Aranızda ayda 100 bin lira veya daha ilerisini kazanan var mı? Benim ki sadece 3 bin lira öğretmenim kocamın ki 5 bin lira o da yarbay! Toplam 8 bine zar zor geçiniyoruz.
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzun zamandır girmiyorum kizlarsoruyor'a..
Sorular biraz değişmiş.
Bence o zor geçinmek değildir de, kaliteli bir hayatınız vardır hanımefendi. Ama yoksulluk sınırının 2 bin küsür lira olduğu bir ülke de size de hak vermiyor değilim.
Ben henüz kazanmiyorum, gemi mühendisligine son 1 sene..09 Yorumla- +1 yıl
@RoyJones_ sende de bir gemicilik var sannımca. Ama ben gemiye çıkmayacagım, azıcık aşım kaygısız başım :))
- +1 yıl
@RoyJones_ benim bölüm gemi inşaatı ve gemi makineleri müh.
bizde zaten gemi zabitliği hakkımızı elimizden aldılar. seyyahlık yok artık anlayacagın.. - +1 yıl
@RoyJones_ ktu
- +1 yıl
hayırlısı olsun, istediğin olmadan gitme de zaten, pişmanlık yaşayanlar şu an hala sınavlara giriyorlar..
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle günaydın ek ders dahil mi 3.000 tl çünkü bende öğretmenim 35 yıllık teknik öğretmenim maaşım ek ders hariç 3178 lira eşinde yarbay diyorsun sen kaç yaşındasın 22 eşin yarbay olduğuna göre en az 40 olmalı?
00 Yorumla
ben 12 saat çalışıyorum sekreterim ve bin tlcik kazanıyorum :D
010 Yorumla- +1 yıl
asgari ücret 1300 lira iken sana niye 1000 lira veriyor alçak patron?
- +1 yıl
bence de çık paranı aldıktan sonra daha fazla durma orada bu laftan sonra. ben de iki aydır maaş alamadım ben de üç vakte kadar çıkacağım şimdiki işimden. patron milletinin %90 ı böyle zaten işçiyi düşünmez anca onu sömürmeyi bilir
- +1 yıl
aynen öyle gir kpss ye at kapağı devlete. bence kpss kursuna yazıl seneye de sınava girip iyi bir puan alırsın istediğin yeri tercih edip orayı kazanırsın oh ne rahat valla.
- +1 yıl
ben zaten düşünüyordum da hadi ya okuyorsun demek 12 saat çalışıyorum deyince okulunu bitirip çalıştığını sanmıştım :D peki hangi bölümde okuyorsun mezun olduktan sonraki iş olanakları nasıl?
- +1 yıl
oooo iyi bölümmüş valla benim o bölümde okuyan bir arkadaşım yurtdışında şu an. cidden iş olanakları geniş doğru diyorsun. sana tavsiyem eğer imkanın olursa yurtdışına çıkmaya çalış orada daha iyi kazancın olur :) ben de elektronik mühendisiyim yarı meslektaş sayılırız :) ya devlet düşünüyorum ya da büyük kurumsal bir firma maddi sıkıntı yaşatmayacak çok iyi imknlar verecek çabalıyoruz işte bu aralar. daha sonra kısmet olursa kendi işimi kurmayı düşünüyorum ama bunun için öncelikle yurtdışına çıkmam tavsiye edildi. çünkü orada devlet girişimcilerin sonuna kadar arkasındaymış :)
+1 yılNe yiyorsunuz içiyorsunuz da 8 binle zar zor geçiniyorsunuz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
44Cevap
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİngilizteredeyim yıllık 180bin Pound iş sözleşmem var ve her yıl artıyor, ev araba yeme içmeye para harcamıyorum ve bütün yatırımımı Türkiye'ye yapıyorum.
Ve geçinemiyorum, çünkü para harcıyamıyorum 8)033 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yalancı hayal mi kurdun
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
39 Yaşındayım ve Baklava kardeşim için tıp bilgimi konuşturmak durumunda bırakıyorsunuz beni.
Bir kişiden kayıtlı olarak sperm tedarik edilmesi çok kesin parametrelere bağlıdır. Bedensel özelliklerden tutun da kalıtsal hastalıklara kadar aklınıza gelmeyecek veya sizin normal bilginizle anlamayacağınız bir çok kritere bakılır.
@Murat87 hayır ben donör olamayacak yaştayım. Kısacası benden geçti.
Baklava Hocam ise konunun uzmanıdır. Kendisiyle ara sıra konuşurum.
Yıllık 180 K Sterlin maaş büyük bir para değil. Yıllarca konu hakkında eğitim aldıktan ve yatırım yaptıktan sonra kazanılan para az bile bence. Ben kendisine de söyledim bunu. - +1 yıl
Sayın @DoctorGraham ilgimi çekmediği ve ülkemizde bir anlam ifade etmediği için hakim olmadığım bir konudur. Elbetteki donörlük sanıldığı kadar kolay değildir. Ayrıca ücreti kesinlikle yorumlamadım , sadece insan hayatında kaç kere sperm bankası çalışanı ile tanışabilir ki? :)
- +1 yıl
@Murat87
Neil Armstrong ölümünden bir kaç ay önce Türkiye'ye gelmişti. Bir arkadaşım da kendisiyle uzun uzun sohbet etme şansı yakalamıştı. Aklınıza hiç gelir miydi böyle bir şey. Aya ilk ayak basan adamla tanışmak !
Kaçınız Aziz Sancar Hocamızı Nobel ödülünden önce tanırdınız. Eminim şu an bile çok az kişi onun çalışmaları hakkında bir fikir sahibidir. Nobel ödülü alan Türk. Ama kim? bilinmiyor.
Coca Cola'nın başında ve iki numarası olarak birer Türk oturduğunu biliyor musunuz. Bir ülke gibi şirket olan Coca Cola'yı 2 Türk yönetiyorlar.
Daha uzun uzadıya yazmak istemiyorum. Baklava kardeşimle vakit bulamıyoruz konuşmaya ama bu ülke adına büyük hizmetler yapmıştır. Hele ki elinden tuttuğu gençlerimize yol gösterici olmasını saymıyorum bile.
Bu arada "sperm bankası çalışanı" değil :) Baklava'nın yazdıklarını bir daha okumanızı tavsiye ederim. - +1 yıl
@DoctorGraham yazılanları iyi okudum. Müdür de bir çalışan değil midir? Ben okuduğumu , Siz kendisini iyi tanıdığınız için kişisel yorumuzu kattınız. İsim olarak bilmesekte , Türk kimliği ile başarılı olan insanlardan az çok haberdar olmaya çalışıyoruz. Baklava üstadımızda onlardan biri ise , saygı ile alkışlamak düşer 😊
- +1 yıl
Kar Tanesinin hakkı var.
Tam varyemez oldun çıktın başımıza. İnsan bir hoş beş eder. Buyur gel der. Yemek yedirir, gezdirir eğlendirir. Biz sana New York'a geldiğinde böyle mi davranıyorsunuz?
Kaç kere söyledik sana. Bizi İrlanda'ya ve İskoçya'ya içki tadımı turlarını götür. Pinti herif ! Elalemin spermiyle/yumurtasıyla uğraşmaktan bize vakit ayırmıyorsun. - +1 yıl
İrlanda'ya biz senle ikimiz gidelim. Allah'a şükür iyi para kazanıyoruz. Benim işler Dollar ile seninki Euro ile. Baklava'dan bize nasıl olsa hayır gelmiyor.
Biz Tayland'a giderken de almayalım Baklava'yı. Onu İstanbul'da ekeriz. Artık halka tatlı mı yer bilemem ama biz Bangkok'a doğru yol alırız. - +1 yıl
- +1 yıl
Ve bu adam Sperm Bankasında müdür.
what happens in bangkok stays in bangkok
Fillerden bahsediyor. - +1 yıl
Sevgili Kar Tanesi,
Bu konuyu bu başlıkta değil, özel olarak konuşuruz. - +1 yıl
@snowww 2000 baht sa ultralükstür o :D
Arti sen her gece tek bir kişi ile geçircen?
Yahu ben en az 3 yastıkla yatan bir adamım :D bana yetmez 1 yastık ben.
@DoktorGraham 'a da orda gençlik iksiri yaptırcaz bir motor indirip bindirticez sıfırlıcaz kilometreyi ve onada en az 3 yastık lazım. 2 tanede böyle hizmet edecek Yastık lazım :)
- +1 yıl
Baklavaaaaa
HAHAHAAHAHAHA
Kahkahalarla gülüyorum şu an :D
Ben Shanghai'da gördüm. Piyasa pek ucuz değil. 100-200 Dollar'dan başlıyor, gecelik. - +1 yıl
@DoctorGraham yahu biz Türkler gittiğimiz her yerde piyasayı çook yükseltiyoruz :D
Ben hayatım boyunca asla para ileyapmadım yapmamda ama şunu her daim söylerim çekinmeden.
Taylanda, Pattaya ya gidersem bu iş için gideceğim ve alta kalanın canı çıksın :D artık yatak kaç kişi alır kaç kişi sığarsam odaya o kadar doldurcam, elimi nereye atarsam boşa denk gelmicek şekilde 8)
Ben bekarlığı ZİRVE'de bıraktım. Pattaya'da da Jubilemi yapacağım :P - +1 yıl
- +1 yıl
Baklava, sen bir idolsün, ekolsün, ingilizya da bizi gururla temsilen eden bir numaralı Türk'sün.
Not : Parayla seks konusunda aynı durumdayız. Hiç parayla olmadı ama Shanghai'da iki kere kendimi zor tuttum ve iffetimi korudum :) Eğer Bangkok olursa eyvah eyvah...
Baht'ımız açık olsun yoldaşlar ! - +1 yıl
@DoctorGraham ve sayin baklava beyfendiler. turizmin gobeginde bir sehir olan antalya ilinde turizmci koltugunda uzun suredir rus , ukraynali, hollandali lara hizmet vermekteyim. bende hic para vermedim hatta para aldigim dogrudur. ancak tayland da kadinlar bu isi meslek olarak goruyormuslar. yani para yoksa eglence yok mantigiyla hareket ediyorlar bize duskun olmayacaklar demektir bu. heee derseniz ki bize duskun olan bir millete gidelim Ukraynada kiev i israrla tur operatorunuzden isteyiniz :D. hadi gidip AIDS olalim ya carcur ediyoruz burda zamanimizi :D
- +1 yıl
Bahtımız açık olsun :)
- +1 yıl
- Diğer konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yıl8 bin zor mu geçiniyorsun? Bir şey demiyorum. Herkes durumuna göre harcama yapar. Çok şükür 3000 lira bize yetiyor. Allah daha çok versin diyeyim.
10 Yorumla Hangi ilde 8 bine zor geçiniyosunuz? Ben 3500 kazanıyorum krallar gibi geçiniyorum :)
20 YorumlaAllah size yardım etsin. Asgari ücretle geçinen zenginler bile bu derece samimi cümle kuramaz. Tebrikler...
00 Yorumla
+1 yılEdirneliyim.
Edirnede şu an Yarbay kadrosunda kimse yok, sanırım eşiniz farklı ilde, siz farklı ildesiniz.20 YorumlaDiğer konusunda 521 cevap paylaştı. Şükret beeee
Bu ülkede asgari ücrette geçinenler var...
benim hanım gibisin Maaşallah...
O da öğretmen hiç görmüyorum parasını..
Benim kazanç bayaa fazla olunca Allah'a çok şükür
hayvan gibi yiyor parasını.
Allah bu günümüzü aratmasın.00 Yorumla
+1 yılOruc kafanami vurdu yoksa gece ustun acik mi uyudun...
20 Yorumla
+1 yıl8bine neler yapmam idare edin ve birikim yapın. Aylığım 250 tl
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1.000 lira kazanıyorum ama yetmiyor başka iş arıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada soru Troll. Detayda evli olduğun yazıyor ama profilinde bekar yazıyor.
Diğer konusunda 416 cevap paylaştı. 1994 nickin ve sen öğrt kocan yarbay ayrıca üslubundan dolayı hiç inandırıcı gelmedin :)
00 Yorumla
+1 yıl22 yaşındaki öğretmen kızın kocası Albay. :) Kocan kaç yaşında yavrucuğum babanın arkadaşı ile mi evlendin? :)
00 Yorumla
+1 yılya senin yanlış ya kocanın yaşı yarbay :) yeni olmuş olsa 40 yaşının üstündedir :) biraz düzgün sallayın yaaa
01 Yorumla- +1 yıl
Koçam 37 yaşında
Öğrenciyim.
Siz 8 bine zor geçiniyorsanız 100 bin lira verseler bile geçinemezsiniz.00 Yorumla- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılAylık harçlığım şu an 400 lira. Üniversite kazanınca 800-1200 arası olacak. Başka şehre gidersem 2500 e kadar yolu var.
00 Yorumla
+1 yılBenim ki 4500 annemin ki 2500, daire ve dükkan gelirleri var onlarda 4000 iki kafadar çok iyi geçiniyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5000 alıyorum bilmem bana yetiyor. yatırım da yapabilecek kadar ayırabiliyorum bir kenara.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim 8000 civarı alıyor ayda, gayet güzel geçiniyoruz
00 Yorumla
+1 yılbende meb de şefim 3000 lira ile geçiniyoruz sen biraz fazla uçuyorsun gibi geldi
00 Yorumla
+1 yılmadenden cıkan metallerin kura göre değişiyor geçen ay 48000 tl gelir geldi
05 Yorumla- +1 yıl
Maden muhendisi falan misin? Ne is yapiyorsan ben de o meslege yonelicem.
- +1 yıl
@Müzeyyengibi_ dalga geçtim madenim olsa ne işim olur kız burda
- +1 yıl
Zengin insanlarin da sosyal medya hesabi var valla. En son baktigimda oyleydi
- +1 yıl
@Müzeyyengibi_ illaki benim olmazdı işte :)
- +1 yıl
Peki bari
Allahtan sekizbin alıyorsunuz yoksa varya haliniz duman
00 Yorumla
+1 yılİddaadan aldıgım kadarıyla aylık 6-7 bin arası ama elinde kalıyormu dersen hayır :)
00 Yorumla
+1 yılKocanız yarbaysa ve siz 22 yaşındaysanız bişey demiyorum en az 15 yaş fark en az o da 😂
00 Yorumla
+1 yıl4 il 5 bin civarı kazanıyorum bilgisayar programcısıyım o paryla nasıl geçinemiyorsunuz
00 YorumlaDiğer konusunda 589 cevap paylaştı. Ayda yüzbin kazanan birinin burda sana yorum yapacağına gerçekten inandınmı :))
00 Yorumlasitede güzel öğretmen de varmış :)
ben de öğretmenim
normal maaşımı biliyorsun zaten
özel dersle falan 6 oluyor00 Yorumla
+1 yılAhahaha 100 bin kazanan niye burda olsun
Ben 800000 Yorumla
+1 yıl2200 lira çok şükür memurum
00 Yorumla
+1 yılAllah gözünüzü doyursun ne diyelim
00 YorumlaKocanız kaç yaşında ayla hanım?
00 Yorumla
+1 yılGizlemeyi unutmuş troll :D
00 Yorumla
+1 yılZarzor:))) cok ironik.
00 Yorumla
+1 yıl8 bine ben kral gibi gecinirim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfilinde bekar yazıyor ne iş
02 Yorumla- +1 yıl
Kandırıyorum işte daa manyaq
Cevap sahibi+1 yıl@mirakutlu1995 evliyim ama tekliflere açığım modu olsa gerek
+1 yılAmeleyim asgari uscret
00 Yorumlaya bu bilgide ya da yaşta bir yanlışlık var
00 Yorumla
+1 yılAllah arttırsın 2500 tl bn kazanıyorum
00 Yorumla
+1 yılBenim 5 bin aylik 600 tl harciyom 😂
00 Yorumla
+1 yılbaba parası sorry
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 yaşında nasıl öğretmen olunuyor yahu yemee
00 Yorumla
+1 yılKazanmıyorum
00 Yorumla
+1 yıldefol git burdan
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZar zor?
Yuh.00 Yorumla Ay fakir
00 Yorumla
+1 yılCok fakirsiniz 😕
00 Yorumla- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenciyim
00 Yorumla - Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç?
00 Yorumla
+1 yıl4000 tl canım
00 Yorumla
+1 yılBrüt 8250 TL
01 Yorumla- +1 yıl
Öğretmenim demişsin ama meslek finans yazıyor 😏 Çaktırma
2500
00 Yorumla5 bin lira
00 Yorumla- Diğer konusunda 21,5b cevap paylaştı.
+1 yılkazanmıyom
00 Yorumla 17 bin
01 YorumlaOha ak zar zor mu
00 Yorumla
+1 yıl13 bin lira
07 Yorumla- +1 yıl
@kocadarbe ben psikiyatristim koçam dişçi
- +1 yıl
Psikoyatrist olmak icin kac yil okudun
- +1 yıl
@Müzeyyengibi_ 5
- +1 yıl
Nasil ya tip da okuman gerekmiyor mu?
- +1 yıl
Ben oyle bilmiyordum
Devamını Gör(41)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler