evet arkadaşlar hangisi daha çok sevilir.İkisi de kas sıralamasında zirveyi paylaşır ama en çok hangisi?
Adonis
Baklava
Kol
Göğüs
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
adonis ne yenirmi içilirmi,baklava daha önemli tabi bunu tamalayan gögüs ve kol kası olması lazım karın çevresinin 1,5 katı kadar gögüs varsa ve kollardaki kasta şekilliyse daha güzeli olmas örnek vereyim ''ben'' ,adonisle felan böle ecnebi kelimelerle uğraşmayın.bakın işinize
aaaa adonis olmazsa olmazımdır. olur mu öyle
C: Kol
amele kası
Ben E yi seçtim.Baklavayı tatlı olarak severim ve adonis sohbetlerindende bıktık artik.Bir adamı kaslari için sevemem.Estetik vücuda herkes bakmayi sever ama beyin yoksa o kasların arasında sadece bakarım ve sonra geçerim :)
Bir erkekte kol kası yoksa utanmalı. Gögüs kası olmadan da karın kası acısız çiğköfteye benzer.
Cevap
39Cevap
Hani ben bir bayan olsam böyle bir şey düşünsem kesinlikle adonis önemli olurdu , hem çıkarması zor hem acı veriyor insana.
Bu yüzden adonis önemli derdim.
Ama zaten baklavası olan insanın azda olsa adonisi olur .
bahsettiğin kaslar çalışarak ortaya çıkarılıp, ara verince yok olup giden şeyler.. sen beyin kasları nasıl ona bak ;)
beyni de olucak canım. beyni yoksa napıcan asıl bir de
beyin herkesde var kullanmasını bilicen. spor yapan erkek dinç erkektir, canlı, enerjik, beynine oksijen giden, üşengeç olmayan erkektir. candır canandır o.
valla senin kalibrasyonlarda sıkıntı var sanırım :D:D:D:D
adam gerizekalı ama adonisleri yerinde senin aradığın erkek bu yani...
hayırlı işler , gündelik işler :D
bizim işler de böyle yürüyor işte. ADONİSin yoksa yürüyüp gidiceksin. banane... ne bu yaaa. ahkam kesme ..
kas sıralamasında zirveyi palaşmaz bence ama o iki kas grubu çıkarması en zor kaslardandır o yüzden değerlidir. yoksa zayıf bir adamda adonis aşırı iğrençlik katar
çok da güzel paylaşır. yağ olmucak ki adonis gözükecek orasında. o yağı yıkmak için o V yi açığa çıkarmak için zaten diğer kasları da çalıştırmak zorunda.
benim karşıma çıkan kızların tamamına yakını -erkekte beyin kasını- daha çekici bulan yapıdaydılar
ne mutlu onlara ki aradıklarını fazlasıyla sunabilecek kapasitedeyim
herkes gerçeği mi konuşuyor. kendi iç dünyasında adonis seviyodur belkli
Bende spora gidiyorum. Ben özellikle göğüs ve karın kaslarına (baklavalar .p ) ağırlık veriyoum. Onları çalıştırmak ve geliştirmekle uğraşıyorum. Çünkü onlar erkekte daha iyi duruyor çekici oluyor diye düşünüyorum.
Ruh önemlidir güzel kardeşim. Akıl önemlidir. Kalp önemlidir. Diğerleri heykelde de var.
evet ama adonis hava katıyoooo yaaaaaaaaaa
Sen öyle diyorsan..
Omuz > kol > göğüs > adonis > baklava diye gider. Adonis ve baklava arasında da adonis olmazsa olmaz yaaa
%0.1 i kızların böyle düşünüyo olabilir anca
vucut bütün kalca taraklarından adonise kadar öyle düsünmek lazım bölük pörcük vucut bitmemiş inşaat gibi durur.
doğruuuu. pelvis kası bile önemli yani.
benim kol ve baklavalarım bana yetiyor.ama ilişki için illa adonis diyorlarsa onu da yaparız sorun değil
Hepsi önemli ama karın kası ile göğüs kası estetikte önemlidir.
adonisinle konuş
Şimdi iyi mi konuştun, yoksa kötü mü anlamadım.
adoniste fıs baklavada fıs bizde ŞEKERPARE var bizi seven öyle sevio :)
şekerpare yemem ben. tatlı sevmem. adonisler candır.
Kafası çalışan bir adamsa şayet abartı olmayan her çeşit yağsız- az yağlı kas güzel duruyor hoş duruyor nereden mi biliyorum :)
Kol kasi daha önemli. Kiyafetin üzerinden o adonisler baklavalar belli olmuyor maalesef. ilk dikkati ceken yerler kol kaslari ve omuz genisligidir.
aslında kol baklava göğüs üçüde sadece biri olursa bir hayal et zayıf kollar ama karın kası saçma olur
hem bu soruyu kızlara sorsaydın ya (:
bacak kası da onemliymis bayagı duyduguma gore. ama futbolcularda falan oyle oluyor sanki bacak kası
zaten kas çalısması yapan tek birini yapmıyor bende 5-6 aydır merak sardım karın kol ve göğüs çalısıyorum haftada 4 gun kaslar gelişiyor ve 8 kilo verdim şu an demir gibiyim 6 ay önce yürüyen cesettim şimdi iron man oldum çok belirgin bir gelişme olmadı ama çok diri hissediyorum özellikle biraz göbek vardı o eriyince kendıme guvenım geldi (:
aman steroid iğneleri bastırtma kendine. en iyisi doğalı
yok iğnesiz zaten ama biraz yavaş gelişiyo acelem yok 2.5-3 yılda ulaşıcam galiba isteiğim noktaya
hadi bakalım. kaslı erkek iyidir. adonis yapamayan erkeğe ben kaslı demem. demek ki azimli değilmiş ki adonis yapmayı bile becerememiş.
ben mı (: oraya odaklanmadım baklavayla beraber gelişir heralde o bolge hangi hareketle çalısıyo hiç bir fikrim yok (:
kalça kaslarım sayesinde partnerime oral yaparken aynı anda popomla french kiss yapabiliyorum <3
oyle bir toplum olmaya basladikki insanin iyiligi degildi adonisleri insanin ic guzellii degilde gogus kasi nedir bu sacmaliklar saf ve temiz sevgi bulmak gercekten zor nereye gidiyoruz belli degil
adonisi olan adonisi olmayandan bir adım üstündür BANA göre tabii. toplumun ne düşündüğü umrumda değil. o da benim sevdiğim bir şey yani. adonis de adonis .. adonis de adonis diye tabi tutturmuyorum ama. adonisli erkek benim için azm anlamına geliyo.sadece azimli olmanın bir belirtisi tabii. ama belirgin bir belirtisi (dışardan bakılarak yapılan gözlemden) azmi olan erkek de coğu seyi basarabilme potansiyeline sahip bir erkek demek old. göre bence ADONİS = BENİM ERKEĞİM olmalı
O zaman sana adonisli erkeklerle mutluluklar :) her erkegin kendine gore ozelligi vardir adonisi olupta yuregiolmadiktan sonra adonisleri napcan . Neyse sen bana saygi duy ben snaa boyle gitsin bu . Kas yapan erkek cesaretlidir diye bir olay yok is tamamen yurekten gecer
bunca yillik sporcuyum adonisi hep sixpack sanmisim iyi mi.
neresi adonis su penisin ustunde olan yerse ora daha guzel bak:D
caktirmada soyle:D
beyın kaslarını gelıstır bence guzelım bunları dusunme :D
beyin gelişmeye müsaittir hep. merak eme sen
adonis olsa napcaksınız mk? mis gibi türk kasım var benim ellemek serbes <3
kıro ya
Apaçi kası.. Pectoral kasan gördü deltoid için çırpınan gördü lakin şimdiki gibi bir şaklabanlık görmedi vg..
bence ikiside önemsiz erkeğin en önemli kası tatlı dilini hareket ettiren kastır saygılar
Baklavalar önemli bendeki baklavalar gibi sizimde olsun bir sevgiliniz:)
her şıkta 1 bayan oy vermiş ortaya karışık bişey yapıcaz anlaşılan :D
Adonis kaslari belli oldugunda, ABS (karin kaslari) belli olacaginda. Adonis daha onemlidir.
Adonis öyle her erkekte bulunmaz zaten.
Karın kası olabilir.
adonis varsa k6 pack i de vardır kesin
o ne oluyor ki :/
google de bunu aratmak istemiyorum ''adonis kas'' ne demek :p birisi bana izah edebilir mi?
:ş tamam da reis nasıl bir şehir o ve o kas nerde cıkıyor :p bende cıakrtmayı denicem.
Bazen bir erkeğin çok kası olması adam olduğunun anlamına gelmiyor...Boş işler yani.
Kızlar neden bu kadar çok adonis kası sevdalısı?
Igrenc bence
adonisleri yeterde artar be:)
heeeeeeeee bendensin
Bence bir bütün olmalı biri eksik oldumu olmuyo
evet göğsü dümdüz bir adonis + baklava kötü durur. bir de vücudu tamamen kılsız olucak.
adonisss...super baklava da iyi.
ben sevmiyorum kaslı erkek. itici gelio
:p öz güvenim arttı
İstanbullu senin özgüvenin artsın die söylemedim. Kendi göz zevkim öyle olduğu icin söyledim.
Ayrıca levol ewet fit adam severim ama kas olmadanda fit olabilir bir insan tamam öyle dal gibi üfleyince uçucak tipte olmamali ama kas yiğını şeklindede olmamali.. Göruntusu bile çok kaba .s
Kİşiliğe, kalbe bakmıyorsan cüzdan daha önemli
vücut butun olarak ıyıdır
adonis varsa daha iyidir.
var bacım dogustan
bence gögus kası ve kol kası yapıcaksın
adonis yapıcccaksın ki bir şeklin olucak
Kol kası en önemlisi.
Adonis hepsini döver :)
F-beyin kaslari
:) bu süperdi la. ++++++++++++++++
Hepsinden biraz,teşekkürler.
kaslı erkekleri sevmem...
Hepsine sahip biri olarak hepside güzel 😂😂
Kadında bel gamzesi neyse erkekte adonis odur :)
beyin kasını ön planda tutmak daha mantıklı..
kolları severim.
kol kolay vasfişşş
bi insanda hangisi olmasa olurdu? göz mü kulak mı?
adonisi yoksa ne yapalım...
Adonislerimi gosteririm ama elletmem.
++++++++
taş gibidir şimdi orası. aşağı doğru v şeklinde inmesi ve indiği noktayı işaret etmesi çok çekici bence.
Oha hatun direkt seks objesi olarak gordu bizi ya. Yok abla gobekli, gozluklu 170 birisiyim ben. =/
bal dök ya la v den aşağı dökülen bal damlalarını
Allah kabul etsin abla.
Baklava baklavaaaaaaaaaaaaaaaa
en önemlisi pelvis kası
pelvis kasımı nasıl geliştirebilirim? önerin var mı? kasarak ya da gevşeyerek ...
Kegel egzersizlerinin amacı yıpranmış ve güçsüz düşmüş olan ve bu nedenle idrarın uygunsuz bir zamanda boşalmasına neden olan bu kas gruplarının güçlenmesini ve işlevlerini daha iyi yerine getirmesini sağlamaktır. Bu egzersizler halter kaldırmaya benzer: ağırlık kaldırdıkça kol kasları nasıl güçlenirse bu egzersizleri uyguladıkça pelvis tabanı kasları güçlenir ve idrar tutamama sorununun ameliyat gerektirmeden az
azaltılması mümkün olabilir.
Aynı kaslar kadın cinselliğinde de önemli görevler üstlendiklerinden bu kasların güçlü olması kadının cinselliği daha iyi yaşamasını sağlar.
evet kegel egzersizleri de kas güçlendirmeye etkilidir. başka yöntemler de var ama ortalıkta yazılmaz :)
tamam anladık o kadarını hahaaa
triceps :)
o ne yaa
kasık kası da varmış. ne işe yarıyosa artık. bir ton kas var zaten vücutta. ama kasığında kas olsa ne olur olmasa ne olur erkeğin.. Kasığını mı görüyoruz dışardan.
Türk kası önemli göbek yani :D
adonis, kol
adonis>kol
kol onemli :)
Süperdi ama değil mi :))
Eşsizdi :)
beyin kası!
Ortaya karışık.
B dedim daha iyi
Baklava önemlidir...
kürdan gibi olsa
Göğüs .