Arkadaşlar bende biraz mesane sorunu var. İdrarımı fazla tutamıyorum. Önümüzdeki sınavda da bu sorunla boğuşmak istemiyorum. Sınav esnasında da lavaboya çıkmak yasak. Ben de bu külot gibi olan bezlerden kullanmaya karar verdim. Ancak onlarca eczaneye, büyük marketlere, alışveriş merkezlerine bakmama rağmen onlardan bulamadım. bir keresinde ankarada bir alışveriş merkezinde bulmuştum. Antalyada yaşıyorum ve bulamıyorum bundan. İnternet sitesinden baktım, sadece migrosta ve sanal marketlerde varmış. Sanal marketlerde de adrese gönderiyorlar. Ailem bilsin istemiyorum. Nasıl bulabileceğim konusunda yardım eder misin?
Bu bezlerden bulmam lazım. Bana yardım eder misiniz? ACİLLL?
Depend 20 tl kadar bir şey , iş görür diye umut ediyorum evde bir denemesini yap derim ama. Hiç belli bile olmuyor bildiğin ic çamaşırı gibi giyiyorsun
Aynen. ankarada denk gelmiştim buna. Alıp denemiştim. Çok rahat ve hoş bişey. Belli olmuyor. Dediğin gibi 20 tl fiyatı. bildiğine göre annesin diyecem ama 18 yaşındasın. nerden biliyon :)
Şimdi ne diyeyim bilemedim dostum. Kizsal bir mesele. Regl dönemlerinde çok oluyor benim ve sancılı o sebeple en kolay ve rahatı bu. Herkese tavsiye ederim. Çok iğrenç bir yorum oldu ama neyse.
İğrenç olur mu? Niye öyle düşünüyorsunuz Regl olmak kadınlığın yaradılışın, sağlığın en önemli belirtisidir. bunda utanılacak ben bişey görmüyorum açıkçası. yorumunuz için teşekkürler. Umarım şok markette bulabilirim.
Depende var, doğru. Ama depend yaşı büyük ahstalar içindir. İdrar kaçıran hastalar içindir. Onlar çok büyük oluyor bol geliyor. ben drynites arıyorum. :( Senin kullandığın da drynites değil mi ki?
İşte onu diyorum ben. Depend ince. Yani sadece küçük bir yerinde pamuk dolgusu var. O da benim işimi görmez. Hem çok büyük. Aslında bebek bezlerinin 6 numarası oluyor bana ama o da hışır hışır ses çıkarır diye kullanmak istemiyorum. Ben soruyu sorduğum zaman, ben de kullanıyorum dedin. şimdi de depend diyorsun. Senin de kafanı karıştırdım herhalde :))
Küçük olanını mı kullansam yoksa kızlar için olanını mı kullansam. Küçük olan beni çok sıkabilir endişesindeyim. Gerçi elastik yapısı var, 2-3 saat dayanacaz napalım. Yoksa diyorum ki kızlar için olanı mı kullansam. Onun da emiciliği biraz daha farklı bir noktadaymış. Kafam karıştı yaa :(
Ne kadar rahat olmaya çalışırsam çalışayım, olmuyor. Hani sıkıştımmıydı öyle uzun süre tutabilen biri de değilim. Kaç defa bu yüzden sınavımdan oldum. bir keresinde de altıma kaçırmıştım. Sınavı bırakmak istemedim, altıma kaçırdım biraz. :(
En İyi Cevaplar