Anlamları:Asil, soylu. Asil soydan, güzel.😇Ben beğendim, güzelmiş. Birçok dilde de geçerliliği olan bir isim ayrıca. Sizce nasıl, güzel mi?
Evet, güzel.
Hayır, güzel değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Güzel ya Alissa Alisa ama şunu söyliyim bizim sınıfımızda vardı önceden herkes ali diyordu ona hani kız olmaktan çıktı herkes ali ali diye diye. Ama siz bilirsiniz tabi bence Deniz Su Yaren gibi isimler daha güzel bence
Fevkalãde
Aynen bencede öyle 😊ama yorumların çoğu olumsuz.
Bakis acisi dielim gayet hos bir isim bence.
çok tatlı bir isim bence
Dimi 😊💕bencede bende yeni duydum, çok hoşuma gitti.😊
bir kitapta duymuştum ben ve gerçekten çok tatlı bir isim. bunun yanında çokta asil gibi duruyor.
İsim anlamını yansıtıyor ne güzel dimi 😊Alisa asil, soylu demek.💕Hangi kitapta görmüştün söyler misin? ☺️
tam olarak hatırlamıyorum kitabı arkadaşımdan almıştım geçen yıldı kitabın ismi oyun bittiydi sanırım
Tamam tesekkür ederim.😊
rica ederim ^^
Cevap
18Cevap
evet güzel ama ne müslüman birt isim nede türk bir isim yani islamiyette isimler kişiliği iyi belirlediği için düzgün isim koymalısın
Eski Türkçede kullanılılan bir isim yani türkçe. Bide illa çocuklara İslami ya da türk isimi konması gerekmez bence önemi olan anlaminin güzel olması.
bence müslüman ismi koması önemli senin için önemli değilse umurumda değil
ali olmasa iyimis erkek ismi gibi alis ismini sevmiyorum
çocuğa aliş demezler insallah :D :D
Zaten her isimle dalga geçebildikleri için senin dediğini de yapabilirler yani şaşirmam.😀
😊O yüzden pek kimin ne dediğini takmamak lazım, kimsenin ağzı torba değil ki buzesin.👍
madem yabancı isim koyacan o zaman cleopatra daha güzel klopatra gel kızım buraya
pek beğenmedim ama bebek tatlı 😄
Fena değil ama daha iyi isimler olabilir.
guzel
Aynen bencede.:)
Evet güzel
Aynen bencede😊cok zarif geldi bana.
Bencede öyle 😊
hiç begenmedim
yabancı gıbı
Birçok dilde kullanıyor.
Aynen o konuda haklısın Alisa biraz yabancı Türkçeye ama eski türkçede kullanılan bir isimmis.
Birazda alışılmışın dışında olsun hep bilindik isimler olacak değil ya.😊
Alisa ne ya dandikmiş
Elisa daha guzel
Evet
Kötü 😕
Degil
DEĞİL bence
Ben beğenmedim
pek degil
sacma sapan dizi isimleri
Bu ismi herhangi bir dizide hic görmedim.
Evet guzel
değil
Alice daha güzel
Guzel
güzel değil
Kötü değil.
Güzel
sen istiyor duj?
😐😐 ne?
İyi bence
Gevur ismi gibi
Birçok dilde karşılığı varmış. Mesela Ada ismi de öyle hem yabancılar kullanıyor hem de Türkler.😊
Guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar