Rus kızı mı daha güzel, seksidir kürt kızı mı? Lütfen nedenini açıklayın.
Rus
Kürt
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi, turk kizlariyla rus kizlari eslestirmesinde millet her gun rus kizlarini burda gomerken, simdi kürt adı geçiyor diye herkes oyu rusa vermis. Peki adil mi bu simdi? Türkiyede yaşayan iyi kürtleri niye saymiyorsunuz? Bir milletten kotuler cikti diye tamami kotu degildir ona kalsa bizim ulkemizi kotuleyenler cok. Istermiydiniz bizi de genel olarak kotu bilmelerini?
İyi kötü ne alaka? Güzellikten bahsediyoruz
Ergen sctı sıvazla şimdi..
Ama kiskananlardan bahsediyoruz. Neyse.
Bence de sen pek şey yapma
Geri vites.. vın vın vınn!
Ney yapmayim?
Neyse de kal
@uyuzsey Çünkü Türkler kürtlerden güzel.
Eminmisn seni. Turk dedgn kizlar varya burda bzm kurt kizlarina sn nasl gzlsn ne yptnda bole gzlsn diolar gcn avm deydk turk kizi sn kurtmusn dedi ewt dedm cok gzlsn bnde kurt olmk istiyorm dedi bazi trklere burda kurtce ogretiom once bir gt trk kizlara bk izmirde hpdinin kizligi yok bizmkilr allaha skr nmslu benim agzimi bozma bn yo e drm kurt turk kardestr
@uyuzsey Ahahahhahahahahahaahahhahaha yalanlara bak ahahahhahahahaahaha. bir Türk niye kürt olmak ister mal mısın? Ahahahhahahaha bide kürt kızı daha güzelmiş ahahahahahjahaha yalan söyleme bari. Yarıldım şu an ahahahahahahah
@uyuzsey Bizim soyumuzun yüzde 80 i terörist değil sen önce o teröristlerden kurtul.
@uyuzsey Sen İzmir genel ev falan diyorsun ya? Bu arada kabul et Türkler kürtlerden güzel.
@uyuzsey Yüzde yüz eminim en ufak şüphem bile yok.
@uyuzsey len noluyo bir durun. Her milletin iyisi kardestir tamam mi bunun ayrimciligi asla olamaz olmamali. Sen soran arkadas? madem kürt kizlarini guzel bulmuyorsun bu soru niye?
@uyuzsey sana demiyorum zaten sorana dedim.
@uyuzsey Kardeş mardeş ayrı. Güzellik başka mesele. Nasıl cevaplar gelecek merak ettim sordum. Bu cevap ikinizede. Uyuzsey Türk kızları kürtlere özeniyor diye yalan söylemesin o zaman. Herkes biliyor Türklerin kürtlere özenmediğini.
@uyuzsey Ben kürtler Türklere özeniyor yazmadım zaten. Ve hiç de sizin kızların güzel olduğunu bilmiyorum. İstediğim şeyi de derim.
@uyuzsey Ben kürtler hakkında kötü konuşmayacaktım gayet normaldim senin dediğin şeyler beni buna itti. Ben basit bir soru sordum. Yarası olan gocunur. Sen atıp tuttun direk Türk kızları hakkında.
@uyuzsey Ben kürtleri biliyorum. Güzel oldukları görüşüne katılmadığımı söylüyorum. Yazanları anla sonra yaz.
@uyuzsey Ben de dedim ki Türkler kürtlerden güzel. Türkler almandan da güzel. Bu ayrımcılık değil. Bu görüş ve zevk meselesi. Ben kendi fikrimi dile getirdim. Sen Türkler hakkında atıp tutarak konuyu buraya getirdin. Ben kürtler hakkında atıp tutmamıştım.
@uyuzsey Evet. Oku bakalım.
Lann cocuk musunuz yeter.
Yorum yapmasaydın istediğimiz gibi tartışırız cevap verme. Defolup gidebilirsin!
Lan agzini topla herif :D benim yorumumun altina yazma sen de. Sen benim yorumumu veya gorusumu kisitlayamazsin ki kim oluyorsun? gidin ozelden tartisin. Mecburmuyum cocuk cocuk yazismalariniza sahit olmaya?
Toplamıyorum ulan! Soru benim sorum. Çocukça tartışmaymış. Sen kendi alakalı (!) yorumunu oku bir önce.
Tamam eyvAllah.
Kürt ne alaka ya rus tabi :D
Valla Türk kızının Tırnağını Dünyaya değişmem.. Kurban olsunlar Ülkücü Türk kızlarına :)
Adamsın be😄
https://i.hizliresim.com/jnq6Nn.jpg tabikide kürt :))
Cevap
12Cevap
ha kürt kızı sarışın mavi gözlü olur. daha iyidir ruslardan. ayrıca rus hatunları güzel değildir. rus sanılan o güzel hatunlar aslında ukraynalıdır
Ahahaha doğru
@masbi Ahahaha
@masbi göremezsin çünkü nesilleri tükenmek üzere. ben de çok çok az gördüm zaten. orijinal kürt ve zaza dediğimiz ırkın kadını da erkeği de sarışın mavi gözlü olur. şu an gördüğümüz kara kıllı kürt insanlar, zamanla doğu ve arap medeniyetiyle harmanlanıp asimile olmuş tiplerdir. biz de öyle değil miyiz zaten? gözümüz çekik olmalıydı mesela. ama asimile olmuşuz
@masbi Puhahaaahh sen görmedin diye yok mu oluyor? Ulan Hülya Avşar Kürt ve sarışın mavi gözlü. Ben gördüm sarışın mavi gözlü olan Kürtler.
Olm sen sırf düşman olduğun için yersinler diye karşılaştırmışsın o kadar belli ki. Karaktersiz ahmağın tekisin. Kudur ulan Kürt kızları Türk kızlarından da Rus kızlarından da güzel. Ayrıca her ırkın güzeli çirkini vardır bunu bilmiyor musun embesil cahil. Kudur lan sg. Ha ayrıca evet asıl Kürtler sarışın mavi gözlüdür AĞLA.
Ruslarla kimse yarışamaz bence, kadınlar on numara heryerde herşeye yetişiyolar imrenerek izliorum. Brezilyalılarda fizik şahane. Nerde ülkemizde o rahat huzurlu ortam pehh.
Kürt ya da Rus kızı farketmez güzel güzeldir zaten. Ama genele bakacak olursak Rus kızları daha güzeller.
Karsilastirmak sacma. Rus kızları tabiki ben guzel kürt kızı gormedim hic.
Ulan ya ahahaha
Komik
Haklısın hiç komik değil sorry
Hamile falan deme 😃 arkadaş diyorum
@uyuzsey buralar acayip karışmış yahu 😃 heval başka anlamda dedinya bende deiyorumki hamile anlamına geliyor diyenlerde var ben" arkadaşım " o manada kullandım
😂😂😂
Hımm ne güzel bizde de arkadaş 😃
kurt kızına laf edicem şimdi cocgum olursa basına gelir . ruslarla kurt kızını aynı soruya koymak bile seref olsun onlara
😄 kürt kızını tarlaya korkuluk diye rus kızını ergenlerimizin arzularını dindirsin diye alalım herkes layığını bulsun.
Kürtün güzeline pek rastlanmıyoken bu kıyaslama komik olmuş
Yaw rus gibisi var mı sarışın beyaz tenli uzun boylu ve bakımlı daha ne olsun
ayy türk die okudum allah kahretmesin ıkıncıyı ısaretledım neyse rus tabıkı kürtte ne
Burda bir nifak seziyorum ama neyse tabikide kürt kızı 😉
esmer olması sebebiyle kürt kızı
Ahahahahahaha
Kürt kızlari erkeğe benziyor. Tabiki Ruslar daha güzel
Yani diyorsun ki hülya Avşar ile diğer sarışın karşılaştır
Ben seyi merak ettim soridaki amac ne
Kaç kişi kürt diyecek merak
Türk kizina laf eden embesiller der anca
Olum insan birs adaletli olur lan
@BOOOOOOOO Ahahahaha
@BOOOOOOOO aashhdhjgddghh hayyy mk geberdim
Aynen ben de ahahahahhaah
Arnavut kızı diyorum ve gidiyorum 😂 Bize ne ayol Ruslardan Kürtlerden..
k*rt şıkkını işaretleyenler kesi k*rttür
Ahmak t*rk
şakamı lan bu fsdmısdfsd
tabikide ruslar yani ben rus asıllıyım :)
siz her türlüsüne yürüyosunuz sorun yok
bir hacı abla dha
@Sanatsalgüç muattabım soruyu soran dış mihrap değil😊😊😊😊
Benim kürde yürüdüğümü nereden çıkardın peki?
Demek hacısınız kaç kez tavaf yaptınız?
genek erkek tavrını ilettim soru soran sen kürde de yürürsün demedim
@Sanatsalgüç hacı ablan sana ağır gelir eğlenceni başkasından bul
İç açıcı olmad evet
Kürt kızlarının da arasında çok güzel kızlar var.
Bu nasıl ikilem mk
Rusk
Rus tabiki
Kürt Rus melezinden oluşan o kişi beni bul
lan kürtler gıllı be
Rus tabi ki
2 porsiyon rus alam
Dalgamı gecıyon
kürt kızı <3
latina kizi
Arnavut kz
Kürt vs Rus