Of. Ergen misin ya? Güneşin doğuşu mu ne öyle bir dizi olmadan önce adı bile duyulmamış bir kızdı. O dizide oynamasa milletin haberi olmayacaktı. Güzelliğiyle medyaya damga vurmuş falan da değil. Neyini abartıyorsun anlamadım şu an. Evet sıradan hem de fazlasıyla. Ondan çok daha güzel olduğuma parmak basarım. Sıradan esmer bir kız işte. Hatta o kadar esmer ki karanlıkta görünmez. Esmerleri de hiç beğenmem. Tamam mı? Yeterince açık olmuşumdur sanırım.
By kiza sari alt tonlu beyaz filan diyen far. Sadede kiakanclik sezdim Africa, medtaya. Damga vurmamis diyorsun da bir bakarmisin nasil konusulmuyir bikers takipcisi been saatten very O saydiklarinsan con 2 Milton yapti
Önce Türkçe yazmayı öğren sen bence. Ben bu kızın neresini kıskanacağım? Güzele güzel derim zaten. Diyorum da gördüğün üzere. Meryem Uzerli gibi bir kadın desen ayıla bayıla cevap veririm. Ama sen anlamıyorsun galiba? Beyninden zorun mu var? Beğenmiyorum diyorum ya. Ortalama olduğunu düşünüyorum. Sana mı soracağım zevkimi? Ergen tavuırlarını başlarının yanında konuştur rica ederim muhatap olmak istemiyorum başımı ağrıtıyorsun. Ben cevabımı verdim ekstra yorum yapmana gerek yok. Hadi canım işine.
Canim guzel bulmayabilir sin fakat medya veya insanlar konusmuyir demek bira komik olmadi mi? 2 milyon takipçisi var kızın çevremde veya snın çevrende tamnıyan konusuyprdır bikrre bu sitede niye çok konuşuluyor?
Bu site de sadece sen ve senin gibi ergenler koın uşuyor. Yorumları okumadın sanırım çoğu kişi beğenmiyor.2 milyon takipçisi de güncel paylaşımları yüzündendir. Aykut Elmas çok yakışıklı olduğu için mni takipçisi çok? Hayır güncel kaliteli paylaşımları yüzünden. Biraz geniş perspektifden bak hayata. Beğenmiyorum, beğenmiyoruz, beğenmiyorlar.
Sende bıraz,. kıskanma duygunu arındırıp bak bence. Şu an gelen yorumlar surekli sorulduğu için sokakta gorselerbde, normal diyeceklerine inanıyprmusın? Onu geç eksi sözlükte tek kötu yorıö yok
@REDHOTLİNE07-4 Buda kim? Nobetciler muhafizlar!!! Ne engellemesi noluyor olum? Arti bu karidan 1.5 trans cikar. Bildigin trans la iste tipe baksana. Degilse ben kesicem hadi bakalim.
Bir insan hem saygısız hem aptal olur mu. Farzet ki transım Sanane hadsiz. Translara hemcinslerin milyonlar yatırıyor. Yargılamak ve kınamak senin haddine mi. Ucube. @Bleeding_Man
En İyi Cevaplar