Diğer Kadınlar :erkeklerin bir günü nasıl geçiyor sanıyorsunuz Erkekler kadınların bir günü nasıl geçiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Bayanlar ve baylar sizce nasıl geçiyor karşı cinsin 1 günü? Güncellemeler+1 yıl Ula nooli Güncellemeler+1 yıl Güncell Kadınlar :erkeklerin bir günü nasıl geçiyor sanıyorsunuz Erkekler kadınların bir günü nasıl geçiyor? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu çok doğru erkekler de duygu yok gibi 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Çoğu öyle. Ama ben öyle değilim biraz duygu var bende 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki 😂😂 duygusalım ben bea 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum😁 Yorumla Soran +1 yıl Soruma kimse gelmedi. tek sen varsın 😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha olsun ya üzülme Yorumla Soran +1 yıl Üzülüyorum bazen. Sapıkça şeyler yazmaım o yüzdn bakan yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takma o kadar bu saatte az kişi var ondan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu çok doğru erkekler de duygu yok gibi
Çoğu öyle. Ama ben öyle değilim biraz duygu var bende 😂😂😂
Biraz 😂😂😂
Tabiki 😂😂 duygusalım ben bea 😂😂
Bilemiyorum😁
Soruma kimse gelmedi. tek sen varsın 😕
Ahaha olsun ya üzülme
Üzülüyorum bazen. Sapıkça şeyler yazmaım o yüzdn bakan yok
Takma o kadar bu saatte az kişi var ondan