Yabi tuba 34 yasinda digeri 22 o yuzden eski hallerini kiyaslamak gerek. Hande mary elizabeth winsteada benziyor turkiyedede o yuz hattinda hande disinda kimse yok dunyanin en guzel kadinlarindan kesinlikle.
Mary e falan benzemiyor, Hande gayet tombul yanaklı bir Türk kızı 😐 Evet güzel biri ama fazla şişirildiğini düşünüyorum. Üstelik çok adaletsiz görseller. Tuba nin en kötü fotoğraflarını bulmussun. Neresi sıradan bu kadının? www.google.com.tr/search
Ben Tubanin Cemberimde Gül Oya dizisinde ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum çok güzeldi o zamanda şimdi de çok güzel.
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu konuyla ilgili gizli bir uyeyle dd tartismistik bu kiz marye benziyor diye unlu olmus olabilir kopyasi gibi filan diye. O da benimle hem fikirdi hande yani su ulkede gorebilicsginiz yuz hatlari en duzgun kizlardan. Oyle siradan bir turk guzeli degil. sezarin hakki sezara.
Yahu neresi Mary e benziyor Hande nin dombilik yanaklarını görmüyorsun galiba 😐 Güzel kız Hande tamam da fazla şişiriyorsunuz. Elçin Sangu için de aynı şey yapıldı sonra göz alışınca sıradanlaştı.
Goz alismayla ilgisi yok ben az once abime ilk defa gosterdim. ortalama normal seker kiz iste ne var bunda dedi. Banada acaip guzel geliyor gorecsli herhalde. Marye benzeten tek ben degilimki?
Benzetemeyen de tek ben değilim 💁 Kesinlikle göreceli bir şey, ben de zaten çirkin demiyorum da abartıldıģı kadar güzel bulmuyorum. Elbiseyi bazilarimizin sarı bazilarimizin mavi görmesi gibi 😃
Elçin i begenmiyordum zaten ölü gibi yüzü var. Kıyaslarsak tabii ki Hande çok çok daha güzel. Yani ortalamanın üzerinde güzellikte bir kız ama ortalamanın üzerindeki tek kız mis gibi muammele edil miyor mu sence de?
Ortalama civari soyle boyle suratindaki boyalari sil normal bir kiz diyende var. Ortalamanin baya ustunde bulmuyor heekes yani. cirkin diyende yokta neresi normalse.
Yüzündeki makyajı silersen yüz hatlarının hiç bir artısı kalmaz bunu unutma. Çok alışılagelmiş bir güzelliği var sadece ortalamanın üzerinde. Ayrıca objektif bakarsan kilolu da bir kız. Sen hiç sokağa çıkmıyorsan bilemem ama gerçekten ülkemde güzel kadınlar var. Bir sumukluye bu kadar Mana yüklemeyin 😂
Net ortalamanin ustundeyse ulkeden bundan guxel kac kadin var merak konusu 😄 Kimi kadin muhtesem. guxel olmuyor ama ortalamanim ustunde farkli bir yuz hatlar oluyor farkli guzellik diyorum. cok guzel degil bu kizda o var sanki ama herkes klasik demis
Bana göre hande sıradan. Ve yüzü büyük. Büyük yüzlü hatunları sevemiyorum ben. Kadın dediğin küçük ve zarif yüzlü olmalı. Tuba da öyle abartılacak kadar güzel değil ama kaşı/gözü kesinlikle hande'den çok daha güzel, daha çekici.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu konuyla ilgili gizli bir uyeyle dd tartismistik bu kiz marye benziyor diye unlu olmus olabilir kopyasi gibi filan diye. O da benimle hem fikirdi hande yani su ulkede gorebilicsginiz yuz hatlari en duzgun kizlardan. Oyle siradan bir turk guzeli degil. sezarin hakki sezara.
