Güzel. Mary Elizabeth Winstead'e benziyor. O da bence dünyanın en güzelleri arasında. Hatta Hande Erçel ona benziyor diye meşhur edilmiş olabilir. Öyledir bu işler çünkü. Türk ünlülere bak, illa ki ABD'li bir ünlü ile benzerliği vardır.
Iyide sen handeyle bunu benzettigine gore handeyide cok. begenmissin. Bu kadin hande ercelden cok daha guzel bikere yuzu sis degil guzel bir hatun. ama asli tandogan asli enver nur fettahoglu tuba buyukustun bu kadindan. biraz daha guzel. Handeyi trolluyorum. ben klasik. turk. kizinin biraz guzel. hali o. Ama bu yabanci kadindan. guzel turk kizi baya var. kara kas goz esmer guzeli hatun. Antalyali kizlara benziyor.
Hande Erçel'in güzel olduğunu yukarıda yazmışım zaten. Üstelik dünyanın en güzelleri arasında bulduğum birine benzetmişim. Buradan da güzel olduğu sonucu çıkar zaten. Güzel bulmadığımı nereden çıkardın? İzmir'i, Antalya'sı bunlar boş mevzular. İzmir'in kızları güzeldir diye bir şey yok. En güzel kıçar bence Çerkez kızlarıdır. Mary Elizabeth Winstead kara kaş, kara göz olabilir ama beyaz tenli, iri gözlü ve burnu, yanakları, dudakları, yüz hatları ile de mükemmel.
Ben guzel bulmuyorum. Mesela kara kas kara goz diye saydiktan sinrasinin hicbiri handede yok. Sor su sitede kimse benzetmez gulerler. Ben izmirin kizlari guzel diye demedim. herhangi bir sehirdede daha guzeli olabilir. Yuz hatlari duzgun bir kadin cunku orantili. Handenin saclarini bu kadin gibi kisa kes nasil olur acaba bildigin suratina hava basmis gibi oran nerede? Bence bu kadin baska bir turk unluye benziyor ama cikaramadim.
Cornetto nun aşk hikayesi kısa filminde oynayan kıza benzettim. Bak yanimdaki on kisiye sordum abartmiyorum hepsi alakasiz buldu. Bikere senin attigin kadinin minnacik sylurati bembeyaz teni oval. yuzu var dedi hepsi. Fizyolojik olarak komik oldu dedim sadexe. Bence hande bildigin kylie jenner. kopyasi. Ama kyliden guzel tabiki.
@Kelyak Fahriye Evcen de Mary'e benziyor. Ama onun kadar asla güzel değil. Hele Aslı Tandoğan kesinlikle değil. Bir kere Mary kadar yüz güzellikleri yok. Vücut hatları ise yaklaşamıyor bile.
Sen hande erceli asli tandogan ve fahriyeden guzelmi buldun simdi? Orandan anladigin ekvatordan basik kutuplardan sisik filan o zaman. fahriyede monica belluciye benziyor monicanin kendisi bile kabul etti monica hepsine on basar. Asli tandogan daha avrupai renkli gozlu yuzu orantili bana gorede. hande ercele bunlardan guzel demek bilmiyorum guzellik gorecelidir olayini taclandirdin kocaman kafa sisko surat kocaman kalca ve benzettigin. kadin cok zarif.(ki yine turkiyede bulunmayacak. bir tip degil abi)
Ben Mary saydıklarından daha güzel demiştim ama Hande de saydıklarından daha güzel. Ayrıca Fahriye, Monica'ya benzemiyor. Mary'e daha çok benziyor. i.hurimg.com/.../55eae00ff018fbb8f89c469e.jpg Bu resimde birbirlerine benzemedikleri ortada.
Handeye tuba buyukustunden asli tandogandan fahriye evcenden guzel diyorsan guzelden orandan anlamiyorsan. Estetik zevki olan bir insan o kadar sis bir surati tuba buyukustun. asli tandogan. gibi kadinlarin yaninda begenmez. ayrica fitograflarda en kotu resmini koymussun. Videolarda gayette benziyolar.
Sen oranla kafayı bozmuşsun. Her şey oran değildir. Her şeyi orandan ibaret sanırsan hiçbir gelişme kaydemezsin. Toplumun kabullerini sorgusuz kabul eden biri olur çıkarsın. Ben ise sorguluyorum, itiraz ediyorum. Yarın dünyadaki güzellik anlayışı değişince sen de değişirsin. Belki benim geldiğim noktaya gelirsiniz sen ve dünya. Çünkü bu anlayışlar değişkendir. Tarih boyunca da değişim göstermiştir.
Monica hepsinden güzel demişsin. Aksine Monica güzel değil. Bir kere burnu güzel değil. Fahriye'nin de burnu güzel değil. Her ikisi de Hande kadar güzel bir burna sahip değiller. Şimdi oran diye bunu gözardı mı edelim? Ben gözümün gördüğüne göre karar veririm. Ne Monica, Ne Fahriye Hande kadar güzel değilller. Hande de, Mary kadar güzel değil. Dünya birleşip aksini söylese şeyimde değil.
En İyi Cevaplar