Bazı internet sitelerinde ütülenmez yazıyor, bazılarında ise ütülenir yazıyor. Ütülenir mi? 
Fotoğraf bana ait değildir...

Kumaş koyup ütüle veya 5 cm yüksekten buharla ütülemelisin.
Yapışabilir.
Benim aslında amacım ütülemek değil. Ceketime armalarımı koymak istiyorum. Kullanma kılavuzunda ütüyle yapıştığı yazıyor. Örnek resmi de var.
ae01.alicdn.com/.../...dered-patch.jpg_640x640.jpg
Benim ceketimin aynı modeli. Farklı rengi. Aynı marka zaten. Benim de şu resimdekine benzer armalarım var;
encrypted-tbn0. gstatic. com/images
Bu yüzden ütü yapmak zorundayım. Normalde ütülemek değil amacım. Bu armaları cekete yapıştırmak. 😄😄
Kumaş koyarsam yapışır mı ki?
Tamam kumaş koyup yapacağım teşekkürler.. 😄❤️
Naylon , yazın yakar kışın üşütür ütüyü bastığın an ütüye yapışır kalır
Benim aslında amacım ütülemek değil. Ceketime armalarımı koymak istiyorum. Kullanma kılavuzunda ütüyle yapıştığı yazıyor. Örnek resmi de var.
Benim ceketimin aynı modeli. Farklı rengi. Aynı marka zaten. Benim de şu resimdekine benzer armalarım var;
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Bu yüzden ütü yapmak zorundayım. Normalde ütülemek değil amacım. Bu armaları cekete yapıştırmak. 😄😄
Cevap
4Cevap
Ben ütülüyorum sorun da olmuyo
evet.
Off herkes ayrı bir şey söylüyor.. 😔
dene :D
Param yanacak 😜
olmaz bir şey :D sevgilin alır
yok la yanar o
Ya bir şey rica edicem şu donSUZ diye bir kullanıcıya yorum yapmıştım ona bir baksana aslında benim sorunum o.. Yani ütülemek değil amacım.. Yazmaya üşendiğim için böyle yaptım k. b 😂😂
Bende okumaya usendim ama resme baktigim kadariyla arma takcan monta kizlardaki bu arma meraki nedir lan general mi olcan
Ütülenir
Yapışırmış
üstüne bez koy ütüle
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Bu yüzden ütü yapmak zorundayım. Normalde ütülemek değil amacım. Bu armaları cekete yapıştırmak. 😄
Olmaaaz evde yapıcam.. 😂😂😄😄😄😃
Şaka bir yana, kumaş koyup yapsam olur mu?
Öyle olmaz, yama gibi durur.. Sen benim soruma cevap ver: kumaş koyup yapsam olur mu?
Ceket ütulenmez :D
kuru temizlemeye ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar