Diğer Buyrun playlistim... Önerileriniz var mı? BBarbarossa Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Müzik zevkimi azçok anlamışsınızdır... Nasıl buldunuz? Ortak müzikler var mı?Müzik önerilerinizi seve seve almak isterim:)Spotify kullanan varsa eğer takipleşiriz:) Buyrun playlistim... Önerileriniz var mı? Cevapla Spotify Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
hayalperest-bosinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Diğer konusunda 398 cevap paylaştı. Jehan Barbur - Aşk bittiCem Adrian- şeker prens 0 18 Yorumla BBarbarossa +1 yıl Dinleyeceğim ikisini de, dinledikten sonra tekrar yazacağım:) Yorumla hayalperest-bosinsan +1 yıl Tamam :) Yorumla BBarbarossa +1 yıl Jehan Barbur'u dinlemeyeceğim affına sığınarak... Bende bir hikayesi var da...Şeker Prens ve Tuz Kral ise güzele benziyor... Dinlemedeyim:) Yorumla hayalperest-bosinsan +1 yıl Peki :) sen bilirsin tabii Yorumla BBarbarossa +1 yıl Şarkı güzel ama playliste almam bunu... Daha derin, daha melankoli lazım... Daha kalın ses lazım...Var mı başka önerin:) Yorumla hayalperest-bosinsan +1 yıl Hmm ;pBahadır Sağlam- kır papatyasıFeridun düzağaç - beni bırakma Pera- sevdiğim kadınGökhan Türkmen - bile bile.... Yorumla BBarbarossa +1 yıl Ben bunları dinlerken siz de Düş Sokağı Sakinlerini dinleyin madem:) Yorumla hayalperest-bosinsan +1 yıl Var çoğu şarkısı dinliyorum :) Yorumla BBarbarossa +1 yıl Hiç bilemem ı öneririm... Yorumla hayalperest-bosinsan +1 yıl Dinledim güzel:) Yorumla BBarbarossa +1 yıl Müzik zevkin güzel gibi:) Yorumla hayalperest-bosinsan +1 yıl Sen öyle diyosan.. ;p Yorumla BBarbarossa +1 yıl Sen beni nasıl buldun ama, merak ettiğim o var birde:) Yorumla hayalperest-bosinsan +1 yıl Seni nasıl buldum derken :) Yorumla BBarbarossa +1 yıl Şarkıları... zevkimi:') Yorumla hayalperest-bosinsan +1 yıl Severim ben melankoliyi :) ve müziği Yorumla BBarbarossa +1 yıl Teşekkür ederim o zaman:)Sağlıcakla kal... Yorumla hayalperest-bosinsan +1 yıl Sen de Yorumla
Mylife38 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ayy bu soruyu nasil takibe alabilirim :) 0 8 Yorumla BBarbarossa +1 yıl Teşekkür ederim, mutlu ettiniz:) Yorumla Mylife38 +1 yıl Nasil takibe alirim ama :/ Yorumla BBarbarossa +1 yıl Maalesef bilgim yok :') Yorumla Mylife38 +1 yıl Tuhh yaaa Yorumla BBarbarossa +1 yıl Takibe alıp ne yapacaksın:) Yorumla Mylife38 +1 yıl Yaa hepsini indirecektimde :) dur ekrani cekeyim :) Yorumla BBarbarossa +1 yıl Spotify indir, uğraşma hiç:) Yorumla Mylife38 +1 yıl Ekrani cektim tamam :) Yorumla
oksijjen Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Geçmiş olsun 0 2 Yorumla BBarbarossa +1 yıl Teşekkür ederim... Yorumla oksijjen +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Jehan Barbur - Aşk bitti
Cem Adrian- şeker prens
Dinleyeceğim ikisini de, dinledikten sonra tekrar yazacağım:)
Tamam :)
Jehan Barbur'u dinlemeyeceğim affına sığınarak... Bende bir hikayesi var da...
Şeker Prens ve Tuz Kral ise güzele benziyor... Dinlemedeyim:)
Peki :) sen bilirsin tabii
Şarkı güzel ama playliste almam bunu... Daha derin, daha melankoli lazım... Daha kalın ses lazım...
Var mı başka önerin:)
Hmm ;p
Bahadır Sağlam- kır papatyası
Feridun düzağaç - beni bırakma
Pera- sevdiğim kadın
Gökhan Türkmen - bile bile
.
.
.
.
Ben bunları dinlerken siz de Düş Sokağı Sakinlerini dinleyin madem:)
Var çoğu şarkısı dinliyorum :)
Hiç bilemem ı öneririm...
Dinledim güzel:)
Müzik zevkin güzel gibi:)
Sen öyle diyosan.. ;p
Sen beni nasıl buldun ama, merak ettiğim o var birde:)
Seni nasıl buldum derken :)
Şarkıları... zevkimi:')
Severim ben melankoliyi :) ve müziği
Teşekkür ederim o zaman:)
Sağlıcakla kal...
Sen de
Ayy bu soruyu nasil takibe alabilirim :)
Teşekkür ederim, mutlu ettiniz:)
Nasil takibe alirim ama :/
Maalesef bilgim yok :')
Tuhh yaaa
Takibe alıp ne yapacaksın:)
Yaa hepsini indirecektimde :) dur ekrani cekeyim :)
Spotify indir, uğraşma hiç:)
Ekrani cektim tamam :)
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim...
Rica ederim