Kendi yazdığım sözler nasıl buldunuz arkadaşlar?
Seni seviyorum ama nedeni yok çünkü seni sevmem için neden bulamıyorum çünkü insan nedensizde severmiş.
Sana bakamıyorum ve konuşamıyorum çünkü sana bakmaya kıyamıyorum ama çok seviyorum seni esmer kız.
Sana ne evler yada arabalar alma sözü veremem ama seni sevebilirim ve tek buna söz verebilirim.
Hayata kazanmak ihtimalim var kaybetmek ihtimalimde var hepsine katlanabilirim ama seni kaybetmeye katlanamam.
Seni herşeyden önce tanımak isterim tanıdıkçada sevmek.
Resmine bakıp gizlice seviyorum seni resmine bakıp ağlıyorum sana bağlanmaktan.
Ne güzel günler geçirdik beraber seninle ama şimdi mezarda dua ediyorum sana dilerimki cennete buluşuruz.
Herşeyin bir sonu vardır derler ya onlar yalan söylerler bizim aşkımızın sonu yoktur hep var olacak ölsek bile yok olsak bile.
Şimdi gidiyorsun beni nasıl bırakıyorsun, bırakıyorsun biliyorum ama ben yinede seni beni sevmedini bile bile seviyorum.
Aşk yakar derlerdi ama ben inanmazdım gördüm o esmer kızı özaman çoktan yanmıştım.
Balımsın gülümsün şekerimsin beni bırakma olurum.
Param olsaydı sana alırdım güzel hediyeler param yoki sana sevgimden başka birşey veremem.
Sevdim seni bir kere sen benden nefret ediysen bile.
Seninle kumar oynadım kalbimi çaldın keşke oynamasaydım lanet kumarı.
Gözlerin yeşil saçların sarı ben sana vuruldum be tatlı kız.
Seni seviyorum ama nedeni yok çünkü seni sevmem için neden bulamıyorum çünkü insan nedensizde severmiş.
Sana bakamıyorum ve konuşamıyorum çünkü sana bakmaya kıyamıyorum ama çok seviyorum seni esmer kız.
Sana ne evler yada arabalar alma sözü veremem ama seni sevebilirim ve tek buna söz verebilirim.
Hayata kazanmak ihtimalim var kaybetmek ihtimalimde var hepsine katlanabilirim ama seni kaybetmeye katlanamam.
Seni herşeyden önce tanımak isterim tanıdıkçada sevmek.
Resmine bakıp gizlice seviyorum seni resmine bakıp ağlıyorum sana bağlanmaktan.
Ne güzel günler geçirdik beraber seninle ama şimdi mezarda dua ediyorum sana dilerimki cennete buluşuruz.
Herşeyin bir sonu vardır derler ya onlar yalan söylerler bizim aşkımızın sonu yoktur hep var olacak ölsek bile yok olsak bile.
Şimdi gidiyorsun beni nasıl bırakıyorsun, bırakıyorsun biliyorum ama ben yinede seni beni sevmedini bile bile seviyorum.
Aşk yakar derlerdi ama ben inanmazdım gördüm o esmer kızı özaman çoktan yanmıştım.
Balımsın gülümsün şekerimsin beni bırakma olurum.
Param olsaydı sana alırdım güzel hediyeler param yoki sana sevgimden başka birşey veremem.
Sevdim seni bir kere sen benden nefret ediysen bile.
Seninle kumar oynadım kalbimi çaldın keşke oynamasaydım lanet kumarı.
Gözlerin yeşil saçların sarı ben sana vuruldum be tatlı kız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer