Sizce hangisi ve sizce hangi plaj tercihiniz? Hani ince sarı kumlu berrak denizli ev alacağız yardım eder misiniz?
Cevabın nedir?
Içlerinde Alanya neredeyse şehir olacak büyüklükte, plaji ve gece gidilebilecek güzel eglence mekanları var ama ben pek sevmem.
Kemer küçük bir ilçe, turist sayısı fazla, club aura ve inferno gibi gece kulüpleri var. Ayışığı plaji da küçük ama güzel bir sahil. Gezecek yer sayısı kısıtlı.
Ben Kaş'a gitmedim ama arkadaşlarımın dediğine göre denizi muhteşem, tam bir kafa dinleme yeriymis. Batı Akdeniz tarafı gezilecek yer olarak daha zengin, Kaş'a gidersen o tarafta yakınlarda da gidebileceğin guzel yerler var.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kaş çok uzak merkeze Kemer en yakın daha sonra Alanya var.
Kaş ve Kemer Antalya'nın batısında Alanya doğusunda doğal güzellik olarak en mükemmel olan en sakin olan Kaş. Kalkan tarafları ince kum deniz arıyorsan Alanya taşlık arıyorsan da Kemer. Yani ne aradığına bağlı olarak değişir seçimin.212 Yorumla- Soran+1 yıl
Sence en güzeli neresi hani kaş kemer alanya her yönden ge plaj olarak hangisii tercihin
- +1 yıl
bilmem orasını ben biliklerimi yazdım gerisi sana kalmış.
- +1 yıl
Aynen @Eylülshnn sen demi antalyada yaşıyorsun benim gibi?
- +1 yıl
@Eylülshnn hadi yaa süper valla ama yazın antalyadasın değil mi?
- +1 yıl
@Eylülshnn valla bu sene gelirsen mutlaka bir şeyler içmeye beklerim. hem 2 sene nasıl dayanıyorsun ki ailrni görmeden?
- +1 yıl
@Eylülshnn duruma göre bakarız ha ha ha haaa 😀
- +1 yıl
@Eylülshnn illa mevzu oraya bir takılacak demi ☺
- +1 yıl
Antalya'dayım ama Kaş'a hiç gitmedim. Arkadaşlarım falan çok güzel diyorlar.
Tatile falan geleceksen ikisi de birbirinden güzel ama tercihim Kaş olur. Alanya'da pek bir şey yok gibi benim zevkime uymuyor. Kaş'ın plajları kesinlikle daha güzel.04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ev alıcaz yazlık ondan önemli biraz kaş mı kemer mi sence ve hangi plaj beğeniyosun
- +1 yıl
Kemer knk
- Soran+1 yıl
Arkadaşların kaşa niye çok guzel. diyor acaba skdkd
- +1 yıl
Arkadaşlarıma sormam lazım asdfd
Kaş benim favorim değişik bir neden dolayı seviyorum çözemedim kemerde çok yapılacak bişey yok küçük alanya şehir yani eğer sessiz sakin insanlardan uzak istemiyorsan alanya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
75Cevap
- +1 yıl
Sosyal olarak Alanya daha iyidir. Kaş üvey evlat gibi ama çok sakin yerdir. Kemerde fena sayılmaz ama doğup büyüdüğüm yer olan Alanya derim ben
00 Yorumla Bu soru 2016 yılına ait, neden eski sorular hortlatılıyor ey ks.
Antalya'lı değilim, pas diyorum00 Yorumlakemer gece hayatı alanya turist cok bide pahalı kaş sakın dogayla deniz ben merkezdeyım ama kas olurdu heralde
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Sence en güzel plaj hangisi antalyanın sosyal olarak da gelişmiş olmalı
Bu dediklerine kaş tarafı falan uyuyor dostum böyle ;
encrypted-tbn2.gstatic.com/images
encrypted-tbn3.gstatic.com/images00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir Antalya'lı olarak ve saydığın yerleri en az 20 kere gezmiş biri olarak söylemem gerekirse;
Doğa harikası olarak hiç biri bir Kaş değildir. Kaş daha sakin ve daha güzeldir. Sosyal aktivite açısından Alanya sonrasında Kemer gelir.10 YorumlaKemer çok ufak bir yer sadece ayışığı diye bir yer var birde ulupınar diye tatlı akarsuyu olan bir yer Alanya sosyal aktiviteler daha fazla gelişmiş turizm beldelerindendir Kleopatra plajı Avrupa'da dahi ünlüdür mavi bayrak almış bir plaj
00 Yorumla- +1 yıl
ben alanyaya sık sık giden biryiim o damlataş sahilinde alanya kalesinde alanya otagarının ordaki hancı kafede cok anılarım var :) ben her türlü alanya derim :D
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 4,7b cevap paylaştı. Antalya Kemer de oturuyorum. Bana sorarsan elbette en güzeli burası ama yinede daha detaylı bilgi almak istersen dilediğini sorabilirsin cevaplarım
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Ooo çok sevindim şu an.. Ya sence kemerin n guzel ve sosyal plajı hangisi
- Soran+1 yıl
En*
- +1 yıl
Şöyle söyliyim. Merkezde hotele ait plajlar vardır hep genelde. Burada beach kafeler falan var. Orada eğlenceli etkinlikler yapılır. Zaten 2 tane plaj var ama içerisinde çok çeşit var. Birisi Moonlight diğeri ise merkez plajı. Dipdipler ikiside yürüme mesafesiyle 10 dakika bile sürmez. Ben kafana göre bir mekan bulabileceğinden eminim. Moonlight kumsaldır tamamen, merkez plajı ise çakıllı artık hangisini tercih edersen. Zaten Kemer küçük ama dolu dolu biyer. En iyi eğlence hayatı bizdedir mesela. Doğal güzelliklerinde tam merkezinde bulunuyo heryere eşit denebilecek uzaklıkta. Gezmek içinde merkez olabilecek bir noktada
- Soran+1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q5261480-kemerin-en-guzel-plaji-sizce-asagidakilerden-hangisi bunu yanıtlarmısın rica etsem
- +1 yıl
Alanyaliyim. Alanya guzel ama Kaş daha güzel doga, deniz bakımından. Tatile gideceksen Kaş'ı öneririm.
00 Yorumla - +1 yıl
alanya disko dolu kemerde şezlong tipi kıyılarıyla ünlü kaş daha güzel diye biliyorum. bir kaşa gitmedim...
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kafa dinlemek sakin bir tatil gecirmek istiuosan kaş gunduz deniz gecede mekanlarda doyasiya eglence istiyosan alanya... Bende alanyada yasiyorum sezon baslayali neredeyse 1 ay olucak barlar diskolar cok canlı
00 Yorumla Kaş bana göre daha huzur verici. Alanya’nın denizinde taşlık çok var rahatsız edici, Kemer’in gece ortamı iyi.
00 Yorumla- +1 yıl
Kaş derim hem kalkana yakin hem kaputaj pilaji ayni zamanda pataraya yakın
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Kemer neden olmasın sence?
- +1 yıl
Daha sakin diye tercih ediyorum ben kalkanı
- +1 yıl
Ben alanya ve kemere gittim. Ama çevremdeki herkes kaş en güzel yer diyor
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Canım peki sence Alanya mı kemermi plaj ve gece hayatı olarak ve sen hangi plajlarıma gittin?
- +1 yıl
Ben arkadaşlarımın götürdüğü plajlara gittin. İsimlerini bilmiyorum ama Alanya bana daha güzel gelmişti
Doğal güzellik ve deniz temizliği için Kaş ve Kemer. Sosyallik ve hareketlilik içinde Alanya diyebilirim ve denizi Kemer&Kas tan çok daha kirlidir
00 Yorumla- +1 yıl
Kemer’e git pişman olmazsın ayrıca güzel koylar var oralarda
00 Yorumla - +1 yıl
Kaş çok sakindir eğlenmek isyiyorsanız kemeri tercih ediniz
00 Yorumla Lara gitme... gerisi hem kalabalık değil hem de temiz😉
00 Yorumla- +1 yıl
Kaş da tercih ediliyor sanirim. Sosyalligi bilmem de tatil icin kemer ya da kaş.
00 Yorumla - +1 yıl
Kas demre arasi kekova kesinlikle ayrica kastan fethiyeye giderken patara plaji kesinlikle ve fethiyenin muhteşem koylari
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kaş en güzel yeri bence internetten de bakabilirsin kaputaş plajı falan iyi
00 Yorumla Valla hi kaş mükemmel hem fethiyeye de çok yakın bence kesinlikle kaş vaz geçilmez plajı kaputaş ama yok ben kalabalık cısrak cıstak yer düşünüyorum dersen kemer
00 Yorumla- +1 yıl
Alanya sosyal plajı kötü, kemer daha sakin plajı iyi, kaşı bilmiyorum
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu saydiklatriniz en guzel yerleri göynükte olabilir
00 Yorumla- +1 yıl
Belek paran varsa tavsiyem
00 Yorumla - +1 yıl
kaş gayet iyi ve şimdiden iyi eğlenceler :)
00 Yorumla Bana kalırsa Kaş daha iyi
00 Yorumla- +1 yıl
Alanya her açıdan diğerlerinden önde
00 Yorumla - +1 yıl
sıralama yapıyorum
1-kaş
2-kemer
3-alanya02 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden kaş sence kemer daha sosyal diye biliyorum? Ve sencr hangi plajı
- +1 yıl
vlla plaj bazında bir şeyler söyleyemem ama çevre daha cazip geliyo bana
Adrasan, çıralı gibi yerler daha uygun..
00 Yorumla- +1 yıl
Haftaya kemer e geliyorum
00 Yorumla Antalya’da kaşı tek geçerim 🙂
00 YorumlaManavgat Bir sevdadır... <3 <3 <3
00 YorumlaAtla git marmarise bırak antalyayi 😎😎
00 Yorumla- +1 yıl
Ben kaşı daha çok seviyorum
00 Yorumla aynen ama hepsi güzel
00 Yorumla- +1 yıl
suriyeli kaynıyor heryer
03 Yorumla- +1 yıl
@BaşHarfiC onlar zaten sıcak denızdelerdi
- +1 yıl
Hiçbirine daha önceden gitmedigim için bilmiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Güzellik göreceli bir kavram ama.
00 Yorumla Ücüde boktan egeyi tercih et marmarisi özelikle
00 YorumlaGitmedim ama Alanya daha canlı ve güzel diyorlar
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Antalyali olmadığım için bakmıyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Kemer çünkü merkezede en yakını
00 Yorumla Tabiki kaş ve kalkan harika biryer
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 705 cevap paylaştı. Kas kucuk bir yer kemer daha iyi
00 Yorumla- +1 yıl
Kaş.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sence hangi plajı peki?
- +1 yıl
Kaşın plajı yok :)))
Ben Alanya da yaşıyorum. ALANYA CANDIR ❣
10 Yorumla- +1 yıl
Alanya ya git. tekne turları yeter ve çok canlı
00 Yorumla Kaş alanya kemer siralama bu
00 Yorumla- +1 yıl
Kemer veya alanya
00 Yorumla - +1 yıl
Kemer
00 Yorumla Kemer iyidir.
00 YorumlaAlanya number one👍
00 Yorumla- +1 yıl
Kemer tabi ki
00 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle kas bence
00 Yorumla - +1 yıl
Kaş.
00 Yorumla - +1 yıl
Kaş 😏
00 Yorumla - +1 yıl
side
00 Yorumla Alanya çok güzel.
00 YorumlaKaş bence. <3
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Mükemmel bir tatil için Antalya'nın neresinde tatil yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar