Zayıf erkek seven kız var mı? Bütün kızlar kilosu olan erkek mi seviyor?

Boyum 172 santim, kilom 65. Kendi isteğimle bu kilodayım. Kilo almak istemiyorum. Kilo almamak için sürekli koşu, yürüyüş yapıyorum. Kilo almaya çok müsayit bir yapım var ama ben düzenli yürüyüş ve koşu yaparak kilomu 65'de korumayı tercih ediyorum. Zaten 65 kilo olmama rağmen yağlı bir vücudum var. Üstüm çıplak resmimi koysam kilolu sanan olur yani. Aslında hafif bir göbek var ama fotoğraflarda göbeğim çok büyükmüş gibi gözüküyor. İnsanlar kilolu zannediyor internetde. Üzerimde kıyafet olan resmimi koyunca da bu sefer zayıf diyenlar oluyor :D

Evde 2 tane 18.5 kilo dambıl var. Evde kendi kendime ağırlık çalışıyorum. Her hafta ağırlığı yükseltiyorum. Kilomu 65'de koruyarak, kilo almadan kas kütlemi arttırıp vücuttaki yağ miktarını azaltmak istiyorum. Düzenli koşu yürüyüş yaparak kilomu 65'de koruyorum. Yürüyüşü bırakınca hemen kilo alıyorum zaten, tekrar 65 kiloya düşebilmek için deli taylar gibi koşmaya başlıyorum dışarda :D
Güncellemeler
+1 yıl
Ağırlık yüseltmeyi yeni ağırlık plası alıp evdeki dambıllara takarak yapıyorum. Eklemeli şekilde dambıllar.

Bench Press'i 2 tane 18.5 kilo ağırlık ile çalışıyorum.
Leg Press'i 2 tane 18.5 kilo ağırlık ile çalışıyorum
Shoulder Press'i 2 tane 17 kilo ağırlık ile çalışıyorum
Biceps'i 2 tane 17 kilo ağırlık ile çalışıyorum
Triceps'i sağ kolda 17 kilo ile, sol kolda ise 16 kilo ile çalışıyorum
Kolları yana açma hareketini 2 tane 12 kilo ile çalışıyorum
Koşu ve Yürüyüş ile kilomu 65'de koruyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ağırlık yükselmeyi yeni ağırlık plakası alıp ilave ediyorum. Haftaya mesala ağırlıkları 20 kiloya yükselticem. Bench Press ve Leg Press hareketleri 2 tane 20 kilo ile çalışacağım.
Zayıf erkek seven kız var mı? Bütün kızlar kilosu olan erkek mi seviyor?