ne isi var bu cocugun bir saate falan disarida demis yaklasmis. yavas yvas sonra icine bir urpertimi desem korku girmis dua falan hemen okumus dedem. kacmis uzaklasmis 3 harfli iste duurm bu haa tmada. dokunacakmis dedeme.
Birde benim dede biraz aksi ve deli gibidir ( sinirli yani deli dana derler ya onun gibi ) . Taaa 1950 1951 gibi atla diğer köye giderken bir tane kecinin tek başına 1 metre zıplayıp durduğunu görmüş. Dedem de şunu eve götürürüm de yerim diye yanına gitmeye başlamış hayvan attan da hızlı gidecek nerdeyse. Zoraki yaklaşmış yanına. Hayvanın garip garip ses çıkardığını duyan dedem hemen İhlas suresini okumuş keçi dedeme " ben senin anani ağlatacaktım sen benim anami ağlattin" demis. Dedem rahmetli yemin ederek anlatırdi
@Arabalarvekizlar hocam 3 harfli sonuçta. Korunmazsan oynarlar zararda verirler. Demek ki belki büyü yaptırıldı oylelikle gerçekleşecekti okuyunca iptal oldu belki
En İyi Cevaplar