Bizim okulda buyuk tartisma konusu. Ben mesela boyle yaparim. Beyaz sutyeni sevmem, hem terleyince direk krem rengi olmaya basliyor hemde siyah sutyen kadar kullanisli degil. Bence ortada kotu duran bir goruntu de yok. Neden bu kadar elestiriliyor anlamadim
Cevabın nedir?
Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Ulan yemin ediyorum sinirlerim fırladı ya. Dikkat çekmek içinmiş, yok erkekler baksın diyeymiş. Nasıl kafa yapıları ne içiyorlar çok merak ediyorum. Evet bütün kızlar sizinle yatmak için sırada bekliyor harikasınız (!) Çomar tayfası. İstediğini giy sen ya istersen kırmızı giy kimin ne haddine laf söylemek.
32 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel soyledin, sorunun ustunden 24 saat gecse de eig diye secsem diye bekliyorum valla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kültürümüz daha bu tür şeylere uyum sağlayamadı rahatsız olmam diyorsan istediğin gibi takıl ama tepki verenlerle uğraşmaya kalkarsan ancak kendi canını sıkarsın sana önerim başka hoşuna giden şeyleri giy ya da istediğin gibi takıl tepkilere takılma
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede cok haklisin
Kendi hayatlarından insanlar zerre kadar tatminkar, mutlu değil.. Sürekli etrafa dil yetiştiriyor.. Ne yaparsan yap eleştirecekler.. Oluruna bırak..
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkotü duruyor. gomleginden atleti gorunen erkekler hakkina ne dusunuyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
Bir sey dusunmuyorum. Normal bence
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
42Cevap
Yorumsuz ve çozumsuz istegen istedigini giyer okul kiyafeti neyse onu da giyersin ustune kimse bisey diyemez ki
11 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin
+1 yılKlasik kuplar var onlardan al. Bende beyaz sevmem ama alttan siyah göstermek çok saçma kaçıyor bana. En azından ten rengi bir sütyen giyerek daha az göster
14 Yorumla- +1 yıl
Ten rengi de giyiyorum evet ama ten rengi sutyenimi yikkadigimda, kaybettigimde falan siyah giyiyorum nedense cok tartisiliyor
- +1 yıl
Gözlerine kötü geliyor olabilir veya tahrik edici gelebilir. O değilde nasıl sutyenini kaybediyorsun sen :D
- +1 yıl
Koydugum yeri unutuyorum hajahaha
- +1 yıl
Allahım ya :D :D
Giyen giyer.
Millet can sıkıntısından her b. ka laf ediyor.10 Yorumla
+1 yılBence de kötü bir görüntü yok hatta ben seviyorum bile o görüntüyü abartılmadıkça
10 YorumlaSutyen gorunuyorsa iticidir. Farkinda olmasan bile bir çok erkeği tahrik eder. bu yuzden bana itici geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ama beyaz sutyen de gozukuyor. Siyah nasil kiyafet altindan siyah gozukuyorsa beyaz da resmen gunes isigi altinda 'ben beyazim' diye parliyor
- Moda & Stil konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılkime ne istediğini giyer herkes sizin işiniz mi yok derdim ben olsam ben beğeniyosam daha rahatsa sıkıntı yok bazen sütyenin gözükmesi daha seksi olabiliyor bartıda olabiliyor belli olmaz :D
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz sutyeni krem rengi yapacak kadar pissen, uzun sure giyiyosan o kadar seni siyah sutyen anca paklar😂 sen siyah giy siyah😂
07 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma. Ben pis degilim, sadece cok terleme sorumu yasiyorum. Hava da biliyorsun cok sicak, eger turkiyede sayili sehirlerimizdensen ve giydikten yaklasik 6 saat sonra sutyenin rengi degismeye basliyor. Cok terleme benim secimim degildi.
