Tequillanın yanında ne yenir (limon hariç) ? Içki öneriniz var mı?
Kız kıza eğlanmeyi düşünüyoruz ;) :p
Kız kıza eğlanmeyi düşünüyoruz ;) :p
Tekila içmeyin ya eğlenecekseniz çarpmayan bişe için. Kırmızı şarap olabilir. Meksika bira yapabilirsiniz. Rakı olabilir. Tekila parti ortamları için siz normal eğlenmeyi düşünüosanız hafif şeyler için ayrıca dışarda asla sarhoş olmayın gidin evinizde için iyi eglenceler
Hatuna bak tekel bayi gibi😂
Herkesin bildiği şeyler terbiyesizlik yapma
Polemige giripnAklini bende harcamani hic tavsiye etmem😈
Kafayi kurtarir tecavüze ugrarsiniz insallah bu mübarek günde
Ramazan ayından sonra içeceğiz !
Klasik kokteyller yeniden moda haline geldi. Popüler kokteyller genelde viskiyle yapılır ama bu tekila ile yapıldığı zaman çok daha güzel oluyor. Greyfurt, portakal, agave bitkisinin şurubu var; kokteyle şeker koyacağınıza agevenin şurubunu koyarsanız ağızda bıraktığı tadın daha farklı olduğunu göreceksiniz. Eğer meyve aromalı kokteyller seviyorsanız portakal, bal (sertliğini almak adına), greyfurt suyuyla kokteyl yapabilirsiniz. Genelde greyfurt suyuyla yapıldığında acılığını almak adına içerisine bal ya da agevenin şurubunu kullanabilirsiniz. Vodkayla yapılan birçok kokteyli Patron Tequila’yla da da uygulamalısınız. Çünkü vodkanın kendine has bir lezzeti olmadığından tekilanın aroması sayesinde güzel bir kokteyl içmiş olursunuz. Özellikle Mojito’yu tekilayla içerseniz aradaki farklılığı göreceksiniz.
Ve tecavüz soğuk bir espiriydi özür diliyorum afiyet olsun
Teşekkür
Benim aklıma bişey geliyo ama 😄 Ramazan şimdi olmaz
Ne?
Cevap
16Cevap
küçük bir tavsiye: tekila şat attıktan sonra 1-2 yudum kola alın hemen arkasından
Tuza batırılmış agave, dene dostum fena yersin, tekilanın yanında
camış etinin suyunu iç sadece ama tekiquila mıdır nedir ondan içme
şeker atın patlayın :)
içinde tırtıl neyine yetmiyor. :)
40 yıllık tekila ne ara tequilla oldu la?
Vodka limon yapin siz
Mandalina portakal tarzı gider.
B0k için.
Günah iyi yenir
B*k ye :D
---tuz----
Alko
Icki icmiyorum
Yanacaksınız
zakkum kökü
Şalgam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?