Bahşedilmiş bir yetenek mi? Yoksa lanet mi?

Merhaba değerli dostlar. Çok ciddi bir sorun ile karşı karşıyayım. Çocukluğumdan beri sürekli farklı insanlarlar ile tanışıyorum, farklı bilgiler ediniyorum. Arkadaşlar 4 yaşımda ilk defa annemin zihnine girdim. O zamanlar beni çocuk olduğum için hayal gücü der geçerlerdi. Bu olay gün geçtikçe arttı. Her insanla tanışmam da sanki onların enerjisini çekiyordum. Bilmiyorum size saçma gelebilir ama bunu her gün yaşıyorum. Beynimde düşündüklerimin neredeyse tamamını yapabiliyorum. Keşke satırlar yetse de size hepsini anlatsam.

Havayı, suyu, ateşi ve toprağı hissediyor elementler ile birleşiyorum. Anlamıyorum doktora gittim, psikoloklara gittim veya herhangi akıl sağlığı hizmetine gittim. Ve hiç bir şekilde hasta olmadığı söylediler. Sıkıldım artık. İlaç kullanmadığım zamanlarda beynimde ağlayan, bağıran veya seslenen insanların sesini duyuyorum. Çok garip gelebilir. Hasta olan birine hiç dokunmadan yardımcı olabiliyorum. Enerjiyi düşünüyorum. Aktarıyorum. Belkide bundan fazlası. Kimseye dokunmadan zarar verebiliyorum. İstediğimi yaptırıyorum. Ama bıktım bundan. Evden çıkamıyorum. Yakında kafayı yiyebilirim. Gittikçe artıyor bu durum. İnsanların aklından geçenleri duyuyorum, onların hissettiklerini hissediyorum. Gözümü kapadığımda geleceği görüyorum. Her saniye farklı bir dejavu yaşıyorum.

Gözümü kapatıp ellerime enerji gönderdiğimi hissediyorum. Ve çok ağır eşyalar hariç elimi uzattığım her şeyi düşürüyorum. Kendimi gözüm kapalıyken görebiliyor ve etrafta dolana biliyorum. Rüyalarımda sürekli uyanığım ve rüyada olduğumu biliyorum. Her gece rüyamda 70 yıl geçiyor gibi. Çok garip gelecek ama rüyamı kendim yönetiyorum. Belkide bu size çekici gelecek ama bunun dışında artık farklı varlıklar görmekten bıktım. Beni korkutmaya çalışan her şeye zarar veriyorum. Boyut dışı varlıkları görüp erişe biliyorum. Bana köle gibi davrandıklarında oldukları yere çivi gibi dikiyorum. Her zaman bana seslenen insanlar duyuyorum. Bu yetenek mi yoksa lanet mi? Benim gibi olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece anlayabileceğinizi düşündüm. Sadece dalga geçmek ve hakaret etmek için uğramışsınız. Dünya tozpembe değil. Fark ettim ki çok yanlış yere sormuşum. Yinede teşekkür ederim. En azından bazı şeylerin gizli tutulmasını öğrettiniz. Bazılarınız eskide yaptıklarınız için pişman. Bazılarınızın ilişkisi git gide bozuluyor. Bazılarınızın eğitim durumu berbat. Bazılarınızın gelecek için umutsuzlukları var. Yinede teşekkür ederim. Bazen sadece dalga geçmeye değil, anlamaya çalışın olur mu?
Bahşedilmiş bir yetenek mi? Yoksa lanet mi?