• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Astroloji & Burçlar

BURSA- Bildiğiniz falcı medyum var mı?

ikazda
ikazda Takip Et
Xper 5 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Lütfen "fal diye birşey yok, fala inanma" gibi yorumlar yazmayın, merak ediyorum bursada hiç raslamadım, halbukii ankara'da çok var. Her neyse eğer bildiğiniz özellikle denediğiniz bir yer varsa yazar mısınız?
BURSA- Bildiğiniz falcı medyum var mı?
Fal Soruları Yorum Soruları Burs Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Sedalfa
    Sedalfa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    Akrep
    +1 yıl

Bursada beni bir arkadaşım götürmüştü bir falcıya. ben inanmadığım için böyle şeylere kadın ne söylediyse salladım hayır dedim inkar ettim felan. ama söyledikleri tek tek çıktı. çıktıkça vay ya dedim ama :) medical park hastanesinin karşısındaki iş merkezindeydi o kadın. tarot falı bakıyor

3
    8 Yorumla
    • Peri__Masalı
      Peri__Masalı
      Yengeç
      +1 yıl

şehrü küstünün ordaki medikal park mı

Yorumla
    • Sedalfa
      Sedalfa
      Akrep
      +1 yıl

@Peri__Masalı fomara meydanın ordaki

Yorumla
    • Peri__Masalı
      Peri__Masalı
      Yengeç
      +1 yıl

biz orda oturyoz zaten ama... adı ne

Yorumla
    • Sedalfa
      Sedalfa
      Akrep
      +1 yıl

@Peri__Masalı valla 10 sene oldu adını hatırlayamıyorum maalesef. Ben de oraya yakın oturuyordum. Altıparmaktaki koray sporun üstünde.

Yorumla
    • Gzm7363
      Gzm7363
      İkizler
      +1 yıl

Nasıl ulaşabiliriz

Yorumla
    • Sahra1225
      Sahra1225
      Yengeç
      +1 yıl

@Gzm7363 burada misin

Yorumla
    • Sahra1225
      Sahra1225
      Yengeç
      +1 yıl

@Peri__Masalı kanka burada misinn

Yorumla
    • Magdureee
      Magdureee
      Kova
      +1 yıl

@Sahra1225 buradayım knka ama kadını bulamadım maalesef sen bulabildin mi iyi bir falcı

Yorumla

En İyi Cevaplar

• 2_wild
    2_wild Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 35%
    Akrep
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 600 cevap paylaştı.

Bursada da cok falcı var ama %98 ı sahtekar. Heykel de çok fena kahve falı bakan duymuştum ama gitmedim hiç bilemiyorum

1
    5 Yorumla
    • Beyzakeskinnn
      Beyzakeskinnn
      Koç
      +1 yıl

@WooAysen merhaba nerden ulasabilirim bu kisiye lutfen cevap verin

Yorumla
    • Beyzakeskinnn
      Beyzakeskinnn
      Koç
      +1 yıl

@aramor merhaba nerden ulasabilirim iranli haticeye lutfen yazar misiniz

Yorumla
    • Jezabel1
      Jezabel1
      Oğlak
      +1 yıl

@aramor nasıl ulaşabiliriz acaba kendisine?

Yorumla
    • Jezabel1
      Jezabel1
      Oğlak
      +1 yıl

@aramor nasıl ulaşabilirsiniz

Yorumla
    • SelinNI
      SelinNI
      Kova
      +1 yıl

@aramor iletişim varsa yazarmısın?

Yorumla
  • Familya16
    Familya16 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    Oğlak
    +1 yıl

Merhaba bende bir fal sever olarak birçok falcıya gittim arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim deniz hanm var tarot ve kahve falı bakıyor ben çok memnun kaldım çok tatlı ve kibar bir bayan

0
    3 Yorumla
    • Brcdgn
      Brcdgn
      Yay
      +1 yıl

Merhaba denız hanım mudanyada mi

Yorumla
    • SelinNI
      SelinNI
      Kova
      +1 yıl

@melissakk bana da iletişim numarasını yazarmısınız?

Yorumla
    • Userr1212
      Userr1212
      Akrep
      +1 yıl

Nerde oldugunu ve iletisim numarasını ögrenebilirmiyim?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Resmini ve ismini söyle. Ne hakkında bilgi edilmek istedini yaz bide. Yollarız bişiler :)

3
    6 Yorumla
    • crazygirl21
      crazygirl21
      Terazi
      +1 yıl

Banada bakar mısınız

Yorumla
    • Whocaresboutme
      Whocaresboutme
      Aslan
      +1 yıl

Rica etsem bana da bakabilir misiniz?

Yorumla
    • Simasiz
      Simasiz
      Koç
      +1 yıl

Bana bakarmisiniz

Yorumla
    • alsan16
      alsan16
      Koç
      +1 yıl

Ulasamadigiz biri var, resmini atsam yorum yapabilirmisin

Yorumla
    • ywywyeyye
      ywywyeyye
      Terazi
      +1 yıl

aaa bende istiyorum yaa cok moralim bozukk

Yorumla
    • susoturyerine
      susoturyerine
      Başak
      +1 yıl

Bana da bakabilir misiniz

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

17

Cevap

• MaviHayal99
    MaviHayal99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 88%
    Terazi
    1 yıl

Selam kızlar bugün sizlerle falcı kamil bey ile yaşadığım deneyimi paylaşmak istiyorum. Birçok yere fal baktırdım aslında memnun kaldıklarımda oldu kandırıldıklarımda oldu paramı alıp falıma bakmadılar gibi. İnstegramde öyle önüme düştü instagram sayfası bende bir deneyim dedim ama gerçekten diğer falcılara nazaran falcı kamil beyi gerçekten çok ama çok beğendim. Hiç bir lakayıt konuşması hiç bir saygısızlığı kesinlikle olmadı zaten fal baktırmadan öncede hakkında araştırma yapmıştım internetden. Aslına bakarsanız ilk olarak web sitesindeki kamil bey'in sahip olduğu sertifikalar dikkatimi çekti. edevlet onaylı Sertifikalı profesyonel aile danışmanı ve yaşam koçu sertifikalarına sahip olması, hizmet kalitesi konusunda güven verici bir faktör oldu benim için. Bu sertifikalar, sadece fal bakmakla kalmayıp, aynı zamanda profesyonel düzeyde danışmanlık hizmeti de verdiğini gösteriyor. Falcı kamil bey'in falında en beğendiğim özelliklerinden biri, hiçbir soru ve süre sınırlaması olmaması. Birçok falcıda karşılaştığım acelenin burada olmayışı, rahat bir ortamda tüm merak ettiklerimi sorabilme imkanı sundu. Fal seansları minimum 20-25 dakika sürüyor dedi ancak kafanıza takılan konular varsa bu süre bir saate kadar uzabiliyor. Fal haricindede hayatınıza dair aklınıza takılan soruları mantıklı ve tarafsız bir şekilde yanıtlıyor kesinlikle hayal satmıyor bundan emin olabilirsiniz. Diğer fal baktırdıklarım gibi 5-10 dk değilde benim falım 40 dk sürdü. Özellikle takdir ettiğim nokta, falların yanı sıra ücretsiz yaşam koçluğu hizmeti de vermesi. Bu sayede sadece gelecekle ilgili öngörü ve tahminler almakla kalmıyor, aynı zamanda mevcut yaşam durumumla ilgili pratik öneriler de aldım. Her müşteriye özel zaman ayırması ve tüm soruları sabırla yanıtlaması da ayrı bir artı. Detaylı fal bakımları sayesinde yüzeysel bilgilerle yetinmeyip, derinlemesine analiz alabildim. kamil bey'in bu profesyonel yaklaşımı ve samimi tutumu sayesinde, fal deneyimimin oldukça verimli geçtiğini söyleyebilirim. Kaliteli hizmet arayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Hayal satan falcılara göre fiyatıda uygundu başkaları gibi falına bakınca hayatın değişicek ne istersen olucak gibi vaatleride yok bencede bu konuda çok haklıydı çünkü her insan kendi hayatından sorumlu bir falcı ya da bir yaşam danışanının hayatını değiştiremezki ama mantıklı öngörüleriyle size yol gösterir ve sizde bu yol haritasını uygular ve hayatınızı düzene sokarsınız diye düşünüyorum haksızda sayılmam. Yani benim için çok iyi bir seans oldu.

0
    0 Yorumla
  • blackloverays
    blackloverays Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 40%
    İkizler
    +1 yıl

Ben İpek fal bilim merkezi İpek atak ablama detaylı aşk falı baktırmıştım. İpek fal bilim merkezine fal baktırmak, hayatımın en ilham verici deneyimlerinden biri oldu. İpek atak ablamın muhteşem falcılık yeteneği ve insanlara yaklaşımı, hayatıma olumlu bir etki yaparak, beni bambaşka bir dünyaya taşıdı. İpek atak ablam ile ilk kez tanıştığımda, kendisi bana açık, samimi ve şefkatli bir yaklaşım sergiledi. İşte bu an, İpek atak ablam ile çalışmaya karar verdiğim andı. Kendisi, beni dinledi ve hayatımda değiştirmek istediğim şeyleri sordu. Kendisine her şeyi anlattığımda, İpek atak ablam bana güven vererek, kendime olan inancımı arttırdı. İpek atak ablam ile çalışmaya başladığımızda, ilk olarak bana doğru tahminlerde bulunarak, beni hayretler içerisinde bıraktı. İnanılmaz derecede doğru tahminleri sayesinde, kendisine olan güvenim arttı ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım. İpek atak ablam, öngörüleri sayesinde bana birçok yeni kapı açtı ve hayatımın yönünü değiştirdi. Fal bakımlarımızda, İpek atak ablam her zaman cesur, dürüst ve samimi bir yaklaşım sergiledi. Kendisiyle çalışırken her zaman rahat hissettim ve kendimi güvende hissettim. İpek atak ablam, benim için özel biri haline geldi ve onunla çalışmak benim için gerçekten büyük bir şans oldu. İpek atak ablam'nin öngörüleri sayesinde, hayatımda birçok şeyi değiştirmek için cesaret kazandım. Kendisi, bana gelecekle ilgili açıklamalar yaparak, hayatımın yönünü değiştirme konusunda yardımcı oldu. Hayatımı yeniden düzenlemek için gereken araçları ve bilgiyi bana sağladı. Kendisi, gerçek bir ilham kaynağı ve doğru bir rehber olarak hayatımın bir parçası haline geldi. Sonuç olarak, İpek atak ablam ile çalışmak benim için unutulmaz bir deneyim oldu. Kendisi, gerçek bir yetenek ve bana hayatımın yönünü değiştirme konusunda yardımcı oldu. Onun doğru tahminleri, öngörüleri ve tavsiyeleri, beni birçok alanda ilerletti ve hayatımı daha iyi bir hale getirdi. Kendisini herkese tavsiye ediyorum, çünkü İpek atak ablam gerçekten harika bir falcı ve hayatınızı değiştirebilir.

1
    0 Yorumla
  • MasalKızıEsra
    MasalKızıEsra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 95%
    Boğa
    1 yıl

Fal baktırmadan önce bence mutlaka dikkatli olmakda fayda var diye düşünüyorum çünkü moralim düzelsin bişeyler öğreneyim diye girdiğim yerden daha da moralim bozuk çıktığım çok oldu önce falın fiyatını mutlaka sorun sonradan ek masraf çıkar mı ekstra ücret isterler mi bunu da netleştirin ayrıca kaç dakika bakıyorlar ve kaç soru sorabiliyorsunuz baştan öğrenin çünkü bazen 5-10 dakika sonra süren doldu deyip tekrar para istiyorlar falcı çok ucuz fiyat verirse bence iki kere düşünün genelde ucuz diyenler sonradan sizde büyü var deyip bin bir türlü ek hizmet sunmaya kalkıyor şifalama büyü bozum vs diye ayrıca online fal bakımlarında fiyat genelde daha uygun oluyor geçekten iyi falcı olsun derseniz onlineda kendi işini yapan falcılar iyi ve uygun fiyatlı kafelerdeki gibi ekstra masraflar olmadığı için ama ne olursa olsun yorumları mutlaka okuyun hem olumlu hem olumsuz olanlara bakın özellikle kötü deneyimleri iyi inceleyin sonra pişman olmayın gerçekten iyi bir falcı bulmak kolay değil bence falcının da altıncı hissi güçlü olmalı yoksa para kaptırıp üzülürsünüz benim gibi. kendimi iyi hissetmediğim bir dönemde ben bir çok kere kandırıldım aman siz de kanrılmayın diye dikkatli olun diye yazmak istedim umarım faydalı olur.

1
    0 Yorumla
  • ShineAydii
    ShineAydii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 30%
    Yengeç
    +1 yıl

İpek Fal Bilim Merkezi'nde online falcı hizmetini instegramdan keşfettiğimde oldukça heyecanlandım ve hemen kahve su falı birlikte aşk falı baktırmak için iletişime geçtim. İnanılmaz bir deneyimdi! Falcımız gerçekten harikaydı, Söylediği her şey nerdeyse doğruydu, beni çok şaşırttı. Whatsapp'tan canlı online görüntülü olarak bağlandığımızda, beni sıcak bir gülümsemeyle karşıladı ve hemen falıma başladık. Kahve falında detaylı şekiller görürken, su falında bambaşka bir dünyanın kapılarını açtık. Ama en unutulmaz deneyim aşk falıydı. Falcımız, benimle ilgili gerçekleri ve duyguları sadece kartlarıma bakarak ortaya çıkarmış gibiydi. İpek Fal Bilim Merkezi'nin online falcılık hizmeti sayesinde hayatımdaki birçok soruya cevap buldum ve geleceğim hakkında daha fazla bilgi edindim. Falcımızın profesyonelliği ve ilgisi beni gerçekten etkiledi ve gelecekte de kendisine danışmak istediğimi hissettim. Her şey için teşekkür ederim İpek Fal Bilim Merkezi, sizinle tanıştığım için çok mutluyum!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Vallahi kızlar ben ermeni falcı kübra ablamı öneririm sizlere online görüntülü fal bakmasıda çok ayrı bi hoşuma gitti. kübra ablamla aramda geçenlerde şöyle.2 yıldır üniversite sınavına o kadar çok çalışmama rağmen bir türlü istediğim bölümü kazanamıyordum. Artık bundan sonra üniversite sınavında başarılı olamam d, iye düşünüyordum. İçimdeki bu bi daha üniversite sınavını kazanamıyacağım duygusu beni çok kötü etkiliyordu. sosyal medya sayesinde ermeni falcı kübra ablama denk geldim. online görüntülü baktırdım kahve tarot falıma birlikte. Görüntülü konuşmaya başlayınca emin olun içime bi ferahlık geldi. başladı falıma bide tak en başdan demezmi sen üniversite sınavındaki başarısızlığına çok üzülüyorsun. gerçekten o anda ben şaşırdım. bi dahaki üniversite sınavında istediğin bölümü kazanıcaksın dedi. tabi bende kübra ablamın öngörüsüne çok sevinmedim desem yalan olur. ve üniversite sınavları tekrar gelmişti ama bu seferde çok çalışmıştım. rabbim bana bu başarıyı yaşattı ve kübra ablamında öngördüğü üniversite sınavını kazanmıştım. şu anda eczacılık bölümünde okuyorum ve ciddi bir ilişkimde var. okulumuz bitince evlenmeyi istiyoruz. inanın hayatım istediğim gibi yoluna girdi. hem kübra ablamdan aldığım öngörüler, motivasyon hemde çok çalışmam sayesinde hayatımdaki aksiliklerin hepsi yoluna girdi. vallahi ermeni falcı kübra ablamdan bin kere razı olsun bana bu mutlulukları öngörüleriyle söylediği için. ben kübra ablamı kesinlikle tavsiye ederim. zaten sizde falınıza baktırdığınızda bana hak vericek ve sizde ne kadar haklı olduğumu anlıyacaksınız.

0
    4 Yorumla
    • hosaydıncemile
      hosaydıncemile
      İkizler
      +1 yıl

bende 3 gün önce aşk falıma baktırdım ermeni falcı kübra ablama canlı görüntülü kübra ablam dediğin gibi çok iyiydi gerçektende.👍👍

Yorumla
    • Zeyzey1650
      Zeyzey1650
      Aslan
      +1 yıl

Nasıl ulaşabiliriz

Yorumla
    • Jezabel1
      Jezabel1
      Oğlak
      +1 yıl

@hosaydıncemile nasıl ulaşabiliriz

Yorumla
    • Jezabel1
      Jezabel1
      Oğlak
      +1 yıl

Nasıl ulaşabiliriz?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sosyal medayadan buduğum İpek Fal Bilim Merkezi'ne online olarak bir aşk falı baktırdım ve gerçekten etkileyici bir deneyim yaşadım. Falcının yorumları oldukça doğru ve açıklayıcıydı. Öncelikle, kahve fincanıma baktı ve fincanın içindeki şekilleri yorumlayarak, geçmişim ve hali hazırda yaşadıklarım hakkında oldukça doğru tespitlerde bulundu. Ardından, geleceğimle ilgili ipuçları vererek, hayatıma ışık tuttu. Ayrıca, aşk hayatım hakkında da bir fal baktırdım ve falcı, oldukça net ve açıklayıcı bir şekilde, benimle ilgili bazı özellikleri tespit etti ve bunları yorumladı. Aşk hayatımla ilgili olası senaryoları ve gelecekteki ilişkilerimde ne yapmam gerektiği hakkında da önerilerde bulundu. Falcı, bana karşı son derece samimi ve sıcakkanlıydı ve kendimi rahat hissettim. Ayrıca, işini gerçekten iyi yapıyordu ve yorumları oldukça değerliydi. İpek Fal Bilim Merkezi'ni, online falcılık hizmeti arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Gerçekten iyi bir öneri istiyorsanız Gülay hanıma baktırın uzun zamandır danışmanlık alıyorum ne dediyse çıkıyor pişman olmazsınız ha bu arada duymak istediğinizi söylemez gördüklerini söylüyor umut satmıyor ama realist ütopik şeyler le umut bağlatmiyor 05301814473

6
    0 Yorumla
  • eşekliprens111111
    eşekliprens111111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 39%
    Oğlak
    +1 yıl

Carpilacaksiniz en sonunda. Bursada cingenler el fali bakiyor. Zorla bir kiz bakmisti bana atip tuttu:) yok 6 çocuğun olacak bilmem ne:)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    11 ay

burada size tek tek kimin nasıl baktıgını ne dediğini nasıl yükseltti gini iki kelimeyi bir araya getiremediği ni lafı dolandırdığı ni yazmıyacagım artık baktıra baktıra bende hemen anlıyorum bakımların verimini onun için size Gülay hanım ı öneriyorum baktırınca anlarsınız farkı ben çok beğendim bir numara

1
    0 Yorumla
  • Turq-uoise
    Turq-uoise Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 51%
    Oğlak
    +1 yıl

Yerli var mı bilmiyorum ama öğrencilerden mekatronik bölümünde baymavi var ona git

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bursadan nefret etme sebebimsiniz amwq; insanı bi hayır etmez mi bi şehrin amwq

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bu işlere girme, hayatın sürekli problemlere bulaşır yapma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Çok baktiran inanan bir insan değilim lakin tavsiye üzerine Gülay hanımdan danışmanlık aldım beni ve sevgilimi kitap gibi anlattı ağzım açık kaldı boş konuşmayan laf kalabalığı yapmayan bir görüşme oldu bende tavsiye ediyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cok baktırdım her kez olumlu konustu gülay hanım hayır olmaz dedi bozuldum neden baktırdım dedim gercekten de onun dedi gı cıktı gördügünü söyledi hoşumsa gitmedi ama duyduklarım dogru çıktı gülay hanımdan deneyin derim

3
    2 Yorumla
    • Zeyzey1650
      Zeyzey1650
      Aslan
      +1 yıl

Nasıl ulaşabiliriz

Yorumla
    • mavibeyaz123
      mavibeyaz123
      Oğlak
      +1 yıl

Gülay hanımın nosunu yazabilir misin

Yorumla
  • Spottelotto
    Spottelotto Takip Et
    Xper 3 Yaş: 49
    Yengeç
    +1 yıl

Çok baktırdım beğendiğim Gülay hanımdan aldığım danışmanlık oldu yerinede gittim telefon dada bencede bir numara

2
    4 Yorumla
    • Gorduah
      Gorduah
      Yengeç
      +1 yıl

Tüylerim diken diken oldu inanmıyorum nasıl bilir gülay hanım gerçekten çok çok başarılı önerırım bende

Yorumla
    • Zeyzey1650
      Zeyzey1650
      Aslan
      +1 yıl

@Gorduah biz Gülay hanıma nasıl ulaşabiliriz ya kimse cevap vermiyor

Yorumla
    • mavibeyaz123
      mavibeyaz123
      Oğlak
      +1 yıl

Gülay hanımın yeri nerde ve nosunu yazar mısınız rica etsem

Yorumla
    • Behlioyl
      Behlioyl
      Yengeç
      1 yıl

@mavibeyaz123 ben onlein danişmanlık aldım gülay hanım dan çok çok başarılı buldum gülay Tarot yazın bulursunuz

Yorumla
  • begggummm
    begggummm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    Kova
    +1 yıl

Ben arap melahata baktırmıştım görüntülü. Söyledği her şey çıktı. üniversitede istediğin bölümü kazanıcaksın dedi, aynende söyledği gibi çıktı.

0
    1 Yorumla
    • Beyzakeskinnn
      Beyzakeskinnn
      Koç
      +1 yıl

Nerden bulabilirim bu kadini nasil ulasabilirim

Yorumla
  • parsella886
    parsella886 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    Oğlak
    +1 yıl

altıparmakta kaymakamlıgın arkasında türk kahvem var 10 senedir hep giderim üstüne tanımam tavsiye ederim hanımlar

0
    1 Yorumla
    • Dertlikız10
      Dertlikız10
      Kova
      +1 yıl

Ücreti nedir ve hala bakıyor mu?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

İyi bir tavsiye istiyorsanız kesinlikle gülay hanım derim baktırdığım en iyi verimli bir faldı hiiiiç pembe tablo çizmedi tek tek söyledi olacakları ve inanırmısınız dediği gibi yaşadım

1
    0 Yorumla
  • zehra84
    zehra84 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    Oğlak
    +1 yıl

Hangi bina kaçıncı kat detaylı bilgi verebilir misin?

0
    0 Yorumla
  • hangimiztertemiz
    hangimiztertemiz Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 53%
    Oğlak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 494 cevap paylaştı.

Ne geliyorsa başımıza hep bu meraktan

1
    0 Yorumla
  • korkakishot
    korkakishot Takip Et
    Guru Yaş: 30
    Aslan
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Fal diye birşey yok, fala inanma.

2
    0 Yorumla
  • MrrwamPir
    MrrwamPir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    Boğa
    +1 yıl

Bunlara hala inanıyormusunuz şxçcşsşsçcş

0
    4 Yorumla
    • aslikorucu
      aslikorucu
      Boğa
      +1 yıl

inanma değilde birazda terapi gibi düşünmek lazım. geçenlerde canım çok sıkkındı. sosyal medyadan tesadüf bulduğum
      ermeni falcı kübra ablama baktırdım online canlı görüntülü. valla yaşam koçlarına nazaran çokda uygun fiyatlıydı. falımda çok güzel ve keyifli geçti kübra ablamdan çok memnun kaldım. bence denemelisiniz derim.

Yorumla
    • cukulataaysun
      cukulataaysun
      İkizler
      +1 yıl

@aslikorucu Geçen hafta bende aşk falıma baktırdım ermeni falcı kübra ablama harika ve muhteşem bir yorumcu çok zarif ve nazik bir hanım efendi tafsiye ederim yorumları gerçekten çok net ve dogru. Fal yorumları çok iyi geldi bana.

Yorumla
    • KungfuSenay
      KungfuSenay
      Yengeç
      +1 yıl

üsküdarlı ayna falı bakan arzu ablada mükemmel. Konuşmaya doyulmaz. Ne gorse dürüstçe onu söyler. mukemmel yorum yetenektir. Arzu ablam dostdur candır. ♥️♥️♥️♥️

Yorumla
    • Zeyzey1650
      Zeyzey1650
      Aslan
      +1 yıl

@cukulataaysun nasıl ulaşacağız

Yorumla
  • Sibelkılıç
    Sibelkılıç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 47%
    Yay
    +1 yıl

Eger varsa bende baktirmak istiyorum

0
    7 Yorumla
    • Familya16
      Familya16
      Oğlak
      +1 yıl

Mudanya da deniz hanm var tavsiye ederim harika tarot & kahve falı bakıyor ve söyledikleri çıkıyor beni kendine haran bırakan nadir falcılardan

Yorumla
    • SNG90_OZTURK
      SNG90_OZTURK
      Boğa
      +1 yıl

@Familya16 numara ve adres alabilir miyim?

