Otobüs vardır herhalde, ama hangi numaralı otobüs gider?
Yürümek uzun sürüyor da. :/
Metroda ise Taksim diye durak var mı?
Yürümek uzun sürüyor da. :/
Metroda ise Taksim diye durak var mı?
Otobüse binsen trafikten taksime inemezsinki bari yürü.. Cevahirden mecidiyeköyün tersine dogru yürü yoldan ayrılma dümdüz aşagıya dogru yürü 15 dk yı bulur yürümen. Ama bulursun tam meydana cıkıyorsun.
Ya onu biliyorum da bir keresinde yarım saatte yürüdüm ondan daha kısa sürede varmak için diyorum 😊
İstanbulu hiç bilmem ama 500T ' ye bin. Her yere gidiyor herhalde😄
Haha😁
Metro durağı var hemen önünde ordan binip gidersen en kısa şekilde gidersin taksim durağına gelince inersin, ilk defa mı gitcen oraya
Aynen
Cevahirin onunden metroya in taksime gidiyor taksim diye yaziyor
Ne kadar sürede gidiyor kısa galiba
Teşekkür ederim
Anladım, mesela gidişe bindiysem geliş kısmına binicem dimi? Karakoyun zıt tarafı yani taksim tarafı
Tamam çok çok teşekkür ederim 😊😊😊
Cevap
15Cevap
o yoldan geçen 30a ve 30m hariç bütün otobüsler taksime gidiyor zaten :)
Metro mu kısadır otobüs mu peki? 😊
iş çıkış saatine denk gelmeyeceksen otobüs daha kısadır :) metroya gir çık üşeniyorum ben şahsen :D
Anladım sağ ol 😀 öğlen gideceğim için
rica ederim :) bu arada yeni metro çalışması nedeniyle durağın yeri değişmişti ona da bakarsın gitmeden ya da sorarsın gösterirler :)
Hadi ya Allahım hem kolay hem zor bu şehirde yaşamak anlayamadım 😀
tüm zorluklarına rağmen seviyoruz yaşıyoruz işte :)
Metroyu kullanabilirsin taksim diye durak var tabi, osmanbey duragindan sonraki durak oluyor taksim
Metro cevahirin hemen önündeki alt geçitte değil mi? Ya saçma bir soru oldu ama kusura bakma 😁
Cevo nun giris kapisini tam karsina aldiginda sol tarafinda kalıyor, isiklarin olduğu yere yakın, hatta o tarafta otobus duraklari var o bölgede :)
Tamam teşekkür ederim 😊
Rica ederim
ya osmanbeye dogru yuru harbiyeden sonrasi taksim zaten
Osmanbey tarafını bilmiyorum ancak birilerine sormam lazım. Yürürsem uzun sürer mi?
Yaz anlatayim? mı anlatayım mı
Sen bilirsin
size mesaj atilmiyor
anlatmislar ya zaten :D
Osmanbey i bilmiyorum ki senin yazdığın şeyi anlamadım 😊
mesaj kutunuzu açarmisin
Açtım
Metroya atliyosun ama durduktan sonra atla geberme 😂 taksimde in
Atlarsam ölürüm 😂😂😂
Aşkın gözü kördür 😕
Hemen altta metro var bin git iki dakika :)
Önceden Cvahirin onundeki metroya bindim ama Karaköy ' de inmiştim. Taksim durağı Karaköy'den önce mi sonra mı oluyor?
Taksim tarafına bin sırayla sisli osmanbey ve taksim geliyor zaten :)
Inşallah yanlış binmem ya 😕 neyse oradakilere sorarım yine taksime giden tarafı. s
Teşekkür etmedin :(
Edicektim zaten bekle be :D çok teşekkür ederim
atla metroya 2 durak sonra in
metroya atla git işte
Gel götürim seni sırtımda 😀
Yürüyerek
Uzun sürüyor
Ya birak uzun sürsün yolun keyfini çıkar ankarada toplu taşımaya binmedim 3 senedir turu tatlım m olacak
Ama acelem var ondan diyorum. s zaman sıkıntısı çekiyorum 😁
Siz kizlarin hiç zaman sıkıntısı olmadığı gün var mı aşkım
Yok kız
Hep acelecisiniz çünkü hiç zaman yönetimi yapmıyorsunuz
Keyfi değil bendeki
Umarım yetisirsin ben kendi hayatını hep zaman yönetimi ile yurttum o yüzden hep zamanım var tavsiye ederim sene bence aşkım
Ben zamanımı ayarlarım da aile sıkıntı 😊 sağ ol ponçik
Önemli degil aşkım yaa aile sıkıntısını herkes yaşar sadece sana özel değil aile ne kasa sıkıntı olursa olsun candir can
Metro ile çok yakın...
metroyla
Karaköy durağından önce mi sonra mı geliyor Taksim durağı?
Tamam ya ben zıt metroya binmisim 😊 önceden bindim de, onun karşısındaki metroymus taksime giden
Taksim die binip Karakoyde inmedim yani önceden onu belirtiyim 😀 inşallah ederim haha
Bir de şey taksim durağında inince taksim meydanına mı çıkıyorum direk o taksim anitinin önüne?
Tamam Teşekkürler 😊
Metro
Taksiyle
Metro ile
Taksiyle
Tc yasamyiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar