Benim sürekli kafama takılan bir sorum var. Bir arkadaşım her yaptığımı taklit ediyor sizce neden yapıyor bunu?

Arkadaşlar sinir oluyorum yaa beni kıskandığı için yapıyor olabilir mi? Geçen sene benimle kavga etmişti ben senden güzelim diye. Beni gruptan eklemiş telefonuna whatsapp profilimde nasıl bir poz verirsem aynısını veriyor. Fotoğraflarımı bile taklit ediyor. Ben püsküllü tişört ve yüksek bel pantolon giyiyorum diye aynı tarz giyiniyor. Benim çok güzel bir kız olduğumu söylerler saçlarım belime kadar iniyor uzun, siyah ve gür saçlarım var bu durum öğretmenlerimin bile dikkatini çekmişti sınıfta saçlarımın çok güzel ve uzun olduğunu felan söylerdi bazı arkadaşlarımda evet hocam çok güzel saçları var felan derdi o ters ters bakıp başka bişeylerle ilgileniyormuş gibi yapardı öğretmenlerimden ne zaman övgü alsam o da kendi kendini övmeye başlar ilgiyi üzerine çekmeye çalışırdı ben bir gün saçlarım düz ya da dalgalı gelsem ertesi gün aynısını yapardı sırf ben beğeniliyorum dikkat çekiyorum diye saçlarını kaç kere maviye yeşile boyattı dikkati kendine çekmek için. Kışın ben deri ceket almıştım ertesi güne o da deri ceket giyip geldi ondan sonra ben şapka takmaya başladım o da şapka takmaya başladı ve yaptığım her şeyi gizli gizli eleştiriyor dedikodumu yapıyor nedir bu kızın derdi? kıskandığından mı böyle yapıyor? arkadaşlar kafama takıldığından yazıyorum kusura bakmayın fazla uzattım ama daha neler neler bu özeti yorumlarınızı bekliyorum...
Benim sürekli kafama takılan bir sorum var. Bir arkadaşım her yaptığımı taklit ediyor sizce neden yapıyor bunu?