Aldatan kocanizdan nasil intikam alirsiniz ne yapardiniz siz olsaydiniz? Yaratici olun intikam almazdim yazacaksaniz hic yazmayin...
Cevabın nedir?
Bir ara aldattığımı düşüneyim. Hım... Kadın benden intikam alacak bir de. Boşanması, klişe olurdu. Ben zaten başkasını sevmişim ki aldatmışım, boşanması işime gelir. O da aldatırsa, hiç umrumda olmazdı, boşanmak için elime güzel bir fırsat geçerdi. Peki canımı ne yakardı? Hımmm? Sanırım benden boşanmayıp, evden gitmemesiyle beraber benimle hiç konuşmaması koyardı bana...
Not: Eşimi seviyorsam aldatmam, sevmiyorsam da boşanırım. Aldatacak biri değilim, duygusal bir erkeğim ve seksi duyguyla yaşayan biriyim. Ayrıca tek eşli felsefeye inanan bir erkeğim.25 Yorumla
+1 yılŞahsi fikrim bunun benim hatun dedigim kişi yapsa onu dövmem ancak öyle sinsi olurum ki önümüzdeki 50 yıl bir daha kendine gelemez :D
32 Yorumla- +1 yıl
Önce zihni sonra vücudumuzu onlara göre daha güçlü tutmak için bol vitaminli ve proteinli nesquiklerimizle güçlenip sonra o zayıf zavallı insana sinsi yavaş ve acılı günler yaşatmak evet elimde nesquikimle :D
Benim ondan boşanıp başka birileriyle takılmam yeterli bence ! bAllahım göstermesin. evliyken yapılmaması gerekir. Haklıyorum haksız duruma düşmek istemem! Birde aldattığını kanıtlarsam gelsin nafaka param
00 Yorumla
Hayatıma hiç girmemiş gibi çekip gitmek ve yüzümden gülümsememin hiç eksik olmaması ona en büyük intikam. Asıl canını yakmak için peşinden koşarsam küçük duruma düşerim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
43Cevap
+1 yılAldatan koca karısının değerini bilemedi ise er ya da geç adalet tecelli idiyor. Yapanın yanına kar kalmıyor; tam tersine bin beterini yaşıyorlar. Sefillik, derin bir yalnızlık. Sanırım bir insanın bu hayatta yaşayacağı en acı tecrübe bu olsa gerek. İntikamdan beter oluyorlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Karısının değerini bilen, kıymetini bilen biri çıkar. Öyle anlar yaşatır ki unutamayacağı hayat dersini alır. Aldatanın aklı yok , kafa çalışmıyor. Kurban olsun karısına
Cinsel guc azaltici ilac icir farkinda olmadan gnden gune kus otmuyor artik diye bunalima girsin
92 Yorumlane demiş atalarımız sana silah çeken sen gül uzat. intikam soğuk yenen bir yemekdir. ama yok ben illa intikam alıcam diyorsan. o zaman bazı tavsiyeler verebilirim ama günahına karışmam özelden yazın
02 Yorumla
+1 yılaldatan hanımdan nasıl intikam alırdım
aldatma görüntülerini çekerdim..
sonra ailesine gönderirdim bütün üyelerine
al sana intikam10 Yorumla
+1 yılKarım beni aldatıraa onu odaya kapatr bağlarm elini ayanı ve bir yakın arkadaşını ya da çok güzel bir kızı ayarlarm kendi yatağmızıda onu geceliyile ya da seksi iç çamaşırıyla onu göznün önünde aldatırdım.
21 Yorumla- +1 yıl
Sayın @milfin35 bir mesaj atrmsn milf nasl tavlarsnz ya da seversnz dedn ya benm en büyk fantezilermden biridr
En yakin arkadasini ayart. Feci olur hem dostunu hem de seni kaybetmis olur cok yikici
24 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Erkeklik gururunu mahvedecek şeyler. Sarhoş edip orasını burasını açıp , bunu sosyal medyaya atabilirsin.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPipisini keserim hadım ederim..
85 Yorumla- +1 yıl
off :D sonra ne yapcan
- +1 yıl
Boşarım
- +1 yıl
@Gizli_Üye1 sonra terketcek ya da belden baglamali :)
- +1 yıl
Gaddar kız..
- +1 yıl
milf çok fenasın..
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ne yapacaklar intikam derdi olan o da aldatır bence bunun başka intikam yolu yok ki ama bu yol yanlış ben. Boşardım olur biter
00 YorumlaBazı icraatı olmayan bayanlar sadece seks ve aldatmaktan başka bir şey bilmiyor. örnk çok görüldüğü üzere
00 YorumlaAldatini aldatirim. Icimdeki ates sonmez, gostere gostere yapar eve bilene getiririm. Ondan sonra da poposundan kan alir gonderirim aldatani :D
00 Yorumla
+1 yılıntıkam demek aynısını ona yapmaktır. kendı bedenınle ona hıc bır sey yapamazsın. hazzını alır oturursun en fazla
00 Yorumla
+1 yılkocalarınızı sevin, aldatsa bile intikam almayın. :))))
00 Yorumla
+1 yılDeyze Allah'a havale et boş ver, hesabını sonra sorarsın.
00 Yorumla
+1 yılAffet.. ve sanki hayatında hiç olamamış hiç tanımamışsın gibi yoluna devam et..
00 YorumlaBurnunu surtucen gerekiyosa bosancan haci daha ne intikam alacan adam yapmis yapacagni
00 YorumlaO değilde senin erkek olup bayan süsü vermen çok inandırıcı ama işte sazan çok senin kadın olduğunu sanıyorlar
00 Yorumlauyku ilacı içir ve ona tecavüz ediyor gibi fotolar çek intikam aldım dersin :D
00 Yorumla
+1 yılaldatma temalı mı olucak illa ki? Sen de mi yapıcan yani
00 YorumlaAyni sekil aldatarak kısasa kısas ;) anlasin ne demekmiş
10 Yorumla
+1 yılİntikam almak aciz insanların işidir.
20 Yorumla
+1 yılbenim şahane bir fikrim var
08 Yorumla- +1 yıl
Sadece aldatarak intikam almak istersen, daha önce kendisi aldatmış olsa bile üste çıkmayı başarır. Çünkü, eşitlikte de erkek üstündür. İnsana verilecek en büyük ceza, kendi vicdanıyla baş başa bırakılmasıdır. Cümlelerin biteceği bir ders vereceksin ona, ki yaptığından ahlaki olarak canı yanacak
- +1 yıl
oooo o da güzelmiş, aslında onu bağlayalım ve aletini dışarı çıkaralım, zenci, sana girerken onunki de kalkar, acayip bir işkence.
- +1 yıl
hatta onun aleti kalkmışken, git ve önünde doggy pozisyonunda domalıp ağzına al, zenci senin arkandayken onunla göz göze gelsin. Senin kalçana vura vura sertçe girerken sen de kocanın aletini sömür iyice. Zevk alırken acı çeksin.
- +1 yıl
benim fikrim farklı merak ediyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKeser atarım dibinden. d
10 Yorumla
+1 yılİntikam kötü bir şeydir
00 YorumlaG. tnde torpil patlat uyurken
00 Yorumlasenin gibi güzel bir hatunu mu aldattı yoksa?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSen d aldatma da... N yaparsan yap.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılvalla aldatırdım hiç gözünün yanına bakmadan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖlüm riski var bunu bilerek hareket et de :D
00 Yorumla
+1 yılBoşan başkasıyla evlen en büyük intikam
00 Yorumla
+1 yılayrıl sensızlıkle bas basa bırak onu
00 Yorumla
+1 yılYuh yaaaa cinayet planı gibi nasıl bir soru bu
00 Yorumlasenin psikolojin gerçekten bozuk.
00 Yorumla
+1 yılbende onu aldatırdım video çekerdim gönderirdim
10 Yorumla
+1 yılPipisini kes soğutucuya koy.
10 Yorumla
+1 yılOnu çıktığı yere geri postalarım!
11 Yorumla- +1 yıl
çıktığı yere derken
Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. ozaman hıc yazmayalım.
00 YorumlaSende aldat ki dişe dış olsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıldaya şapı hiç kalkmasın :) aldatamazda.
00 Yorumla Aynı şekilde karşılık verebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılizmirdeysen beraber alırız :D :D
00 Yorumla
+1 yılarkasiyla sikisin bence
00 Yorumla
+1 yılkırbaçlayın bence hanımefendim
00 Yorumla
+1 yılaldattığını nerden biliyon
00 YorumlaBende onu onun gözü önünde aldatırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldat sende dicem..
00 Yorumla
+1 yılSende aldat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsende aldat :D
00 Yorumla
+1 yılGrup sap videoya cek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem