polis olarak tayinim Hakkari'ye çıktı 😿 kedimi götüremem Oray'a lojmanlarda kalınıo ama tek kalınmıyor o yüzden çogu kişi kedi sevmiyor kediden ayrılıyorum 1 yıldır bakıyordum sokaklarda hep beni bekleyecek😞 ama göremeyecek beni

:() uzucu olay mahkemeye ver arada cocuk yoksa ayırırlar merak etme...
ya hacı al gotur hayvanı hayvan sevmıyen adamın ak kedı nedır la kum kutusundan baska yere sıcmaz ınsanlar tuvalet delıgını tutturamazken bırak onu sıfonu cekmezken o hayvan usutunu bıle orter bakarsan utanıyo bıle bende var bılırım.. al gotur sen. yenı gorev yerınde de basarılar...
teşekkür ama tüy dökmesi saglık olarak sıkıntı herkes sevmiyor o yüzden
spreyı nı sık dokulmez onun bellı sezonu var ondan once dokme yapmaz... bol bol balık vıtamın hapı ver vucut gelıstırıcılerın kullandıgı proteın tozundan da ver tuylerı daha saglıklı olur...
gitmeden önce onu iyice öpüp son zamanlarınızın keyfini çıkarın. giderken yaşadığınız yerde güvenilir bir yere bırakın.
ya yerim ya😍 atılır mı bu sokağa. Face kullanıyosan orda "kedi" sayfaları var. Sahiplendirmek istersen ordan sahiplendirebilirsin. ya da barınağa verebilirsin. Sokağa atma minnoşu yazık. Adapte olamaz dışarıya bir şekilde biri sahiplensin.
sahiplendir birine kediler sahiplerine köpek gibi baglı değildir etini sutunu veren birine hemen baglanır senı aramaz bile yanı bakacak bırını bul yeter
kimse almaz sanmıyorjm büyük kedi çünki
sokakta başının çaresine bakar zaten sokak kedisi yavruyken almadım zaten ben işe giderken salıyorım sokaga bazen 4-5 gün kalıyor sokakta kendi gelmek istemiyor oynamak için ama sonuçta güzel bir hayatı vardı yatağında yatıyordu yaş mama yiyordu şimdi yaş mama hiç yiyemeyecek
valla kedin zaten yaş ma ayıyen kediye benzemıyor zayıf çelimsiz kediyi açmı bırakıyon nedir böyle zayıf kedimi olıur soksk kedileri bile daha besli bence sen gitsen bile birşey değişmez benim kedim bunun iki katı hemde sadece tavuk eti yer hususi gider kasapatan alırım besli baya bu kedi aç kalmış aç bırakmısın sandıgın gibi iyi hayvan sahıbı değilsin git hakkarıye
o fotoda öyle çıkmıs normalde büyük
https://i.hizliresim.com/o7dZam.jpg
keyfine bak Nasıl uyuyor
Cevap
0Cevap
niye sokağa bırakıyorsun ki, niye sahiplendirmiyorsun? facebook'ta bir sürü grup var.
eve alışmış hayvan sokakta barınamaz yahu.
benimki sokaga da alışık sokakta da Yaşar sonucta 3-4 yaşında ilk 2 yıl kaldı sokakta
çevrenizde soruşturdunuzmu verebileceğiniz kimse yok mu
kimse yok
Ay canım ya kıyamam çok da tatlıymış maşAllah 😔 Sokaklara atma bence illaki kedi seven biri bulunur bulursan ona ver direk 😊
Keşke ben alabilsem niye atıyorsun şimdilik birine bırak yazık günah
kimse almaz
Niye çok güzel masllah
nerde kalicak kedi sokaga atmayavaksin insallah?
o senden ayrılsın skjdf
Ne olursa olsun götür ya yazık ölür :(
yakınlarından birine ver.
Ya kıyamam nasıl tatlı
sudan çıkmış balıga donecek hangı sehırdesın?
İstanbul
Başka bir ev bul ona sokağa bırakılır mı?😒
kimse almaz nereden bulayım
Birisine veremez misin?
:/ :(
Hayirlisi boyleymis
Kiyamam ya 😞
Yaninda gotur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar