En yakın erkek arkadaşım bana " seviyorum seni kanka" dedi sürekli bana bunu söylüyor neden böyle söylenip duruyor?

Okul bitti hala böyle. Sevgilisi de var ve sevgilisi başka bir şehirden. Bu çocuk üniversitede sürekli benimle takılıyordu. Okuldaki arkadaşlarım aramızda bir şey var zannediyorlar. Beni sinemaya davet ediyor. Reddediyordum yine de davet ediyor. Ben 6 yıl önce çocukluk arkadaşımla buluştum. O da beni onla kıskanmaya başladı. Bana durduk yere Trip atıyordu. Arkadaşlarımdan biri benim kalbimi kırdığı zaman beni koruyor. Okuldan arkadaşlarım bana ona aşık diyip duruyorlar siz sevgili olun gibilerinden konuşup duruyorlar. Hayır dedikçe anlamıyorlar. Okulun önündeki cafelerde oturduğumuz zaman centilmenlik kendisi benim yerime ödüyor benim vermemi istemiyor. Aramızı bozmak için uğraştım bu seferde her defasında ikna etmek için şirinlik yaparak kendini affettirmeye çalışıyor. Ve bir şey daha öğrendim ben onunla üniversite de tanışmadan öncede o beni sürekli görüyormuş. Aynı mahallede yaşıyormuşuz sonradan bana söyledi. Bu çocuk neden vazgeçmiyor. Şu zamana kadar hiç sevgilim olmadığını da biliyor. Beni sinemaya davet etti ve sinemaya da işinden dolayı gelemiyor şimdide tekrar gidelim diyor. Geçen korku filmine götürdü. Korku filminden korkuyor. Sinemanın sonuna kadar kolumu sımsıkı tuttu. Elimi çekmeye çalıştıkça inadına tutmaya çalışıyor. Okulda da sürekli benimle uğraşıp duruyor. Onu kendimden nasıl uzak tutabilirim.
En yakın erkek arkadaşım bana " seviyorum seni kanka" dedi sürekli bana bunu söylüyor neden böyle söylenip duruyor?