Herkesin bildiği gibi Ramazan ayındayız; Müslümanlara Ramazan ayında farz olan bu orucu sen de tutuyormusun?
EVET
HAYIR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde namazda farz neden onu kimse sormuyor
Yalan soylememekte farz.
Kul hakki yememekte lazim.
Sadece bu ay mi musluman oluyorsunuz siz , her sitede surekli insana ibadetini sormak nedir ya. Allahla kul arasindadir bu ne seni ne de beni ilgilendirir
Tutmuyorum.
Çeşitli sağlık sorunları nedenıyle.
Yalnız tutmadığım dönemde gözlemlediklerimden sonra sağlığım el verse de tutmazdım galiba.
sizinde bahane arayipda oruc tutmamak icin böyle bahaneler bulmaniz varya beni bitiriyor. :-)
@evli_ve_mutlu benim zaten geçerli bir mazeretim var. Ben sadece tutabilecek durumda olsaydım böyle yapacağımı söyledim.
Ayrıca farzet ki tutmuyorum keyfi ister mazeret de ister bahane bu seni neden ilgilendirir ki? Allahla kul arasında ki bir mesele.
Tabiki Allah ile kul arasindadir ama bir müslüman kardesin olarak seni uyarmamin seni rahatsiz etmemesi lazim. Allah sifa versin kardesim.
elhamdullah evet tutuyorum sende tutuyorsan ALLAH kabul etsin
Cevap
12Cevap
5 vakit namaz kılardım oruçta tutardım 1 haftadır namazda kılmıyorum oruçta tutmuyorum Lys yüzünden psikolojik sorunlarım var maalesef Lys den sonra tutacağım
Evet şükürler olsun 😍
Amin hepimizin inşallah
Tutmuyorum hava sıcak olmaz
cehennem daha sicak
@evli_ve_mutlu ve çocuklu kardeş doğru söylüyosun fakat 17 saat tutuyosun ve sonunda da yemeğe gömülüyon kilo alıyon :)
yooo yeme o kadar fazla iftarda. Biz avrupada daha uzun turuyoruz. Sanki acliktanmi tutmuyorsun, seninkisi nefsini yenememek. Ben tam 7 kilo verdim ramazanda ama gercekten cok az yedim.
@evli_ve_mutlu ve çocuklu kardeş her bünye aynı değil sen kilo vermişsin belki ben alıcam
Az yiyipde kilo alana hic sahit olmadim. bu arada 3 tane kizim bir tane oglum var hani cocuklu yazmissinda aciklik getireyim dedim. :-) herkes kendine kardesim. Saglik ile alakali bir problemin yoksa tutman gerek.
@evli_ve_mutlu ve çocuklu kardeş çocuklarını allah size hayırlı çicuklar olmayı nasip etsin :)
Evet.
Tm sağol iyi günler
Malesef ilaç kullanıyorum
Beşi bir yerde gibi farz
Tutuyorum.
Tutmuyorum maalesef
tabikide...
tutuyom
sağol
Tutuyom 😄
Sağol
tutuyorum