Mesela neresi farklı? Abi bir insanın çok farklı göz rengi olur, etkileyici bakışları olur, çekici dudakları olur.. böylece farklı dersin. Bu kızda hiçbiri yok. Klasik gözler/kaşlar ve sıradan ağız burun... Ve her zaman diyorum kadına tombul yanak / büyük yüz yakışmaz. Kadın zarif olmalı. Ve bu kızda beğendiğim tek şey boyu maalesef -,-
Boyunu tam bilmiyordum,1.70 boy Türkiye'de uzun sayılacak bir boy. Beren saat, Zeynep çamcı, Hazal Kaya vs. gibi ünlülere kıyaslamak gerekirse bu kadın iyi bir boya sahip. Demek istediğim bu :))
E herhalde tabiki de ben 173 olunca dikkat ermedim bence onemli olan fiziki hatlar scarlett johonsen 160 da kadinin. fizik masallah yani. Handenin de fiziki hatlari iyi birde siradan demissin de yabi kahverengi gozlu biri cok guzel. olamaz mi?
hande erçel ıyyyk. yeni nesil ergenlerin sümüklü kraliçesi. O sevimli jerry suratını görmekten gına geldi artık. Bide Tuba büyüküstünle kıyaslamışlar yuh artık ya.
Bu konuyla ilgili gizli bir uyeyle dd tartismistik bu kiz marye benziyor diye unlu olmus olabilir kopyasi gibi filan diye. O da benimle hem fikirdi hande yani su ulkede gorebilicsginiz yuz hatlari en duzgun kizlardan. Oyle siradan bir turk guzeli degil. sezarin hakki sezara. Bu kiside erkekti
hakaret etmiyorum, o kim ki hakaret edeyim :D hem fanı da değilsin, bu kadar savunuyorsun bana karşı. ben fan da demedim zaten akraba filan diye düşünüyorum. bu çirkin ablan filan olmasa bu kadar reklamını yapmazsınız.
doğru söyle cancağızım, para mı veriyor size sanal medya yoluyla zihinlerde yer etmek için? para veriyorsa ben de fevkalade bu çirkinin reklamını yaparım :D
Birincisi su kiza cirkin demen bile senin kör ya da 10 derece miyop oldugunu gosterir. Ikincisi banane kizdan. Fikrimi paylastim. sitebun amaxi bu. Ergen fanlarini bilemem.
Kac para aliyosun hande erceli reklam etmek icin? Eskiden begenirdim ama artik sirf bu karsilastirma yüzünden inanilmaz itici hale getirildi. güzellik göreceli bir kavram.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yahu ne reklami fikrimi soyledim ergen fanlarla karistirma. Banada cok kil geliyor ama guzel guzeldir kiz coook guzelse bu bunlari degistirmez.
TUba yaslandı artik eskidi gibi ya da gözümüz alıştı bizden birisi gibi duruyor ;) :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hande erçelin Google dan fofoğraflarına baktım gerçekten güzel ve tam çıtır kızmış , yalnız çok gençmiş... tuba büyüküstün de çok güzel bir kadın ve yaşına göre ondan daha güzeldir.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Handenin googladaki resimleri 19 20 yaslarindan olunca onlari koymadim. Şu an 23 24 yaslarinda ask laftan anlamaz yaz cikar :)
hande erçelin ismini ilk bu sitede duydum, bakıyım dedim, övdükleri kadar güzelmiymiş diye.1993 doğumlu, manken ve oyuncu imiş. aşk laftan anlamaz da oynuyormuş. söylemesi ayıp biraz güzel den anlarım da.. hande de beğendiğim ünlü güzeller arasına , bu vesile ile hızlı bir giriş yapmış oldu. o kızı da yakın dan takip edeceğim bundan sonra.
yok gizli kızlar anlıyor güzelden. mesala benim için milliyeti önemli değil, güzelse güzel derim. venezuelalı olur, hindistanlı olur, güzel olur... rus olur, amerikalı , İngiliz olur çirkin olur, güzel demem, diyemem.. siz de sağolun verdiniz bilgi için. bilgi senden ilgi benden...
İllaa senle aynı görüte mi olmamız lazım ya..:S Senin lafların boş asıl burda yorum yapıyoruz görüşümüze boş laf diyeceğine saygılı olsana sen biraz.. Asıl senin sorun ve fikrin boş.
Hande avrupai degil. bence o da iran azerilerine benziyor. Hintliler uzun. yuzlu kocamam. burunlu oluyor tugbanin hakkini yemeyelim simdi o da iyi de hande kadar guzel degilm
Benim yunanistanli ve hirvatistanli arkadaslarim. tapiyordu. Bikere esmer slavlara benziyor tuba. hint esmerligi cok farkli. ama hande daha guzel. Hande azeriymis baba tarafindan zaten. ki azeriler cok guxeldir.
En İyi Cevaplar