Içlerinde Alanya neredeyse şehir olacak büyüklükte, plaji ve gece gidilebilecek güzel eglence mekanları var ama ben pek sevmem.
Kemer küçük bir ilçe, turist sayısı fazla, club aura ve inferno gibi gece kulüpleri var. Ayışığı plaji da küçük ama güzel bir sahil. Gezecek yer sayısı kısıtlı.
Ben Kaş'a gitmedim ama arkadaşlarımın dediğine göre denizi muhteşem, tam bir kafa dinleme yeriymis. Batı Akdeniz tarafı gezilecek yer olarak daha zengin, Kaş'a gidersen o tarafta yakınlarda da gidebileceğin guzel yerler var.
Kaş çok uzak merkeze Kemer en yakın daha sonra Alanya var. Kaş ve Kemer Antalya'nın batısında Alanya doğusunda doğal güzellik olarak en mükemmel olan en sakin olan Kaş. Kalkan tarafları ince kum deniz arıyorsan Alanya taşlık arıyorsan da Kemer. Yani ne aradığına bağlı olarak değişir seçimin.
3
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sence en güzeli neresi hani kaş kemer alanya her yönden ge plaj olarak hangisii tercihin
Antalya'dayım ama Kaş'a hiç gitmedim. Arkadaşlarım falan çok güzel diyorlar. Tatile falan geleceksen ikisi de birbirinden güzel ama tercihim Kaş olur. Alanya'da pek bir şey yok gibi benim zevkime uymuyor. Kaş'ın plajları kesinlikle daha güzel.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ev alıcaz yazlık ondan önemli biraz kaş mı kemer mi sence ve hangi plaj beğeniyosun
Kaş benim favorim değişik bir neden dolayı seviyorum çözemedim kemerde çok yapılacak bişey yok küçük alanya şehir yani eğer sessiz sakin insanlardan uzak istemiyorsan alanya
Bir Antalya'lı olarak ve saydığın yerleri en az 20 kere gezmiş biri olarak söylemem gerekirse; Doğa harikası olarak hiç biri bir Kaş değildir. Kaş daha sakin ve daha güzeldir. Sosyal aktivite açısından Alanya sonrasında Kemer gelir.
Kemer çok ufak bir yer sadece ayışığı diye bir yer var birde ulupınar diye tatlı akarsuyu olan bir yer Alanya sosyal aktiviteler daha fazla gelişmiş turizm beldelerindendir Kleopatra plajı Avrupa'da dahi ünlüdür mavi bayrak almış bir plaj
ben alanyaya sık sık giden biryiim o damlataş sahilinde alanya kalesinde alanya otagarının ordaki hancı kafede cok anılarım var :) ben her türlü alanya derim :D
Şöyle söyliyim. Merkezde hotele ait plajlar vardır hep genelde. Burada beach kafeler falan var. Orada eğlenceli etkinlikler yapılır. Zaten 2 tane plaj var ama içerisinde çok çeşit var. Birisi Moonlight diğeri ise merkez plajı. Dipdipler ikiside yürüme mesafesiyle 10 dakika bile sürmez. Ben kafana göre bir mekan bulabileceğinden eminim. Moonlight kumsaldır tamamen, merkez plajı ise çakıllı artık hangisini tercih edersen. Zaten Kemer küçük ama dolu dolu biyer. En iyi eğlence hayatı bizdedir mesela. Doğal güzelliklerinde tam merkezinde bulunuyo heryere eşit denebilecek uzaklıkta. Gezmek içinde merkez olabilecek bir noktada
alanya disko dolu kemerde şezlong tipi kıyılarıyla ünlü kaş daha güzel diye biliyorum. bir kaşa gitmedim...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kafa dinlemek sakin bir tatil gecirmek istiuosan kaş gunduz deniz gecede mekanlarda doyasiya eglence istiyosan alanya... Bende alanyada yasiyorum sezon baslayali neredeyse 1 ay olucak barlar diskolar cok canlı
Valla hi kaş mükemmel hem fethiyeye de çok yakın bence kesinlikle kaş vaz geçilmez plajı kaputaş ama yok ben kalabalık cısrak cıstak yer düşünüyorum dersen kemer
En İyi Cevaplar