Yorumla
    • crazygirl21
      crazygirl21
      Terazi
      +1 yıl

@Familya16 iletişim numarasını öğrenebilir miyim rica etsem lütfen yardımcı olun

Yorumla
    • Nurcukk16
      Nurcukk16
      İkizler
      +1 yıl

@Familya16 numarasını alabilirmiyim bende 👆🏻

Yorumla
    • Dertlikız10
      Dertlikız10
      Kova
      +1 yıl

@Familya16 ne kadara bakıyor hala orda mıdır acaba

Yorumla
    • Brcdgn
      Brcdgn
      Yay
      +1 yıl

@Dertlikız10 öğrenebildiniz mi nerde olduğunu deniz hanımın

Yorumla
    • Gizem9405
      Gizem9405
      Boğa
      +1 yıl

@Familya16 merhaba deniz hanımın numarasını alabilir miyim

Yorumla
  • demircanali
    demircanali Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    Balık
    +1 yıl

medyum memis ve keto :D

0
    0 Yorumla
  • Uluğbey8
    Uluğbey8 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    Koç
    +1 yıl

Ankara dada ben rastlamadm😁

0
    0 Yorumla
  • Alpagu16
    Alpagu16 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    Balık
    +1 yıl

Bursada yok

0
    0 Yorumla
  • abukprensess
    abukprensess Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    Koç
    +1 yıl

iletişim yok mu?

0
    0 Yorumla
  • Zauma955
    Zauma955 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    İkizler
    +1 yıl

Ben de fal bakıyorum Bursa'da bilginize

0
    2 Yorumla
    • Tatin
      Tatin
      Boğa
      +1 yıl

Nerde yeriniz

Yorumla
    • yıldızlıgillerdenece
      yıldızlıgillerdenece
      İkizler
      +1 yıl

eğer aşk falı baktırıcaksanız ipek fal cefe var. sahibi falcı ipek atak abla var. yeri Ankara'da ama online görüntülüde bakıyor. bi çok tvde özel fal programı yapmış. boş başarılı ve tecrübeli falcı, gerçekten alanının en iyilerinden biri😊💜💜💜

Yorumla
  • Plslol
    Plslol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    Yengeç
    +1 yıl

Yok bildiğim

0
    0 Yorumla
  • opesella
    opesella Takip Et
    Master Yaş: 30
    Kova
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 10,4b cevap paylaştı.

bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • blondeaddict
    blondeaddict Takip Et
    Master Yaş: 29
    Boğa
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 19,5b cevap paylaştı.

Falciyim buyrun.

0
    1 Yorumla
    • Benzo
      Benzo
      Başak
      +1 yıl

Bakar misjiniz falima

Yorumla
  • MuratBarlas
    MuratBarlas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    Yay
    +1 yıl

İnanma

0
    1 Yorumla
    • aylentuğçem
      aylentuğçem
      İkizler
      +1 yıl

ipek atak var inanmıyorum ama içim daralmıştı hem aşk falı hemde sıkıntılarımı paylaşma vesilesiyle baktırdım çok içim açıldı. o an gerçekten anne şefkatiyle biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı. ben tavsiye ederim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yok bacı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)

1 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > BURSA- Bildiğiniz falcı medyum var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bursa'da bildiğiniz medyum/hoca var mı? 8 cevap verildi
Tanıdığınız bir medyum var mı? 12 cevap verildi
Bursa nilüfer nasıl bir yer? 10 cevap verildi
İzmir de yüz yüze görüşen bildiğiniz medyum var mı? 9 cevap verildi
Bursa'da fal bakan yerler? 3 cevap verildi
Bursa'nın neyi meşhur? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hiç trafik cezası aldınız mı?
  • Kedileriniz olsa ismini ne koyardınız?
  • Yalanın masumu olur mu?
  • Sen neye tav olursun?
  • Tuttuğun el boşa çıkarsa boşluğa düşer misin?
  • Tartışma sırasında daha önce paylaşılan özel bir konunun kullanılması sizin için hangi sınırı aşar?
  • Tc erkeği birinin yanından geçerken neden şarkı mırıldanıyor?
  • Partnerinizin arkadaş ortamında size karşı tavrının değişmesi ilişkiye bakışınızı nasıl etkiler?
  • Taze fasulye pilav salata ve ayranlı bu ev yemeği menüsünü siz de sever misiniz?
  • Finali zayıf kalan bir yapımı yıllar sonra yine de iyi hatırlamanızı ne sağlar?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