Evet arkadaşlar arabam bu modifiyeyi yeni yaptırdım sadece jantlarla cam filmleri kaldı ruhsata işletmek istiyorum sizce kaça patlar bana yardım ederseniz sevinirim

Benim 97 transporter camlı van var ve üstüde 17 çelik cant camlar flimli ve arkasında 60*40 wac amblemi var bunların hepsi ruhsata işli modifikasyonlu olarak geçiyor araç muhasebeci tanıdık olduğu için bir sıkıntı çıkmadı yanlız çok büyük bir modifiye işine girecek iseniz aracı bir mühendise cizdirmeniz ve muhasebeye faturaları işletmeniz gerekiyor ayrıolarakda her sene MTV yanında belirli bir modifiye parası veriyorsunuz yani anlıcanız masa her zaman kazanıyor
bu şekilde ruhsata işletemezsin stickerler ile aracı bağlatırsın haberin olsun bir sürü ceza yersin aracı yediemine çekerler cam filmlerinide yaptırırsan tam göze batarsın benden söylemesi bu şekilde ruhsata işletmek söz konusu değil ancak çift renk olabilir araçlar çok güzel oluyor her türlüsü ayrı güzel ama maalesef yönetmeliğe ve mevzuata aykırı bu şekilde gezersen heleki camlarıda yaptırırsan aracını trafikten men ederler bu işlerin önü maalesef kapalı
diğer ülkelerde bu işlerin bir normu var egzos mesela belirli bir DB de olmak zorunda onun dışında olan illegal oluyor ciddi cezalar ordada var merak etme seni çok iyi anlıyorum ama yapacak birşey yok aracı çekecek güvenli bir yerin varsa jant koy az bas aşağı çok değil ama o stickerleri sök camlara 1 en açığından film araç gri ya da o tonlara yakın metalik olsaydı direkt olarak titan film yap derdim egzos asla yapma güzel bir multimedya ekran 2 takım component 1 tek yumuşak bas 30 ya da 38 cm böyle uğraş araçla dışı önemli değil o kadar
İşlenmez bunlar
Cevap
5Cevap
Baboş naptın sen ya.
Yazılar ve sticker lar için reklam sertifikası çıkartman lazım sanırım.
Film yasak komple cam değiştirmen lazım.
Ama bence araba kötü olmuş
Yahu bu bana göre çok basit ve kötü olmuş. Ben de bakarım ama napmış bu diye bakarım :D
scontent.cdninstagram.com/.../...6_352707253_n.jpg
Aha bak ok gibi makine.
siyah camın yasak oldugunu biliyormuydun
valla bizim yanlarda ful kara film vardı çevirdiler bizi 200 tl yadılar ama eğer isterlerse es geçebiliyor gıcıklığına yazı cezayı zaten ama yasak yani isterse yazabilir ama pek sorun olmaz
kötü yapmışsın
Keşke yapmasaydın
Trafige git sor
Burda pek cikmaz
Arkadaslarin da dedigi gibi bunlar yasak arac orjinalde bu sekilde gelseydi olirdu ya da belirli makamlar siyah film ceker
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar