Antalya ya da Mersin bölgesinde apart fiyatları ortalama ne kadardır? Apart otellerin özellikleri ne bir de odalarda 2 kişi kalabiliyor mu?
Çok cahilim keşke olsem assdfs.
Çok cahilim keşke olsem assdfs.
Apart otel genellikle kalabalık gidildiği zaman cazip geliyor.. Çünkü oteller kişi başı üsret alırken apartlar daire fiyatı alır.. Ben tatilimi Mersin'de yaparım hep.. kalabalık gitmediğim için otele gidiyorum.. Otele gittiğiniz zaman yemek saati, kalabalık ve otel aktiviteleri yüzünden kapanıp kalıyorsun.. Ama apartta o yok.. mutfağın ve gereçlerin var kendin kafana göre yemeğini yapabilirsin.. Apart tutarsan tek fiyata 2 kişi kalabilirsiniz.. Otelde 2 kişi parası ödersin..
Mersin Kız Kalesi tercih ediyorum hep..
çok cahiliz keşke olsek 😂 bende bilmiyorum fhshsh
Geçen yaz mersin tarafındaydım apart fiyatları 50-60 lira civarındaydı. odanın büyükliğine göre değişiyor genelde fiyatlar. İki yataklı küçük odalar 30-40 lira. Aile boyu büyük odalar 5-6 yataklılar 60 lira civarında
Rica ederim.
https://m.neredekal.com/antalya/apart-otelleri/
Bende araştırırken şu siteye denk gelmiştim. Sende incele istersen belki işine yarayabilir.
@ArtistSerserii kanka bak bakalım.
teşekkür ederim.
Cevap
17Cevap
Mersin tarafında günlük olarak apart fiyatı 50 tl idi. Şimdi bayram dolayısıyla fiyatlar artmışdır heryerde. Apartin özelliği bildiğin ev dairesi yiyecek hariç her türlü ihtiyaç karşılanmış (klima tv internet). Aynı odada 3 kişiye kadar kalabilirsiniz. Denize yakındırlar genellikle
Çeşme, marmarisi tercih ederdim doğrusu turizm'in vasat olduğunu varsayar isek Apart motel yerine deniz sıfır olan, en az 4 yıldızlı bir otelde herşeye dahili tercih ederdim fiyatlar bu yıl oldukça düşük olduğu bilinmekte.
Ben marmaristeyim zaten baska bir arkadas icin sordum.
Fiyat kişiden kişiye kaliten kaliteye değişir.
2 kişilik apartlar vardır. Rahatlıkla kalabilirsiniz.
Tatil bölgesinde 100 den başlıyor. Marmariste 130 a buldum en uygun mesela. Sadece konaklama bedeli 3 kişilik apart.
Aaa Marmaris'e mi gidiyorsun :D
Marmaris'te yaşıyorum biliyorum baska bir arkadaş için sordum.
Mersine gideceksen Silifke'de Altin Orfoz otelini siddetle tavsiye ederim.
Fiyat ne kadar?
Teşekkürler. @ArtistSerserii bak kanka.
Aşağıda çocuk günlüğü 30 liradan bahsediyor ama.😁😅
@ArtistSerserii orda sezlong toplatiyorlardir huseyin :)))
sansima😄
Antalyada oturuyorum. 30 liradan başlar ortalama apartın kalitesine ve verdiği hizmete göre artarak gider. Genelde kişi başı ücrete tabidir tercihine göre oda seçersin
antalyanin neresi?
biz 2 kişi gideceğiz, bir oda mi alacağız yoksa ayrı ayrı mi alınıyor? cevaplarsan sevinirim. :)
Ben kemer de oturuyorum kardesim. İsim verebileceğim çok yer var ama eğer bir bayan bir erkekseniz büyük ihtimalle ayrı odalarda kalırsınız. He illa aynı odada kalıcaz diyosanda ona görede bir araştırırım. Antalya merkez ya da başka ilçeler düşünüyosan arkadaşlarıma sorarım ona göre belirtirsin
aynen aynı oda, kumsala yürüme mesafesinde bir yer ama ayrı odalar olsa da olur mecburiyetten... isim vere bilirsen sevinirim, yardımların için teşekkür ederim.
İçinde mutfağı olan odalara sahip otellere apart otel denir.. Ancak kimsede yemek pişirmez.. Sadece kahvaltıyı odanda yapma imkanın olur.. Otelin kalitesine göre değişiyor.
Apart akıl işi değil bende ama fiyat olarak en uygun konaklama şekli. 100 liradan başlıyo en kötü odanın boyutuna göre de kişi sayısı değişiyo
Mersin Anamur tarafında ortalama 80-100 civarı apartlar 2 kişiyi de rahatlıkla alabilir şekilde oluyorlar genellikle
kalabilirsin. Şu ev seklinde olanlarsa yemek herşey senden oluyor. Kendin yap ye :)
Fiyat bilemem de... kahvalti dahil oluyor genelde.2-3-4kisilik odalar mevcut
Kuşadası na gideceğiz arkadaşlar ile günlük 100 tl gibi ;-)
2kisi kalabiliryor gecelik 100 tl den basliyor bazen 50
Mersin dolu, alanya civarı 50 euro dan gecesi. Apartın ne olduğunu bir araştırıver
şu an esnaf bitmiş.
ucuza kapatırsın. blöf yaparsa kanma ne dersen kabul edecek kıvamdalar
Tatil için gideceksen fiyatlar pahali. Ama sürekli kalacaksan 1000 tl sen baslar
alanyaya git ya da göynük beldibi oralar güzel çok pahalı degildir
prestige hotel yeter :D
@filofobik nuretttin abigilin prestig o yüzden hemşerim yani :D elizabethin bir numarası yok gemi falan tırt :D
@filofobik prestigede çalışanları tanırım ama açşı hepsi ya da garson saçtan anlamazlar :D
Sevgili ile kalınacak ise bulunması zor.. Onun dışında 30-50-70 civarı fiyatlar diye düşünüyorum.
Biliyorum ama demem 😑
Desene😑 Huseyine lazım asdfs.
İnanmadim 😀
Olum zaten Marmaristeyim apart tutacak olsam burdan tutarim ne işim antalyada mersinde😂
Biliyorum bende boyle 😇
Yardimci ol huseyine gunah asdfs
Harama ortak olmak istemiyorum 😊
Minimum t0 ama bayram arasi 150:)
cok uygun oluyor antalşyada 45 tl ye kadar düşüyor
Mersin daha ucuz sadece bunu biliyorum😊
Booking'den bakabilirsin.
Antalyada 70-80 lira degisiyo fiyatlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar