Evlilik nedir? Evlenseniz eşinize nasıl davranırsınız? Evlilik nedir? Evlenseniz eşinize nasıl davranırsınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu tür şeyleri lafla anlatamıyorum ben..
Bazı erkeklere böyle sorular sorduğunda bol bol palavra sıkar, mangalda kül bırakmaz, sanırsın ki dört dörtlük eş..
Ama evlenince eşine ya hayatı zehir eder, ya da boynuzlar..
Ben onlardan değilim..
Sitede herkesle çatışan ters biri olarak tanınıyorum, fakat sevdiklerime karşı çok sevecen ve korumacı biriyim..
evlilik bir oyun değil kardeşim evlendinmi yuvan olacak yuvanı tutacaksın ölümde olsa tutacaksın gerekirse gece gündüz çalışp ailene bakacan saygı her zaman saygı edep her zaamn edep sadık her zaamn sadık olmak en önemlisi güven güvenini sarsmayacaksın güven gitimi aile ucar gider elinden öfkeliyken birniz ateşe su olacak kırmayacaksın çocuk gibi mutlu oalcak gibi bir birbirinzle eğlenin evlilik sadece yatağa at seks objsesi gibi görmeyeceksin aileni mutlu edeceksin ... ve en başta söyleceğimi en sona sakladım evlilik hayatında bir kere olup ölüme kadar süren mutluluk olmalı sağlık hastalık mutlulukta hep yanında olacak evlenen kişi ... daha çok yazacaktım ama çıkamam gerek ewarbaş...
İşten gelince ev işlerinde yardım ederim birlikte sofra hazırlayalm isterim kendisini tv başına yollar bende çayı vs koyar yanına sokulurum onu gündüz işteyken bıraktığmda yalnz kalıyor geldiğimde de bana hizmet ederek geçirsin istemem birlikte yapalm bir şeyler yapıyorsak isterim
Kral hareket vede olmasi gereken
İyi davranırız
Cevap
21Cevap
Hergün Mokoko
Tabiki şaka
Eşime karşı dikkati davranırım onu kırmadan nazikçe konuşur hayatı devamını erdirirdim heralde
Derdini sıkıntısına ortak olmak
İyi bir aile olmak neyi geretiriyorsa onu yapardım
evleneğim insan kesinlikle Türk olacak ermeni soykırımını desteklemeyek biri olacak Tam bir asena olacak @BgmBğr
@BgmBğr iyi takip ediyon beni
Ev işlerinde mümkün olduğu kadar yardım ederim sofra hazirlamak toplamak gibi daha da bisey yapmam
evlendim 6 sene aynı evde kaldıktan sonra evlendik evlenmeden önce prensesimdi şimdide aynı şekilde.
Evlenseniz Eşinize Nasıl Davranırsınız? Soruya Bak..
What is problem?
Sebzeleri Çamaşır Suyu İle Yıkıyorum Biraz İşim Var Sonra Cevap Veririm.
Peki.
O bende kalsın. :) Buraya yazarsam mesaj kutum taliplerimle dolar. :)
Beni olduğum gibi kabul ederse onun mutlu olması için herşeyi yaparım ev işlerinde yemekte çok yardımcı olurum yeter ki beni olduğum gibi kabul etsin
Sonucta helalım ben nefes aldıgım sürece oda alıcak ;)
Ne yani öleceğin zaman hatunu öldürücen mi
harika bunlar yetmez ya evlilik denkliktir hem aile hem kultur hem maddi hemde yetişme olarak bunlar varsa yazdıkların anlamlı olur
layt erkekler varya onlar gibi :)
Sıkılırım ben ya puff :)
Günümüzde adam ve kadin yok iken
Zorlamayın
Bana Değer Verdiği Kadar
kötü davranmak için evlenen mi var
Şiddet olayları neden var
En onemlisi sevgi ve güven
Evlilik kurallar listesidir
Nasıl mı davranırız 😌 iyi davranırız :d
Hic evlenmedim bilemicem
Gayet nazık hoş şekilde davranırım
İyi davranabilirim
Evli gibi davranirim
Melek gibi
Seks demek
Çok eğlencesss
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?