Diyete başlıyorum, yardım eder misiniz?

arkadaşlar benim kilo vermeye başlamam lazım bir an önce boyum 172 kg 80 çoook mutsuzum bir yıl içinde aldım 20 kilo neredeyse...

neyseee ben diyete başlıyacağım sabahları kahvaltımı saat 7-8 gibi yapsam öğlen yemeğimi en geç 1 de yemem lazım ama çalıştığım için öğlenleri yemek yiyemiyorum saat 2 den önce ama 2 ye kadar ara ogün yapabilirim. benim sorum şu öğle yemeğini geç yediğim için kilo vermeme engel olurmu o ben sabah normal kahvaltı yapmak istiyorum iki dilim esmer ekmekle. öğlense meyveyle geçiştirip akşam saat 5-6 gibi salata yoğurt bir kase çorba yemeyi planlıyorum sizce nasıılll? diyetisyene gitme imkanım yookk! günlük 1-2 saat yürüyüş yapabilirim zaten günlük aktivitem çok fazla iş yerinde hep ayakta geziniyorum. LÜTFEN BANA YARDIMCIII OLUUUNNNN YARDIMINIZA İHTİYACIIMMM VAAARR BENİMMM :((((
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaslar dediklerinize mutlaka uyacagim :)) bir sorum daha var kahvaltiyla öğle yemeğimin arasi çok fazla 6 saat arasi var yaklaşık bu metabolizmami yavaslatmazmi ? Ama ara öğün yapabilirim bu saat icerisinde sizce doğru olurmu ? Biraz fazla oluyorum ben ama bir sorum daha var istedigim kadar salata yiyebilirmiyim ana öğünlerde (tabii yagsiz tuzsuz olacak salatam)?
Diyete başlıyorum, yardım eder misiniz?