- +1 yıl
Degistir o zaman bu bir bahane degil. Cok terliyosan kiyefetleri sık degistirmek lazim. Rengi belli olmuyo diye siyah giymek degil -.-
- +1 yıl
Okulda napayim? Yanima 4-5 sutyen alip, her tenefus sutyenimi mi degistireyim? Benimde bir gunluk yasamim var
- +1 yıl
Yahuu tisort beyaz olsa bile gozukmezki bahane bulmada giymek istiyorum giyiyorum de 😂
- +1 yıl
Bahane olsaydi buraya yazmaya geregi duyar miydim? Hayir. Demek ki gozukuyormus. Cozumunuz yoksa baska sorularla ilgilenebilirsiniz hadi hadi
- +1 yıl
Gulup geciyorum canim bayy😂😂😂
- +1 yıl
Hadi hadi
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiyah tişört giy sende dikkat çekmesin. Kimse kimsenin iç çamaşırı ni görmek zorunda değil. Bej renklerde de kullanabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Neden? Ben beyaz tisort giymek istiyorum, kimsede buna karisamaz. İc camasirimi gormek istemeyen bakmasin, basit bence
- +1 yıl
Bej rengi kullanabilirsin beyazdan sikayetciysen
- +1 yıl
Bej kullandim, bence hem beyazdan hemde siyahtan daha iyi ama ben cogunlukla siyah kullaniyorum, okulda da elestirilere maruz kaldigim icin bir de buraya sorayim buranin fikrini alayim dedim
- +1 yıl
Nasıl rahatsan öyle giy tabi. Iyiligini düşünüyorlar demekki kıymetini bil
+1 yılBende öyle yaparım. Görüntü güzelliği oluyo ve haklısın diğer renklere göre daha kullanışlı
10 YorumlaGeneli dikkat cekme amacli giyiyor. Ustune alinmasanda olur.
20 Yorumla
+1 yılTek amaç göstermek bence. Olduğu gibi için belli nesi kötü durmuyor
22 Yorumla- +1 yıl
Hayir degil. Genellemeye ne gerek var. Ben bahsettim, beyaz sutyenle rahat edemiyorum diye, hem cabuk terledigim icin neredeyse alti saatte bir yikkamak zorunda kaliyorum, hemde soyle bir gercek de var ki beyaz tisortun altina beyaz sutyen giyince de resmen orada oldugunu belli edercesine parliyor
- +1 yıl
Beyaz ya da ten rengi garip durmuyor. Ama siyah bildiğin absürt duruyor.
- Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılöyle birini gördüğümde omzuna dokunup pardon sütyenin belli oluyor diye sesli bir şekilde uyarasım geliyor.
10 Yorumla Hoş bir görüntü olduğunu düşünmüyorum. Bende beyaz sütyen hiç sevmem ama beyaz tişört giydiğim zaman beyaz sütyen kullanırım hep.
00 YorumlaBeyaz tişörte siyah sütyenmi? Daha neler okulda bunumu tartışıyosunuz cidden.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bu tartisiliyor.
Bende oyle yaparim bazen bunu tartismalari bile cok aptalca.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
+1 yılBende bazen giyiyorum boşver onları istediğin gibi giy tatlım
02 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
:) :)
+1 yılBence çok sexy oluyor. Ama beyaz sutyen cidden kullanışlı değil siyah candır
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bende oyle dusunuyorum
Isterseniz ciplak dolasin banane a... q benim sevgilim giyemez o ayri konu
02 Yorumla- +1 yıl
Bizene
+1 yılBeyaz tisortte terleyince koltuk alti kremlesiyor. Sen en iyisi siyah tisort giy.
01 Yorumla- +1 yıl
Beyaz bol giyince hemen olmuyor ama sutyen direk dar ve yapistigi icin...
Moda & Stil konusunda 521 cevap paylaştı. Kızmayın ama içi s. kişiyor derim ben. Çok saçma , sadece s. ks abidesi olarak bakılmayı göze almış biri olarak bakarım ben.
04 Yorumla- +1 yıl
Derken anlamadim
- +1 yıl
Acik falan degil anlamadim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa erkekler beğenmiyo ama ben de seviyorum daha şık ve kadınsı duruyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsüt dilimleri yapabilir sorun yok normal karşılıyoruz.
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsüt dilimleri diyecektim :D
- +1 yıl
Ne alaka? Ne zamandan beri kadinin namusunu kiyafetlere gore elestiriyorsunuz?
- +1 yıl
Namus kiyafetle alakasiz evet. kiyafetle alakaliysa bana yillardir acisini surdugumuz ozgecanin, canselin, tubanin ve daha cogu kadinin sucu neydi? Dar pantolon? Mini etek?
