Çok çaresizim bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum her şey bitmiş gibi... Yaşamak gereksizmiş gibi
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Derdin nedir?
Yoksul musun? Savaş içinde misin? Sakat mısın? Düşmanın mı var? Çok büyük bir günahın var da vicdan azabı mı çekiyorsun?
Bunları yaşayanlar bile hayata bağlanıyor sen her şey bitmiş gibi, yaşamak gereksiz diyorsun.
Öncelikle negatif düşüncelerinden arın bence.15 Yorumla- +1 yıl
Ya yanlış anlama ama çok ön yargılı olma bence. Burda kendini çok kötüyüm kimse beni anlamıyor filan falan konuşmadı, kalkip birden bire böyle yorum yapıyorsun? _Yağmur
Soran+1 yılBeni tanımıyorsun derrtlerimi anlatmadım ki :( biliyorm benden kötüleride vardır ama bende iyi değilim
Soran+1 yılBen Allaha inandığım içim bu zamana kadar her olumsuzluğa rağmen umudumu yitirmedim dua ettim ediyorumda ruh halimin tamda böyle olmaması için her şeyi yaptm ama direnemedim
- +1 yıl
Arkadaş bende sana sordum işte.
İyi olmadığını anlıyorum sonuçta yaşamak gereksiz diyorsun bende sana pozitif düşünebilmenin yolunu gösteriyorum. Bu soruları kendine sor ve cevapla.
Herkesin sıkıntıları var ama yaşamak gereksiz demek başka bir boyut. Üzülme, ben bunları sana senin için sordum zaten. Hayatını çok merak ettiğimden ya da yargılayacağımdan değil.
Yanlış anlaşıldı galiba.
En İyi Cevaplar
Bir dışarı çık kedi köpek sev ya çok iyi geliyor gerçekten, imkanın varsa eve getir yıka ilgilen falan
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama onu bile bunaltırım ben bu ruh halimle
Yaşamak gereksiz zaten. Kim bulmuş ki yaşamanın gerekli bir şey olduğunu. Sadece inanç cevap verir buna ama o da bir yere kadar. Yaşsm uzun süren saçmalıktır
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
Bir amaç belirle ve o amacın için çalış çabala insanoğlu ne zaman amacsız kalır ozman mutsuz olur keyifsiz olur bunalır herşey çok boş olur
021 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben amaçsız kaldım
anne olmak istiyorm ama olamam
Soran+1 yılEvet :(
Soran+1 yılKimsem yok anlatabileceğim içime atıyorum ama artık iyi gelmiyor bana :(
Soran+1 yılHer şeyi baştan anlatmak isterdim ama ona bile gücüm kalmadı sanki
Soran+1 yılÇok sessiz içine kapanık bir çocuktum yurtdışında yaşıyorduk Anaokuluna başlamıştım. Hiç oyun arkadaşım olmamıştı.. Birinci sınıf ikinci sınıf üç dört hep yalnızdım çünkü sessizdim.. Beşinci sınıfta bir arkadaş edindim ama o da derslerim iyi olduğu için sadece ders çalışmak için kullanıyormuş. Sonra yine tek kaldım ve derslerime yansıdı bu. Ve iyi dereceli okuldan normal okula geçmem gerekti. Babama söyleyemedim her gün ağladım. Her telefon gelişinde öğretmenim zannedip kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu.. bir gün korktuğum başıma geldi Eve telefon geldi öğretmenden ve bu durumdan babam tahmin etttiğimdende daha fazla rahatsız oldu. dün gibi aklımda o sözler. Allah uzun ömür versin, bir başarı bekledik onuda eline yüzüne bulaştırdın, ne halin varsa gör, yeni pis okulun yolunuda kendin ararsın.. annem tepkisizdi herzamankisi gibi. babanı üzdün gördün mü diye sözünü hatırlıyorum sadece. ve yeni okula başladım ama gözyaşlarımla o okula ulaşmıştım. bir şekilde kurtulmam lazımdı babamın
Soran+1 yılGözüne girmem lazımdı. Yemekte sanki kötü bir şey yapmışım gibi yüzüme bakması canımı acıtıyordu. 7.8 sınıf ve dişlerimde sorun olduğu için dalga geçildi. Mektup yazdılar pis kokuyorsun diye ve bu tarz şeyler.. Ama hiç umursamadım Allah yukardı derslerime kafa verdim. Her gece ağlayarak Allahımdan sabır diledim. Tek amacım babamın sevgisini kazanmaktı. Ve bunu eski okuluma giderek başaracaktım.. Allaha şükür notlarım düzeldi ve başarıyla o okulu tamamlayıp yüksek okula gitme hakkını kazandım. Babam gurur duyar zannetmiştim ama yanılmışım. Babam için iki senemi uzatmıştım ama ne bir tebrik ne başka bir şey.. Babam benden daha çok istemeye başladı.. Ben başarabildiğimin en iyisini yaptıysam o daha çok istedi. Ablalarımdan bunu istememişti. Benden beklentisi yüksekti. Bu seferde istediği bölümü İki sene çabaladım kazanamadım. Saçların döküldü ama uğraştım he rşeyi denedim yapamadım. Abablarım çalışmaya başlamıştı para kazanıyorlardı. Babama yük olduğumu hissetsemde ondan duymamıştım
Soran+1 yılAnnemle konuştuğunda kulak misafiri oldum ve boşuna zamanını kaybetti gidip para kazanaydı iyidi tarzı şeyler söylemişti. Daha bir çok olay var gözüne battığımı hissettiğim.. Gel zaman git zaman bu sene mezun oldum. Ama babamın gözünde hep başarasız oldum neden bilmiyorum.. Onun için çoğu şeyden vazgeçtim. Her şeyi içime attım. Ama yinede sevmedi bir tek o telefon yüzünden.. Hayatım o zaman babam bana karşı değişti. Daha çok şey var ama uzun
- +1 yıl
Anlaşıldı sen büyük bir travma geçirmişin ve her an diken üzerindesin bu yüzden mutlu değilsin. Şöyle bir neler yapabiliriz senin durumuna diye düşünürsek ben sana madde madde sıralayım bir bak bakalım eksik ya da ters birşey var mı.
En büyük eksiğin Babanın sana güvenmemesi yani Başarısız olucağın korkusu bunun tek çaresi Özgüven..
Ve bir başka problemde Herkezin senden beklentisinin çok fazla olması Bunun çareside insanların seni bir robot olarak değilde bir insan olarak görmesini sağlamak.
Bir başka problemde aslında hepsinin temelinde bu yatıyor kendini fazla Zayıf ezik asosyal görmen.
Güzel bir değişim planı yap öncelikle fiziksel olarak bütün eksiklerini memnun olmadığın özelliklerini kağıda yaz ve hepsine birer çözüm getir ve tek tek düzeltmeye başla her bir madde azaldığında daha fazla özgüvenin gelicektir.
Beklentiler konusuna istikrarını koru kendini biraz şımart ve çevrendeki insanları görmezden gelmeye başla bir süreliğine.
- +1 yıl
Ve en önemlisi Kendine inan sen bu kadar zayıf değilsin bugünlere hiç destek almadan geldin evet sen başardın bunu kimin ne dediğini ne düşündüğünü boşver sen sana düşen kısmını fazlasıyla başardın ve şimdi bu zaferi kutlama zamanı. Kendine güven Kaşlarını çat gözlerini arala dişlerini sık ve aynada kendine EVET ben bundan daha iyiyim de ve artık Birşeyleri değiştirmeye başla
Soran+1 yılYazdıklarının hepsi çok doğru.
Yakında ameliyat olacağım ve Allahdan tek duam bu ara, eğer yaşantım böyle gidecekse o masadan kalmamak. Yatarken namaz kılarken hep bunun duasını yapıyorum. Gerçekten gücüm kalmadı ne plan yapmaya ne beklemeye hiç
Bir
Şeye ben çok bekledim ama hep mutsuz oldum
Soran+1 yılŞu yaşıma kadar kimseye zararım olmadı
Hep yardım ettim ablalarım benim derdimi dinlemezlen ben dinledim ben mutsuzlen kimse sormazken onları mutsuz görünc ehemen anladım sordum toparladım. Günaha girmeden rabbim alsın yanına- +1 yıl
Bak azönce ne demiştik ama? Güç Azim İstikrar. Pes mi ediceksin? ne yani sen bu kadar acizmisin? bu kadar basit mi yıkılıcaksın? Hadi ama bunlar senin için ufak problemler ameliyatı fala n sen düşünme boşver akışına bırak Hakkında hayırlısını dile Allahtan işine karışma. Kararlı ol sen. Şimdi güzelce başvurularını yap o esnada kendine meşgale bul çalış birşeylere İşe gir kariyer hayatı sana çok iyi gelicektir. Herşey yoluna giricek inan bana
Soran+1 yılTeşekkür ederim bana dua edermisin 😒
Soran+1 yılTek ayakta tutan dualar olacak
Soran+1 yılAllah razı olsun. Kapını mutlaka yine çalacağım. İyi gecelr
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
+1 yılTukenme sendromu yasiyor olabilirsin
Piskolojik bir durum caresi bol bol dua etmektir ve unutma dermansiz dert yoktur arkadasim12 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman geçer
- +1 yıl
Tamamen sana bagli bunyene bagli
+1 yılzaman herşeyin ilacıysa fazlası intahara girmez mi? o. atay
02 Yorumla
- +1 yıl
neden anne olamasıın?
+1 yılo zaman kendini öldür seni tutan nedir. Evrim böyle işler zaten zayıf olanlar elenir. Zayıfsan durma.
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamam Allaha inancım var ama
- +1 yıl
hmm ok.
+1 yılaynısı bende de var ama kalbim atmaya devam ediyo öyle ya da böyle durana kadar beklicem
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( çok zor
- +1 yıl
malesef
- Diğer konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılAma öyle deme mutlaka bir çıkış olcaktır
10 Yorumla Anlatmak istersen zevkle dinlemek isterim
09 Yorumla
Soran+1 yılKimsem yok gibi sonum yalnızlık olacak gibi
Soran+1 yılAilem var ama destek olmadılar bh zamana kadar
Bu sene mezun oldum işe başlicam
Soran+1 yılParam var istediğim işi yapacağım ama bilmiyorum kafam karışık
Soran+1 yılSanki yaşamamam gerekiyor
Soran+1 yılOlgun kişi karşıma çıkarsa olabilir ama bilmiyorum çok yorgunum
+1 yıldua oku dua kalbi ferahlatır
11 Yorumla
Soran+1 yılokuyorum kılıyorum ama gitmiyor üzerimden
- Diğer konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılNeyin var?
122 Yorumla
Soran+1 yılYalnızım
- +1 yıl
Yalnızlık allahın mahsustur, yalnızlığını ne gibi hissediyorsun?
Soran+1 yılÇaresiz gibi
Tabutumu kaldıracak kimsem yok gibi- +1 yıl
Öyle düşünme sakın, konuşmak paylaşmak istersen dinlerim
Soran+1 yılNerden başlasam bilmiyorum w
- +1 yıl
Nerden başlamak istiyorsan ordan
Soran+1 yılÇok sessiz içine kapanık bir çocuktum yurtdışında yaşıyorduk Anaokuluna başlamıştım. Hiç oyun arkadaşım olmamıştı.. Birinci sınıf ikinci sınıf üç dört hep yalnızdım çünkü sessizdim.. Beşinci sınıfta bir arkadaş edindim ama o da derslerim iyi olduğu için sadece ders çalışmak için kullanıyormuş. Sonra yine tek kaldım ve derslerime yansıdı bu. Ve iyi dereceli okuldan normal okula geçmem gerekti. Babama söyleyemedim her gün ağladım. Her telefon gelişinde öğretmenim zannedip kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu.. bir gün korktuğum başıma geldi Eve telefon geldi öğretmenden ve bu durumdan babam tahmin etttiğimdende daha fazla rahatsız oldu. dün gibi aklımda o sözler. Allah uzun ömür versin, bir başarı bekledik onuda eline yüzüne bulaştırdın, ne halin varsa gör, yeni pis okulun yolunuda kendin ararsın.. annem tepkisizdi herzamankisi gibi. babanı üzdün gördün mü diye sözünü hatırlıyorum sadece. ve yeni okula başladım ama gözyaşlarımla o okula ulaşmıştım. bir şekilde kurtulmam lazımdı babamın
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla çocuk yaştan beri kendini iyi hissetmiyorsun, ve bu yaşa kadar hala içinde karanlık bir hüzün masum bir çocuk var.. Ama sanki daha çok içinde acı sızan birşey varmış gibi paylaşamadığn birşey var sende
Soran+1 yılGözüne girmem lazımdı. Yemekte sanki kötü bir şey yapmışım gibi yüzüme bakması canımı acıtıyordu. 7.8 sınıf ve dişlerimde sorun olduğu için dalga geçildi. Mektup yazdılar pis kokuyorsun diye ve bu tarz şeyler.. Ama hiç umursamadım Allah yukardı derslerime kafa verdim. Her gece ağlayarak Allahımdan sabır diledim. Tek amacım babamın sevgisini kazanmaktı. Ve bunu eski okuluma giderek başaracaktım.. Allaha şükür notlarım düzeldi ve başarıyla o okulu tamamlayıp yüksek okula gitme hakkını kazandım. Babam gurur duyar zannetmiştim ama yanılmışım. Babam için iki senemi uzatmıştım ama ne bir tebrik ne başka bir şey.. Babam benden daha çok istemeye başladı.. Ben başarabildiğimin en iyisini yaptıysam o daha çok istedi. Ablalarımdan bunu istememişti. Benden beklentisi yüksekti. Bu seferde istediği bölümü İki sene çabaladım kazanamadım. Saçların döküldü ama uğraştım he rşeyi denedim yapamadım. Abablarım çalışmaya başlamıştı para kazanıyorlardı. Babama yük olduğumu hissetsemde ondan duymamıştım.
Soran+1 yılAnnemle konuştuğunda kulak misafiri oldum ve boşuna zamanını kaybetti gidip para kazanaydı iyidi tarzı şeyler söylemişti. Daha bir çok olay var gözüne battığımı hissettiğim.. Gel zaman git zaman bu sene mezun oldum. Ama babamın gözünde hep başarasız oldum neden bilmiyorum.. Onun için çoğu şeyden vazgeçtim. Her şeyi içime attım. Ama yinede sevmedi bir tek o telefon yüzünden.. Hayatım o zaman babam bana karşı değişti. Daha çok şey var ama uzun
- +1 yıl
Sen bunları anlatırken geçmişime gidiyorum, sana şunu söyleyim bu hayatta en çok kendini düşünmelisin. Baban istiyor diye kendini zora sokma istemediğini veya yapamayacağın bir şeyi yapma. Senin o öz güvenin istediğin arzu his ne istiyorsa onu yapmalısın. Ve bilki kendini ailen için harcama. Ama ailen sana değer kıymet veriyorsa o zaman ailene herşeye feda ol. Bunun gibi şeyleri bende yaşadım. Ama bilki kendini düşün ve değer ver kendine başkaların için değil. O başardığın mezun olman büyük bir başarı. Bu başarıyı en çok ailenle mutlu olmak isterdin ama boşver düşünme önemli olan bunu başardın ya biraz olsun rahatla , çünkü bu senin geleceğin ve hayatın
Soran+1 yılHerkesin ailesi törendeyken benim bir ablam gelmişti. Bazen dokunuyor. Geçmişte yaşadıklarımı hatırlıyorum babam haricinde bana yapılanları her gün Yalan söylüyorsam Allah yukarda gece yorganın altında ağlardım günlük yazardım ama yırttım korkudan keşke yırtmasaydım keşke acılarım o kitapta çok iyi yansıtmıştım şimdi her şeye yoruldum gülmek ağlamak bir
Şey yapmak her şeye
Soran+1 yılVe halada böyle bu yüzden sanki hiç mutlumolamicakmişim gibi geliyor umutsuzluğum eskilerden dolayı.
Bu zamana kadar düzelme yoksa bundan sonrada düzelmez gibi geliyor- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum, bunları ister istemez geçmişi silmek atmak istesekte zor. Ama yapabileceğimiz tek birşey var, geçmişe gitmemek önümüze bakmak. Eğer geçmişe gidersen yaşarsan ordan kurtulamayip önündeki geleceğini ilerleyemezsin. Ve daha kaç yaşındasin. Böyle gidersen ömür boyu içinde bunlarla yaşarsin hic mutlu hissedemezsin. Ve bünyen kalır. Artık farklı şeyler düşünmelisin kendini ne gibi mutlu şeyler ediyorsa onu yaomalisin ve zaman zaman daha iyi olacaksın ama bu geçmişi geriye bırak sadece kendine bir defterde birak
Soran+1 yılGeçmişi eskisinden daha az düşünüyorum ama geleceğimde bile önümde hep kocaman taş oluyor. Umudumu yitirdim. Ben zayıfladım.. Ben artık kalkamam gerçekten ben yoruldum bittkinim artık. Her şey boş geliyor. Direndim ama başaramadım
- +1 yıl
Bende öyleydim, kendimden çok korkuyordum birgün patlarsam hic iyi olmayacak diye konuşurdum.. Ve gerçekten birgün yıllar sonra oldu.. O olaydan sonra ben 4ay boyunca normaliktn çıkmıştım, o kadar acı his vardı ki kendimi kayıplsrda hissediyordum. Ama maalesef ki yardım eden tutan oldu mu olmadı sadece o durumda bir yeğenim şahitdi.. O yüzden ümidini yitirme... İnan namazını kıl ve bu düşüncülerden çık inan bana iyi olacaksin umutsuz düşünmeyeceksin güçlü olacaksın ve de güçlüsün.. Allah en çok sevdiği kuluna dert verirmiş bunu unutma bu yüzden sınavda olduğumuz için allaha her daim şükredelim
Soran+1 yılŞimdi iyimisin :(
- +1 yıl
O dönemi atlattığıma göre evet... Ama söz konusu sensin senin iyi olmanı istiyorum..
Soran+1 yılBen iyi olacağımı zannetmiyorum
Hayata tutunacak nedenlerim yok ki
Beklicem ve sadece dua edicemm hayırlı değilse Allahın beni alması için..- +1 yıl
Öyle düşünme elbet mutlu olacaksın ama zaman en iyi ilaç.. Evet dua et namaz kıl en yakının allah ve o en çok bilendir.. Allaha dertleşmek derde dermani çaresizlik kaldığın çare veren herşey Rabbimdir... Sen allahtan isteyecek sin ki Rabbim sana verecek.. İnanıyorum sen iyi olup mutlu olacaksin
Soran+1 yılAllah razı olsun senden şimdi uyumam lazım
Bunaldığımda kapını çalarım- +1 yıl
Beklerim her zaman :) hayırlı geceler
+1 yılPsikiyatriye git en iyisi
08 Yorumla
Soran+1 yılNe konuşacak ki benimle
- +1 yıl
Kendini toparlayabilmem icin fikirler verir ve sorunun neden kaynaklandigina dair cozum bulmaya calisir
Soran+1 yılDüşünücem bunu teşekkürler :(
- +1 yıl
Dusun cunku bende senin gibiydim az da olsa rahatlarsin
Soran+1 yılŞimdi zevk alıyormusun hayattan
- +1 yıl
Az cok idare ederim eskiden bileklerimi kesiyodum
Soran+1 yılKurtulduğuna sevindim :(
Sakın bir daha yapma- +1 yıl
Yapmam zaten anca kendime zarar
O halde Allah'a koşun. ZARİYAT-50
15 Yorumla
Soran+1 yılKoştum koşuyorum iyi geliyor ama yine bunalıyorum kafam karışım
Soran+1 yılBen galiba umutsuzluğa düştüm bile :(
Soran+1 yılDoğru :(
+1 yılÇağresiz değilsin. Allaha sığın, piskoloğa git.
01 Yorumla
Soran+1 yılKılıyorum dua ediyorum rahatlıyorum sonra yine aynı bunalıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosver bende öyle hissediyorum ama bosveeeer...
01 Yorumla
ne oldu hayırdır anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi sonumu iyi görmüyorum bilmiyorum
Diğer konusunda 822 cevap paylaştı. Hım hayır dır yaaaaa NEOLDU?
00 Yorumla- Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı.
+1 yılSigmam tasarim mi diyorsun
00 Yorumla
+1 yılIyide sebep?
04 Yorumla
Soran+1 yılAanki hep mutsuz olacakmışım gibi geliyor
- +1 yıl
Gelip gecici inan sakinles ve dusunmemeye calis bir sure sonra derdin her neyse emin ol cozulecek ama sabir gerekli yok yapamam dersen bir psikiyatriste gorun en azdan sakinlestirici antidepresan yazar en baslarda bir sikintin yoksa ama cokda zorda degilsen gitme yararli seyler degil
Soran+1 yılHer şeyi içime atıyorum birazda ondan olabilirmi
- +1 yıl
Neden buraz vurdum duymaz ol bosver
+1 yılzamanla düzelir...
09 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman peki kaç zaman geçti :(
- +1 yıl
birkaç aya eminim düzeleceksin. aptal düşüncelerden vazgeç ve kafanı dağıtmaya bak
Soran+1 yılKaç sene oldu hep aynı :(
- +1 yıl
hey dostum senin derdin ne? :D nesi varmış dünyanın? değişik kurslara yazıl, saçlarını değiştir, farklı ojeler edin, alışveriş kıyafetler ne biliyim gez başka şehirlerde
Soran+1 yılHiçbirşeye hevesim yok artk ne yaptıysam neye heves ettiysem sonuç berbat dı :(
- +1 yıl
pes etme gülümse beni kimse sevmiyor ama ne yapıyorum müzik ve internette bu sitede takılmak yetiyor. dışlanıyorum ama ne önemi var benim sevgim bana yeter. böyle düşün. başka bişeye heveslen az da kararlı ol
Soran+1 yılBen böyle düşündüm zamanında ama artık yetmiyor ki :(
- +1 yıl
yetmiyorsa böyle düşünmeye devam edeceksin çaren yok
Soran+1 yılDüşünmemeye direnicem teşekkürler
Nemden hep
10 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Niye kardeş
06 Yorumla
Soran+1 yılSonumu göremiyorum sanki hep mutsuz olacakmışım gibi geliyoe
Soran+1 yılAma ben yaşamıyorumki
- +1 yıl
Nefes almiyornmusun aliyorsun. Oylede boylede yasiyorsun. Nefesin sahibi almadigi surece senden bu nefesi yasiyorsun... Ama iyi ama kötü :( ve kaderine razibolacaksin. Böyle isyan etmeyeceksin... Sorunun ne bilmiyorum ama o bitti demeden bitmez. Elbet ki bu dunyada bir sinavdayiz. Soeunlarinla yuzleseceksin ve üstesinden gelmeye calisacaksin...
Soran+1 yılFenerium arkadaşa birazını yazdım istersen oku :(
Ergenliktendir
01 Yorumla
Soran+1 yıl23 /
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelir zamanla.
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamaz kıl.
01 Yorumla
Soran+1 yılKılıyorm tek iyi gelen o ama beynim susmuyor
Devamını Gör(7)