Marc Fitt 178 O nasıl vücut onun bunun şey yaptığı :D Hayvan gibi şii yapıyon ya Adam Levine 1.83 Cristiano Ronaldo 1.85 Kıvanç tatlıtuğ 1.87 Nick Bateman 1.89 Ekin Mert Daymaz 1.93 Calvin Harris Ben 1.95 diye biliyorum wiki 1,97 yazmış Afrojack 2,08
Bunların arasından en iyi vücudu olan bana göre sırayla şöyle; 1-Marc Fitt 2-Nick bateman 3-Cristiano Ronaldo 4-Ekin Mert Daymaz 5-Calvin Harris 6-Kıvanç tatlıtuğ 7-Adam Levine 8-Afrojack bunu hep beyaz olmasın biraz siyahı ırk olsun diye koydum
1.78 (MARC FİTT)
1.83 (Adam Levine) Aslında 182 çaktırmayın :D Benim boy:183 ondan :D
1.85 (Cristiano Ronaldo)
1,87 (Kıvanç Tatlıtuğ)
1,89 (Nick Bateman
1,93 (Ekin Mert Daymaz)
1,95-197 (Calvin Harris)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
YORUMLAR AKSIN
Güncellemeler
+1 yıl
Ak git ya ak git
(Resimli) Bir Erkekte Bu boylardan Hangisi EN iyisi?
Boyların arasında hep 1-2 cm oynamış çoğunda. 1-2 cm farkı ne işine yarayacak?😂 Farklı boylar koysaydın. 85-87 falan demişsin. Neyse ben Nick Bateman dedim.
Boy demissin, yarim koymussun herifleri. Ama ben Levine diyorum, en idealidir
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hep bu google da karizmatik fotoğraflarının hepsi küçük ölçekli ben ne yapıyım :D 183 boy var millet boya bakmadı ki hiç direk tipine uygun olanı seçti :D
benimde boy 1,83 kilo 65 tesadüfe bak :D reis alamıyoz ya hayvan gibi yiyorum metabolizma hızlı galiba şu marc fitt boyu 1,78 70 kilo biz 75 kilo olsak öyle bir vücut sonra kollar 38-40 kalıplı olmak kötü 75 kilo iyidir hayvan gibi oluruz çok fitt oluruz :D
ya bende hayvan gibi yorum sonuc hep hüsran anlamadım gitti şimdi gidip spora yazilsan opis proteyin tozlarınıda içmek istemiyorum nayapsak bilmiyorum dostum
ronaldo 80 kilo ama çok kaslı yani Acaip kas yapman lazım full protein takılman lazım yoksa 80 amino asit filan kullanırsın ilerde ronaldo gibi vücut yaparsın
En İyi Cevaplar