- +1 yıl
Hadi onlar tesaduf, hadi baskalari da tesaduf olsun hadi bende tesaduf olayim nasil olsa tesaduf olunca kimse laf etmiyor dimi? Nasil bir zihniyetin var senin? İster turbani olsun, ister mini etek veya dekolte giysin ne yani ne degisti? Bir cogumuz popomuzu erkeklere gostermeye merakli degiliz. Olanlar var, evet ama burada sen bana boyle suclama yapamazsin, ya da herhangi bir baskasina. Dar pantolon, tayt, mini etek, bol esofman, bol/uzun etek, giymek istedigi sey kadinin kendi tercihi. Ben meme hatlarimi gostermeye merakli degilim. Ben beyaz tisortun altina siyah sutyen giymek istiyorum, sikinti mi var? Hayir yok ne istiyosam giyerim ve sen benim kiyafetime bakip namusum hakkinda yorum yapamazsin.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Dar pantolon, tayt, mini etek, bol esofman, bol/uzun etek, giymek istedigi sey kadinin kendi tercihi ve Beyaz tişörtün içine siyah sütyen takman.. teşhircilik diyoruz biz buna. Nasıl hırsız için kapı baca açılıp tatile gidiliyorsa sonuç hırsızlıkla bitiyorsa sizde böyle davrandığınız sürece sonuç böyle biticek. Yanlış anlaşılmasın hayatta hiç bir zaman böyle lanet pislikleri savunmadım ama sonuçta bunlar hayatın gerçekleri keşke bütün erkekler benim gibi Adam olsa ama malesef dünya böyle yapabilicek birşey yok. İnsanları tahrik edip sonra neden başıma bunlar geldi demek kusura bakmayın ama bana hiç akıllı mantıklı gelmiyor
- +1 yıl
@Denjin evet kadin istedigi seyi giyebilir ama bu ne kadinin namusundan bisey goturmez, istedigi seyi giyebilir. Giydigi sey de onun cinsel veya baska bir saldiriya ugramasinin bahanesi olamaz. Dunya boyle yapabilecek bir sey yok demek de bunun caresi olamaz. Erkekler tahrik olduklarinda bunu kendilerine saklamalarini, kadini rahatsiz edecek herhangi bir sozel, fiziksel tacize veya daha agiri, cinsel saldiriya bulasmamalarini ogrenmeleri lazim.
- +1 yıl
Evet ogrenmeleri lazim ama malesef bilmiyorlar. Sizde ozman böyle devam edin ve basiniza gelince ayni seyleri der durursunuz ama yaptığınız hic bir aciklama yasadiginiz gercekleri degistirmicek. Namus konusuna gelin e tabikide giyim kuşam namusu ifade eder. Ona buna kuyruk salla orani burani ac herkez icini görsün sonra ben namusluyum diye ortalikta gez. namussuzluk sadece cinsel bir birlesmemidir? Böyle düşünmüyor olabilirsin ama aksini düşünmen demek senin icin namusun birsey ifade etmedigi anlamina gelir orasi kisisel tercihin birsey diyemem ama böyle yasadiginiz surece hep mutsuz aldatilan tecavüze ugrayan kullanılan bir bayan olacaksınız malesef gönül isterki kimse sizlere bulasmasin ama dedigim gibi hayvandan farksi davrandıkları icin birsey degismiyor sonuca bakmak lazim
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılNamus senin çırılçıplak gezmen ona buna kuyruk sallaman ama kimsenin de sana bakmaması demek değil mi senin tanımına göre bu
- +1 yıl
Namus kıyafet değil namus bacak arasında değil namus bu değil namus şu değil peki namus ne? Sokaktaki herkeze vücudunu göstermek namussuzluk değilde namussuzluk onun bunun altına girmek değilde namussuzluk peki ne? Açıkca benim için Namus birşey ifade etmiyor diyebilirsin ama namus o değil bu değil şu değil demek çok saçma akıl alır gibi değil. Sen bütün dükkanı millete aç sonra niye yağlmalıyorlar diye yakın çok saçma. Güvenlik elbiseleri girmeden 154bin voltluk Yüksek gerilim hattına sen güvenliksiz çık sonra niye beni çarptı öldürdü diye gerçekten akıl alır gibi değil. Namus benim için birşey ifade etmiyor de geç kenara boşver ha bide şu var karşına çıkıcak insanlarda birlikte olduğun insanlar içinde birşey ifade etmicek. Bir gün seninle yatıcak bir gün başkasıyla nasılsa bacak arasında değil. Konu gerçekten gereksiz uzadı noktayı koyup bitirelim sanırım herkez görüşünü açıkca belli etti.
- +1 yıl
Sevgili gorus sahibi, demek istedigimi cok farkli yerinden anlayip yorum yapma lutfen. Cirilciplak gezmek namuzsuzluk olmaz ama dogru bir hareket de degil. Ancak dar giyinmek, dekolte giyinmek normal seyler, bakarsiniz normal ama surekli bakmak, tacize yonelmek de dogru mu? Hayir, kadin istedigini giyer bir kere bakarsiniz ama gozlerini aca aca veya surekli bakmak? Zihniyetine tukurdugum.
- +1 yıl
- +1 yıl
Sizi dusunmek? Kendinizi dusunun once. Daha geri zihniyetli, kadinin haklarini erkegin golgesine dusuren ve bu igrenc dusuncelerini acikca soylemeye cesareti olmayip gizli uye olarak yorum yapmanizi dusunun.
- +1 yıl
Sen uzatma bence. Haksizsin, gizliden cikmaya cesaret edemiyosun senin dediklerini kim taksin be
Cevap sahibi+1 yılÇok güldüm
- +1 yıl
Hadi hadiii
Cevap sahibi+1 yılNe iş ;)
- +1 yıl
Hadi baska sorulara git hadiii
Cevap sahibi+1 yılSor yeni bir soru geleyim tatlım :)
- +1 yıl
Sorarim derdin bu olmasin
+1 yılsırıtıyor kötü diil, erkeklerde de mesela beyaz gömlek içine atlet sırıtıyo
00 YorumlaBeyaz pantolon altına renkli külot giyene ne demeli :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanganida gozukcek sekilde dusuk bel giysen super ikili olur...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyaz tişörtün altından giyersen belli olur yani E bu şekilde kullanan arkadaşlar bence belli olsun görünsün istedikleri için yapıyorlardır başka bir açıklaması yok bence
00 YorumlaBisey dicem bir kiz nie memesinden buyuk sutyen takar
04 Yorumla- +1 yıl
Simdi ne alaka bu soruyla?
- +1 yıl
Dogru sutyen olcusunu bilmiyodur
+1 yılBelli edyo , kötü görüntü:) onu giyeceğine atlet giy
05 Yorumla- +1 yıl
Atlet sevmiyorum
- +1 yıl
Takma sutyn o zaman :)
- +1 yıl
Takarim sanane
- +1 yıl
Döveydin
- +1 yıl
Hahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü olduğu için değil erkekleri zor durumda bırsktığınız için
02 Yorumla- +1 yıl
Erkekler bakmasin. Basir
- +1 yıl
Basit
+1 yılhadi o tamamda dar kottan görünen iç çamaşırı ıyy bari lastiksiz giyin lan
00 YorumlaHerkese yakışmıyor ama yakışanı var.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir tabiki şahsen bende yapıyorum
10 YorumlaDikkat çekmek istiyorlar!
14 Yorumla- +1 yıl
Genellemeye ne gerek var? Benim amacim dikkat degil mesela
- +1 yıl
Hayir sadece bu degil. Mesela siyah belli ediyor kendini evet ama beyaz da belli ediyor. Beyaz tisortun altindan 'benim rengim beyaz' diye parliyor resmen. Hem yavas yavas krem rengi, sari olmaya basladigi zaman da belli ediyor kendini icten.
- +1 yıl
Özellikle silikonlu süsyenlerini hangi renk olursa olsun elde yıkarsan hem uzun süreli kullanma fırsatın olur ve asla renkleri bozulmaz! Bu tartışma konusu değil herkesi istediğ gibi giyinebilir. Herkesin istediğine kimse karışamaz 😀 Mesela ben açık bir bayanım ama beyaz badi giyiyorsam altına aynı renkte südyen tercih ederim! Ama siyah giydiğin Zaman karşında duran Ada'mla sırtını gören hiçbir Ada'm seni incelemeden geçmeyecektir! Şahsen ben bana bakılmasından rahatsızlık duyduğum için bu şekilde giyinmem! Buda benim düşüncem
+1 yılEleştirilere göre kıyafet giyecek halimiz yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin
+1 yılKötü duruyor. Mümkünse aynı renk tercih edin.
10 YorumlaStandart birsey bunda birsey yok..
10 YorumlaModa & Stil konusunda 370 cevap paylaştı. okulun başka derdi yok mu bunu tartışıyolar
01 Yorumla- +1 yıl
Evet giydigim zaman tartisiliyor
+1 yılÇok seksi duruyo bence aşırı tahrik edici
00 YorumlaDikkat çekmek amaçlı yapıldığı düşünülüyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Keske dusunulmese
Kimse karışamaz
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
elestirelecek bir durum yok normal birsey artik o
10 Yorumla
+1 yılModa olmuş gitmiş bende anlamadım
10 YorumlaOlabilir bence normal yani
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Dikkat çekme çabası olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes oyle degil ama
Moda & Stil konusunda 6b cevap paylaştı. Bütün okul işi gücü bırakıp bunu mu tartışıyor
16 Yorumla- +1 yıl
Butun okul degil tabiki ama benim cevremdekiler surekli elestiriyor
- +1 yıl
Evet bakiyorlar, her turlu bakiyorlar ama siyah sutyene bir tavri var herkesin, sebebini anlamadim
- +1 yıl
Goguslerim ortalama, okuldaki bir cok kisiyle ayni gibi. Yani bende baya elestiriliyorum, arkadaslarimda elestiriliyor ama ben elestirilerin artik rahatsiz edici boyuta geldigini dusundugum icin sorup buradakilerinde fikrini almak istedim.
- Moda & Stil konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence
10 Yorumla İçimin belli etmesinden hoşlanmam.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 19,4b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük memeli oldugunu
01 Yorumla- +1 yıl
Ne diyosun
+1 yılya sief dikkat baska bisey degil
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir degil. Bende oyle degil mesela
- +1 yıl
ama coook da seksi oluyo yaa😍😍
- Moda & Stil konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılgöstermek ve erkekleri tahrik etmek amacındalar
04 Yorumla- +1 yıl
Hepsi degil. Ben beyaz sutyenle rahat edemiyorum, dedim zaten hemen krem rengi olmaya basliyor ve bir cok kiyafette hos durmuyor, siyah sutyen kadar kullanisli degil diye. Direk genelleme yapilmamali bence
- +1 yıl
genelleme yapmıyorum ama bazıları öyle
- +1 yıl
Evet bazilari oyle onu bende farkediyorum okulda falan
- +1 yıl
her okulda var o basitlerden :D
Dikkat etniyorum sutyenlere
00 Yorumla
+1 yılDirekt iç çamaşırını göstermiş oluyorsun çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
Beyaz da oyle? En azindan siyah biraz daha dikkatli bakinca belli oluyor, ama birinin beyaz sutyen giydigini de icine bakigin an gorebilirsin resmen parliyor cunku
+1 yılMemem var diyor
010 Yorumla- +1 yıl
Ee yani
- +1 yıl
Ben de beyaz pantolonun altına siyah boxer düşünüyorum.
- +1 yıl
'Cukum var diyor' hahahah
- +1 yıl
Var tabisi.
- +1 yıl
Evet simdi bu sana ne katti? Ben soyleyeyim, sana ne kadindan ustun bir guc, ne erkeklik ne de adamlik katti, Şu an sahip oldugun tek sey fazladan bir uzuv. Tebrikler
- +1 yıl
Neden fazlalık olsun, bakarsın lazım olur.
- +1 yıl
Yok olmaz hajajahaha
- +1 yıl
Neden öyle dedin şimdi. Hiç mi soyumu devam ettirmeyeceğim? Benim gibi asil bir erkeğin soyunu devam ettirmesi farz yani.
- +1 yıl
Sen erkeksin sen asilsin evet dogru
- +1 yıl
Kadının da asili var, onu arıyorum.
Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Pasaklı derim
11 Yorumla- +1 yıl
Niye
ürünlerin modeline göre bakış açısı değişir
00 Yorumla
+1 yılsiyah beyaz beşiktas diyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBir sey dusunmuyorum
00 Yorumla
+1 yılÜstü Minare Altı...
01 Yorumla- +1 yıl
Derken
+1 yılTici görünüyor
12 Yorumla- +1 yıl
İtici*
- +1 yıl
Niye
- Moda & Stil konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılKötü düşünürüm
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
8 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Beyaz tisortun icine siyah sutyen takan kizlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler