Lütfen "fal diye birşey yok, fala inanma" gibi yorumlar yazmayın, merak ediyorum bursada hiç raslamadım, halbukii ankara'da çok var. Her neyse eğer bildiğiniz özellikle denediğiniz bir yer varsa yazar mısınız?
Cevabın nedir?
Bursada beni bir arkadaşım götürmüştü bir falcıya. ben inanmadığım için böyle şeylere kadın ne söylediyse salladım hayır dedim inkar ettim felan. ama söyledikleri tek tek çıktı. çıktıkça vay ya dedim ama :) medical park hastanesinin karşısındaki iş merkezindeydi o kadın. tarot falı bakıyor
38 Yorumla
Yengeç+1 yılşehrü küstünün ordaki medikal park mı
Akrep+1 yıl@Peri__Masalı fomara meydanın ordaki
Yengeç+1 yılbiz orda oturyoz zaten ama... adı ne
Akrep+1 yıl@Peri__Masalı valla 10 sene oldu adını hatırlayamıyorum maalesef. Ben de oraya yakın oturuyordum. Altıparmaktaki koray sporun üstünde.
Yengeç+1 yıl@Peri__Masalı kanka burada misinn
Kova+1 yıl@Sahra1225 buradayım knka ama kadını bulamadım maalesef sen bulabildin mi iyi bir falcı
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 600 cevap paylaştı. Bursada da cok falcı var ama %98 ı sahtekar. Heykel de çok fena kahve falı bakan duymuştum ama gitmedim hiç bilemiyorum
15 Yorumla
Koç+1 yıl
Koç+1 yıl
Merhaba bende bir fal sever olarak birçok falcıya gittim arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim deniz hanm var tarot ve kahve falı bakıyor ben çok memnun kaldım çok tatlı ve kibar bir bayan
03 Yorumla
Kova+1 yıl@melissakk bana da iletişim numarasını yazarmısınız?
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmini ve ismini söyle. Ne hakkında bilgi edilmek istedini yaz bide. Yollarız bişiler :)
36 Yorumla
Terazi+1 yılBanada bakar mısınız
Aslan+1 yılRica etsem bana da bakabilir misiniz?
Başak+1 yılBana da bakabilir misiniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
17Cevap
10 aySelam kızlar bugün sizlerle falcı kamil bey ile yaşadığım deneyimi paylaşmak istiyorum. Birçok yere fal baktırdım aslında memnun kaldıklarımda oldu kandırıldıklarımda oldu paramı alıp falıma bakmadılar gibi. İnstegramde öyle önüme düştü instagram sayfası bende bir deneyim dedim ama gerçekten diğer falcılara nazaran falcı kamil beyi gerçekten çok ama çok beğendim. Hiç bir lakayıt konuşması hiç bir saygısızlığı kesinlikle olmadı zaten fal baktırmadan öncede hakkında araştırma yapmıştım internetden. Aslına bakarsanız ilk olarak web sitesindeki kamil bey'in sahip olduğu sertifikalar dikkatimi çekti. edevlet onaylı Sertifikalı profesyonel aile danışmanı ve yaşam koçu sertifikalarına sahip olması, hizmet kalitesi konusunda güven verici bir faktör oldu benim için. Bu sertifikalar, sadece fal bakmakla kalmayıp, aynı zamanda profesyonel düzeyde danışmanlık hizmeti de verdiğini gösteriyor. Falcı kamil bey'in falında en beğendiğim özelliklerinden biri, hiçbir soru ve süre sınırlaması olmaması. Birçok falcıda karşılaştığım acelenin burada olmayışı, rahat bir ortamda tüm merak ettiklerimi sorabilme imkanı sundu. Fal seansları minimum 20-25 dakika sürüyor dedi ancak kafanıza takılan konular varsa bu süre bir saate kadar uzabiliyor. Fal haricindede hayatınıza dair aklınıza takılan soruları mantıklı ve tarafsız bir şekilde yanıtlıyor kesinlikle hayal satmıyor bundan emin olabilirsiniz. Diğer fal baktırdıklarım gibi 5-10 dk değilde benim falım 40 dk sürdü. Özellikle takdir ettiğim nokta, falların yanı sıra ücretsiz yaşam koçluğu hizmeti de vermesi. Bu sayede sadece gelecekle ilgili öngörü ve tahminler almakla kalmıyor, aynı zamanda mevcut yaşam durumumla ilgili pratik öneriler de aldım. Her müşteriye özel zaman ayırması ve tüm soruları sabırla yanıtlaması da ayrı bir artı. Detaylı fal bakımları sayesinde yüzeysel bilgilerle yetinmeyip, derinlemesine analiz alabildim. kamil bey'in bu profesyonel yaklaşımı ve samimi tutumu sayesinde, fal deneyimimin oldukça verimli geçtiğini söyleyebilirim. Kaliteli hizmet arayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Hayal satan falcılara göre fiyatıda uygundu başkaları gibi falına bakınca hayatın değişicek ne istersen olucak gibi vaatleride yok bencede bu konuda çok haklıydı çünkü her insan kendi hayatından sorumlu bir falcı ya da bir yaşam danışanının hayatını değiştiremezki ama mantıklı öngörüleriyle size yol gösterir ve sizde bu yol haritasını uygular ve hayatınızı düzene sokarsınız diye düşünüyorum haksızda sayılmam. Yani benim için çok iyi bir seans oldu.
00 Yorumla
+1 yılBen İpek fal bilim merkezi İpek atak ablama detaylı aşk falı baktırmıştım. İpek fal bilim merkezine fal baktırmak, hayatımın en ilham verici deneyimlerinden biri oldu. İpek atak ablamın muhteşem falcılık yeteneği ve insanlara yaklaşımı, hayatıma olumlu bir etki yaparak, beni bambaşka bir dünyaya taşıdı. İpek atak ablam ile ilk kez tanıştığımda, kendisi bana açık, samimi ve şefkatli bir yaklaşım sergiledi. İşte bu an, İpek atak ablam ile çalışmaya karar verdiğim andı. Kendisi, beni dinledi ve hayatımda değiştirmek istediğim şeyleri sordu. Kendisine her şeyi anlattığımda, İpek atak ablam bana güven vererek, kendime olan inancımı arttırdı. İpek atak ablam ile çalışmaya başladığımızda, ilk olarak bana doğru tahminlerde bulunarak, beni hayretler içerisinde bıraktı. İnanılmaz derecede doğru tahminleri sayesinde, kendisine olan güvenim arttı ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım. İpek atak ablam, öngörüleri sayesinde bana birçok yeni kapı açtı ve hayatımın yönünü değiştirdi. Fal bakımlarımızda, İpek atak ablam her zaman cesur, dürüst ve samimi bir yaklaşım sergiledi. Kendisiyle çalışırken her zaman rahat hissettim ve kendimi güvende hissettim. İpek atak ablam, benim için özel biri haline geldi ve onunla çalışmak benim için gerçekten büyük bir şans oldu. İpek atak ablam'nin öngörüleri sayesinde, hayatımda birçok şeyi değiştirmek için cesaret kazandım. Kendisi, bana gelecekle ilgili açıklamalar yaparak, hayatımın yönünü değiştirme konusunda yardımcı oldu. Hayatımı yeniden düzenlemek için gereken araçları ve bilgiyi bana sağladı. Kendisi, gerçek bir ilham kaynağı ve doğru bir rehber olarak hayatımın bir parçası haline geldi. Sonuç olarak, İpek atak ablam ile çalışmak benim için unutulmaz bir deneyim oldu. Kendisi, gerçek bir yetenek ve bana hayatımın yönünü değiştirme konusunda yardımcı oldu. Onun doğru tahminleri, öngörüleri ve tavsiyeleri, beni birçok alanda ilerletti ve hayatımı daha iyi bir hale getirdi. Kendisini herkese tavsiye ediyorum, çünkü İpek atak ablam gerçekten harika bir falcı ve hayatınızı değiştirebilir.
10 Yorumla
1 yılFal baktırmadan önce bence mutlaka dikkatli olmakda fayda var diye düşünüyorum çünkü moralim düzelsin bişeyler öğreneyim diye girdiğim yerden daha da moralim bozuk çıktığım çok oldu önce falın fiyatını mutlaka sorun sonradan ek masraf çıkar mı ekstra ücret isterler mi bunu da netleştirin ayrıca kaç dakika bakıyorlar ve kaç soru sorabiliyorsunuz baştan öğrenin çünkü bazen 5-10 dakika sonra süren doldu deyip tekrar para istiyorlar falcı çok ucuz fiyat verirse bence iki kere düşünün genelde ucuz diyenler sonradan sizde büyü var deyip bin bir türlü ek hizmet sunmaya kalkıyor şifalama büyü bozum vs diye ayrıca online fal bakımlarında fiyat genelde daha uygun oluyor geçekten iyi falcı olsun derseniz onlineda kendi işini yapan falcılar iyi ve uygun fiyatlı kafelerdeki gibi ekstra masraflar olmadığı için ama ne olursa olsun yorumları mutlaka okuyun hem olumlu hem olumsuz olanlara bakın özellikle kötü deneyimleri iyi inceleyin sonra pişman olmayın gerçekten iyi bir falcı bulmak kolay değil bence falcının da altıncı hissi güçlü olmalı yoksa para kaptırıp üzülürsünüz benim gibi. kendimi iyi hissetmediğim bir dönemde ben bir çok kere kandırıldım aman siz de kanrılmayın diye dikkatli olun diye yazmak istedim umarım faydalı olur.
10 Yorumla
+1 yılİpek Fal Bilim Merkezi'nde online falcı hizmetini instegramdan keşfettiğimde oldukça heyecanlandım ve hemen kahve su falı birlikte aşk falı baktırmak için iletişime geçtim. İnanılmaz bir deneyimdi! Falcımız gerçekten harikaydı, Söylediği her şey nerdeyse doğruydu, beni çok şaşırttı. Whatsapp'tan canlı online görüntülü olarak bağlandığımızda, beni sıcak bir gülümsemeyle karşıladı ve hemen falıma başladık. Kahve falında detaylı şekiller görürken, su falında bambaşka bir dünyanın kapılarını açtık. Ama en unutulmaz deneyim aşk falıydı. Falcımız, benimle ilgili gerçekleri ve duyguları sadece kartlarıma bakarak ortaya çıkarmış gibiydi. İpek Fal Bilim Merkezi'nin online falcılık hizmeti sayesinde hayatımdaki birçok soruya cevap buldum ve geleceğim hakkında daha fazla bilgi edindim. Falcımızın profesyonelliği ve ilgisi beni gerçekten etkiledi ve gelecekte de kendisine danışmak istediğimi hissettim. Her şey için teşekkür ederim İpek Fal Bilim Merkezi, sizinle tanıştığım için çok mutluyum!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallahi kızlar ben ermeni falcı kübra ablamı öneririm sizlere online görüntülü fal bakmasıda çok ayrı bi hoşuma gitti. kübra ablamla aramda geçenlerde şöyle.2 yıldır üniversite sınavına o kadar çok çalışmama rağmen bir türlü istediğim bölümü kazanamıyordum. Artık bundan sonra üniversite sınavında başarılı olamam d, iye düşünüyordum. İçimdeki bu bi daha üniversite sınavını kazanamıyacağım duygusu beni çok kötü etkiliyordu. sosyal medya sayesinde ermeni falcı kübra ablama denk geldim. online görüntülü baktırdım kahve tarot falıma birlikte. Görüntülü konuşmaya başlayınca emin olun içime bi ferahlık geldi. başladı falıma bide tak en başdan demezmi sen üniversite sınavındaki başarısızlığına çok üzülüyorsun. gerçekten o anda ben şaşırdım. bi dahaki üniversite sınavında istediğin bölümü kazanıcaksın dedi. tabi bende kübra ablamın öngörüsüne çok sevinmedim desem yalan olur. ve üniversite sınavları tekrar gelmişti ama bu seferde çok çalışmıştım. rabbim bana bu başarıyı yaşattı ve kübra ablamında öngördüğü üniversite sınavını kazanmıştım. şu anda eczacılık bölümünde okuyorum ve ciddi bir ilişkimde var. okulumuz bitince evlenmeyi istiyoruz. inanın hayatım istediğim gibi yoluna girdi. hem kübra ablamdan aldığım öngörüler, motivasyon hemde çok çalışmam sayesinde hayatımdaki aksiliklerin hepsi yoluna girdi. vallahi ermeni falcı kübra ablamdan bin kere razı olsun bana bu mutlulukları öngörüleriyle söylediği için. ben kübra ablamı kesinlikle tavsiye ederim. zaten sizde falınıza baktırdığınızda bana hak vericek ve sizde ne kadar haklı olduğumu anlıyacaksınız.
04 Yorumla
İkizler+1 yılbende 3 gün önce aşk falıma baktırdım ermeni falcı kübra ablama canlı görüntülü kübra ablam dediğin gibi çok iyiydi gerçektende.👍👍
Aslan+1 yılNasıl ulaşabiliriz
Gizli Üye(18-24)+1 yılSosyal medayadan buduğum İpek Fal Bilim Merkezi'ne online olarak bir aşk falı baktırdım ve gerçekten etkileyici bir deneyim yaşadım. Falcının yorumları oldukça doğru ve açıklayıcıydı. Öncelikle, kahve fincanıma baktı ve fincanın içindeki şekilleri yorumlayarak, geçmişim ve hali hazırda yaşadıklarım hakkında oldukça doğru tespitlerde bulundu. Ardından, geleceğimle ilgili ipuçları vererek, hayatıma ışık tuttu. Ayrıca, aşk hayatım hakkında da bir fal baktırdım ve falcı, oldukça net ve açıklayıcı bir şekilde, benimle ilgili bazı özellikleri tespit etti ve bunları yorumladı. Aşk hayatımla ilgili olası senaryoları ve gelecekteki ilişkilerimde ne yapmam gerektiği hakkında da önerilerde bulundu. Falcı, bana karşı son derece samimi ve sıcakkanlıydı ve kendimi rahat hissettim. Ayrıca, işini gerçekten iyi yapıyordu ve yorumları oldukça değerliydi. İpek Fal Bilim Merkezi'ni, online falcılık hizmeti arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten iyi bir öneri istiyorsanız Gülay hanıma baktırın uzun zamandır danışmanlık alıyorum ne dediyse çıkıyor pişman olmazsınız ha bu arada duymak istediğinizi söylemez gördüklerini söylüyor umut satmıyor ama realist ütopik şeyler le umut bağlatmiyor 05301814473
60 Yorumla
+1 yılCarpilacaksiniz en sonunda. Bursada cingenler el fali bakiyor. Zorla bir kiz bakmisti bana atip tuttu:) yok 6 çocuğun olacak bilmem ne:)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayburada size tek tek kimin nasıl baktıgını ne dediğini nasıl yükseltti gini iki kelimeyi bir araya getiremediği ni lafı dolandırdığı ni yazmıyacagım artık baktıra baktıra bende hemen anlıyorum bakımların verimini onun için size Gülay hanım ı öneriyorum baktırınca anlarsınız farkı ben çok beğendim bir numara
10 Yorumla
+1 yılYerli var mı bilmiyorum ama öğrencilerden mekatronik bölümünde baymavi var ona git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBursadan nefret etme sebebimsiniz amwq; insanı bi hayır etmez mi bi şehrin amwq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu işlere girme, hayatın sürekli problemlere bulaşır yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok baktiran inanan bir insan değilim lakin tavsiye üzerine Gülay hanımdan danışmanlık aldım beni ve sevgilimi kitap gibi anlattı ağzım açık kaldı boş konuşmayan laf kalabalığı yapmayan bir görüşme oldu bende tavsiye ediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok baktırdım her kez olumlu konustu gülay hanım hayır olmaz dedi bozuldum neden baktırdım dedim gercekten de onun dedi gı cıktı gördügünü söyledi hoşumsa gitmedi ama duyduklarım dogru çıktı gülay hanımdan deneyin derim
32 Yorumla
Aslan+1 yılNasıl ulaşabiliriz
Oğlak+1 yılGülay hanımın nosunu yazabilir misin
+1 yılÇok baktırdım beğendiğim Gülay hanımdan aldığım danışmanlık oldu yerinede gittim telefon dada bencede bir numara
24 Yorumla
Aslan+1 yıl@Gorduah biz Gülay hanıma nasıl ulaşabiliriz ya kimse cevap vermiyor
Oğlak+1 yılGülay hanımın yeri nerde ve nosunu yazar mısınız rica etsem
Yengeç1 yıl@mavibeyaz123 ben onlein danişmanlık aldım gülay hanım dan çok çok başarılı buldum gülay Tarot yazın bulursunuz
Ben arap melahata baktırmıştım görüntülü. Söyledği her şey çıktı. üniversitede istediğin bölümü kazanıcaksın dedi, aynende söyledği gibi çıktı.
01 Yorumla
Koç+1 yılNerden bulabilirim bu kadini nasil ulasabilirim
+1 yılaltıparmakta kaymakamlıgın arkasında türk kahvem var 10 senedir hep giderim üstüne tanımam tavsiye ederim hanımlar
01 Yorumla
Kova+1 yılÜcreti nedir ve hala bakıyor mu?
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi bir tavsiye istiyorsanız kesinlikle gülay hanım derim baktırdığım en iyi verimli bir faldı hiiiiç pembe tablo çizmedi tek tek söyledi olacakları ve inanırmısınız dediği gibi yaşadım
10 YorumlaHangi bina kaçıncı kat detaylı bilgi verebilir misin?
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılNe geliyorsa başımıza hep bu meraktan
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılFal diye birşey yok, fala inanma.
20 Yorumla Bunlara hala inanıyormusunuz şxçcşsşsçcş
04 Yorumla
Boğa+1 yılinanma değilde birazda terapi gibi düşünmek lazım. geçenlerde canım çok sıkkındı. sosyal medyadan tesadüf bulduğum
ermeni falcı kübra ablama baktırdım online canlı görüntülü. valla yaşam koçlarına nazaran çokda uygun fiyatlıydı. falımda çok güzel ve keyifli geçti kübra ablamdan çok memnun kaldım. bence denemelisiniz derim.
İkizler+1 yıl@aslikorucu Geçen hafta bende aşk falıma baktırdım ermeni falcı kübra ablama harika ve muhteşem bir yorumcu çok zarif ve nazik bir hanım efendi tafsiye ederim yorumları gerçekten çok net ve dogru. Fal yorumları çok iyi geldi bana.
Yengeç+1 yılüsküdarlı ayna falı bakan arzu ablada mükemmel. Konuşmaya doyulmaz. Ne gorse dürüstçe onu söyler. mukemmel yorum yetenektir. Arzu ablam dostdur candır. ♥️♥️♥️♥️
Aslan+1 yıl@cukulataaysun nasıl ulaşacağız
+1 yılEger varsa bende baktirmak istiyorum
07 Yorumla
Boğa+1 yıl@Familya16 numara ve adres alabilir miyim?
Terazi+1 yıl@Familya16 iletişim numarasını öğrenebilir miyim rica etsem lütfen yardımcı olun
İkizler+1 yıl@Familya16 numarasını alabilirmiyim bende 👆🏻
Kova+1 yıl@Familya16 ne kadara bakıyor hala orda mıdır acaba
Yay+1 yıl@Dertlikız10 öğrenebildiniz mi nerde olduğunu deniz hanımın
+1 yılmedyum memis ve keto :D
00 YorumlaAnkara dada ben rastlamadm😁
00 YorumlaBursada yok
00 Yorumla
+1 yıliletişim yok mu?
00 YorumlaBen de fal bakıyorum Bursa'da bilginize
02 Yorumla
İkizler+1 yıleğer aşk falı baktırıcaksanız ipek fal cefe var. sahibi falcı ipek atak abla var. yeri Ankara'da ama online görüntülüde bakıyor. bi çok tvde özel fal programı yapmış. boş başarılı ve tecrübeli falcı, gerçekten alanının en iyilerinden biri😊💜💜💜
Yok bildiğim
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. bilmiyorum
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 19,4b cevap paylaştı.
+1 yılFalciyim buyrun.
01 Yorumla
+1 yılİnanma
01 Yorumla
İkizler+1 yılipek atak var inanmıyorum ama içim daralmıştı hem aşk falı hemde sıkıntılarımı paylaşma vesilesiyle baktırdım çok içim açıldı. o an gerçekten anne şefkatiyle biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı. ben tavsiye ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok bacı
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım