arkadaşlar hiç aklımdan çıkmıyor. sürekli eksiklik, eziklik, değersizlik duygusu geliyor gördükçe. daha sonradan böyle oldu bir tane arkadaşım kücükken geriye doğru bükmüştü ama çok aşırı takıyorum ve oynaya oynaya sürekli bu hale kolaylıkla gelir olmaya başladı.
bakın bugün kafamı duvarlara vurdum sürekli sürekli de vuruyorum ve cidden ölmek istiyorum millet bayram sevinci yaşıyor biz ailecek ağlıyoruz.
ya inanmıyorum ki dogustan olmadıgından eminim işte o yüzden gitmiyorum gidcem simdi dicek her zaman oluyor mu dicek hayır dicem avucunu kapatıp acabiliyo musun dicek evet dicem bisi yok dicek ama olduguna eminim
biliyorum ama beni o çocuk bu hale getirdi ona nefret duyuyorum onu öldürmek istiorum resmen ondan sonra ben bunu hep böyle kafama taktım bir türlü atamıyorum dogustan olsa belki bu kadar takmazdim :/
Bende de var ilk fark ettiğimde evde toz aliyodum parmagimi bastırarak bir lekeyi çıkarmaya çalıştım sonra parmağımı bukemedim böyle oldu ama hoşuma gidiyo benim herkes yapamıyor uzulcek bisey değil yani 😃😃
bir arkadaşım tüm parmaklarını yapabiliyordu da ne alaka bu psikoloji anlamadım
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
çünkü sonradan böyle bırakıldım engelli bırakıldım allah rızası için yardım edin yoksa canıma kıyacağım gerçekten. bıktım artık bu hayattan. kendimi ezik suçlu değersiz işe yaramaz mükemmel değilim gibi hissediyorum.
her zaman mı oluyor diye soracak yok dicem ben zorlayınca oluor o zaman bisi yapmicaklar yapamicaklar malesef böyle bırakıldım dünyada işte engelli bırakıldım
nasıl kafana takmıyosun neden takmıosun? ama sen kendi kendine yapmişsin acaba başka biri sana yapmiş olsaydı takmaz mıydın kafana? ben sanırım başka biri yaptiği için kafama takıyorum ya napcam bir fikir verir misiniz intihar etmeyi düsünüyorum cidden kaldıramıyorum.
Bunun için intihar edilir mi hastaneye gidin eli ayağı olmayan insanlar görmüyor musun onlar ne yapsın peki intihar edersen daha kötü olursun ALLAH bilir fakat cehennem gidersin sakin böyle saçmalık yapma
peki size baska biri yapmiş olsaydı yine takmaz miydiniz? sonradan biri sizi engelli bıraksaydı ya da buna benzer bişi ve siz nasıl takmıyorsunuz kafaya o konuda bir taktik verir misiniz
psikoloğa felan gittim ilaç yazdilar ama uyutuyor sürekli bıraktım sonra yine bu hale geldim bugun parmak yarın baska bisiye takıyorum kafamı sürekli böyleyim
@KSAhmet şu soruda bile allah rızası için kızlara yavşama lan defol git soru sor orda yavşa ben allah rızası için yardım istiyorum gelip sorumu dağıtma
kardeşim olayı dramatize etmesene sorun yok sürekli parmakların öyle durmuyor ki istediginde yapabiliyosun sadece. uyuşturucu çekip tribe girmiş ergenler gibi yardım isteme gözünü sevdiğim ya
olayı dramatize etmiyorum kardeş senin de ailen bas ucunda günlerce ağlasin evladın kendini duvarlara vursun o zaman anlardın ben babama yalvarıyorum bana silah al diye kendim alamadım bu parmaklar ile yasamak istemiyorum napabilirim kendimi ezik değersiz hissediyorum diyorum kuranın üzerine yemin ederim ki hayatım geçmek bilmiyor
@KSAhmet ya kücükken arkadaşım şiddet göstererek geriye doğru büktü ondan sonra bu hareketi yapabilmeye basladım bu sekilde kalmıyor istedigim zaman yapabiliyorum ama bir şey kaldıracakken felan da oluyo bazen. yani kemik takılıyor oraya eklem biraz yerinden oynadı galiba çok kafama takıyorum günün 24 saatinin 20 saati ile parmaklarım ile ugrasıyorum mesela bugun tahtaya vuruyodum. düzelmiyo onu yapamamam gerekiodu engelli bırakıldım güçsüz değersiz hissediyorum kardeş. cidden intihar felan etmeyi düsünüyorum bu aralar ama nasl yapcam bılmıyorm
dostum çok da sorun deilmiş sürekli durmuyor sonuçta intiharlık ya da moral bozacak bişey de değil eliin ayağın tutuyor buna şükret hatta senin bu durumu daha iyi anlaman lazım biz senin kadar bilemeyiz belki ama sen daha anlayıslı olabilirsin istedıgınde duzelıyor sonucta kalıcı değil
@KSAhmet ama sonradan o cocuk engelli bıraktı beni kücükken ona nefret duymamdan dolayı böyle hissediyorum belliki bilmiyorum napacağımı şaşırdım ailem de aynı sekilde dua ediyoruz sürekli ama acı cekiyorum yani eziliyorum bu parmakları gördükçe.
ya doğuştan değil bu işte ondan kafama takıyorum resmen engelli bıraktılar beni öyle hissediyorum eziklik hissediyorum allah rizası icin bir fikir verin cıldırcam intihar etcem
dediğinizi araştırdım biraz galiba olabilir. doktora mı görünmem gerekiyor bir çözümü var mıdır kesin allah rızası için bişi söyleyin. atel ne işe yarar düzeltir mi?
Ameliyet gerekebilir. Cok ilerlemisse. Hemsire degilim benim parmagimda da hafif bir cikiklik vardi ama uzun sure atel takmadigim icin duzelmedi. Diyorum ya hafif o yuzden ustunde durmadim
öyle kalmaz da yetenek felan değil işte bundan korkuyoddum doktor da öyle dicek yetenek ile alakası yok sonradan arkadasım parmağımı bükünce oldu bu olay. normal olan insanlar yapamaz bunu ama ben yapabiliyom engelli bırakıldım hasar yedim cünkü
fark edilmiyo zaten ben de biliyorum daha kötü insanlar felan var ama ben sonradan böyle arkadas kurbanı oldugum icin üzülüyorum bunu yasicak ne hak ettim diye.
Bu olaylardan ötürü mü kaybettin inancını? Çok saçmalamışsın. Allah'tan ümit kesilmez. 10 yaşında bile olsa yaptığı şey günahtır, sana zarar vermiş çünkü.
ben kestim kardeş fırsat bulsam öldürecektim bile dünden beri kendimi bir tane kız arkadaş vardı burdan allah rızası için yardım et dedim etmedi umrunda bıle olmadım şimdi de hayretler içindeyim sen bana yardım etmeye calısıyosun aslında sen de inanmamıştın ilk başta.
Ben elini böyle yapabildiğin için psikolojin bozuk sanmıştım, ayrıca üzdüğüm için özür dilerim. Madem kestin neden 'Allah rızası için' yardım istiyorsun? İçinde hala inanç var bence kendini kandırma. Asla canına kıyma böyle bir şeyden dolayı, sakın. Elinde yamukluk var diye intihar mı edilirmiş? Daha neler o kadar değersiz mi canın senin? Birazcık sakin ol sakın yapma
En İyi Cevaplar