Bekar bir kadının rüyada bebeğinin olması ve onu emzirmesi neye işaret eder? Sanırım bebek kız idi.(anketi dikkate almayın lütfen salladım?)
İyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Rüyada bekar birinin bebek emzirdiğini görmesi bir süre zarfında yapacağı güzel bir izdivacı temsil eder. Kişinin kuracağı bu aile son derece sıcak, kavgadan gürültüden uzak ve birbirine saygı ve sevgi çerçevesinde mutluluk getirir. Bir kısım yorumcuya göre ise rüyada bekar bir kimsenin bebek emzirdiğini görmesi, sıkıntı ile kavuşacağınız kazanca, yüklü miktardaki bir paraya veya miras kalacağına yahut ta yaptığınız ticaretle birlikte ekonomik durumunuzun hızla gelişim göstereceğine işaret olarak görmüşlerdir. Azınlıkta olan bir takım tabirciler ise böyle bir rüya görenin sağlık problemleri yaşayacağı, maddi yetersizlikler çekeceğine ve beraberinde de saygınlığını yitireceği üzerinde durmuşlardır.
Yeterli mi?
Çok teşekkür ederim yeterli 😄
Ben de 2 kere görmüştüm. Yakın zamanda evlenecekmişim :D Hala bekliyorum yakın zaman.
Ahahaha hadi bakalım kuzum hayırlısı😂😂da aday bile yok gibi bende
Iyi dir iyi 😀😀😀 hayırlısıyla iyi şeyler olacak yasaminda
yuva kurma beklentisi iyi bir aile içinde yetişmiştir
Cevap
8Cevap
umarım bir b*ok olmaz agudid gugudid şeylerden pay çıkarma altı üstü rüya işte napcan yani uespi kaplosuyla gerçeğemi bağlıycan
insanlar kafayı sıyırmış
2 gece önce ben de aynı rüyayı gördüm. Bir de sütüm akıyordu.😯
Bekar kadın bakire değilmi yani
Bu seni ilgilendirmez ve kız ancak çocuklara denir. Ayrıca buradan da böyle bir çıkarım yapmaya çalışman çok saçma!
Neyse ya rüyalar teesine çıkar derler
Nasip, kismet cikacak
Güzellikler seni bekliyor inşallah ;)
hiçde bilee
ne görcem ben iyi misin
Bunlar hep bilinçaltı.
Yakin zamanda evlenecek
mahalle baskısına yenilmiş
O ne demek?
bir seni emmek istiyo demek yani talip
Bereket
iyidir