Annem bana vurdu. Bu sinirim nasıl geçecek? Onlar böyle yaptıkça onları umursamama yoluna doğru gidiyorum:(?

Yaşım20. Asla gelemem birinin bana zarar vermesine. Çıldırıyorum bu tarz şeylere. Kardeşimle kavga ediyordum bağrışıyorduk biraz. Annem araya girdi bana hayırdır noluyor sana dedi bende o sinirle birşey olduğu yok dedim sesim yüksek çıktı biraz. Sesim yüksek çıktı diye bana mı bağrıyorsun başlatma sinirine felan diye sırtıma vurdu arkadan. Çekip gitmesem itekler ederdi biliyorum kafama vururdu felan.3 kardeşiz onuda anlıyorum zor okadar çocuk büyütmek ama annemde babamda olsa bana vurmaya hakkı yok. Saygıszca geldiyse (ki isteyerek bile olmadı zaten bu aralar problemlerim var hala üstüme geliyorlar) bunu sözle belirt nebiliyim tavır yap ama el kaldırmak ben yürürken arkadan itekleyip vurmak nedir ya. Dünde akşam 8 civarı markete gitmek istedim.1 haftadır evden çıkmıyorum doğru düzgün izin vermedi. Kızdı çıkmazsın felan diye. Hani 10 yaşında değilim 20 yaşınndayım. Bende kapıyıda kitleyin anahtarıda aşağı atın olur mu felan diyip gittim. Biran önce uzaklaşmak istiyorum evden. Ağlıyorum 1 saattir sinirim geçmedi karşındaki de annen sinirinide alamıyorsun. Napıyım sizce? Nasıl geçer bu sinirim? şu an annemden çok soğumuş durumdayım. ilk defa ailemi sevmiyormuş gibi hissettim.. Okulumu değiştirmek şehirdışına geçiş yapmak istiyorum. izine vermeye gelince 10 yaşındayım ama başka şeylere gelince kocaman kızsın muamelesi görüyorum. Karakter olarakta kısıtlanmaya gelemem zaten. Ben zaten okulum için gezmemden tozmamdan ya da diğer şeylerden fedakarlık yapıyorum. Üstüne onlar beni kısıtlmaya çalışıyor kafayı yiyecek gibi oluyorum. Onlar diyince çıkabiliyorum demeyince çıkamıyorum. Akşam 8den sonra eve gelince problem oluyor. Arkadaşımda kalmak istiyorum yıl 1 kere anca izin veriyorlar. Bıktım gerçekten
Annem bana vurdu. Bu sinirim nasıl geçecek? Onlar böyle yaptıkça onları umursamama yoluna doğru gidiyorum:(?