Bu survivor'dakiler nereye sıçıyor.
Ve kızlar adetliyken nerede pet degistiriyor.
Ve kızlar adetliyken nerede pet degistiriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amcam orada kameraman olduğu için bizzat üşenmedim sordum ekjdlwekonkn denildiği gibi arka taraflarda duvarsız falan sadece hela var. Oraya yapıyorlar tuvaletlerini. Regl konusunda , doğum kontrol hapı , geciktirici vs alıyorlar. Yani regl olmuyorlar. Kıl tüy vs : Çoğu bayan zaten lazer epilasyon uygulaması yaptırıp gidiyormuş. Yaptırmayana da gerekli bakım malzemesi (ağda falan) veriliyormuş zaten.
ropörtajlarında ormanda herhangi bir yere yaptıklarını söylemişlerdi.
ıyyy irençç uzun süre kalanlar artık boklardan sıcıcak yer bulamazlar D:
kediler gibi kum eşeleyip sonradan üstünü kapatablirler ya da ormanın iç taraflarına gidip yapabilirler yıkanmayı zaten deniz de yapıyorlar regl işi zor sanırsam geçiktirici iğne yapılıyordurlar kızlar
o değilde bunlar 31 i nerede çekiyor
ben nereye sıçıyor diyorum sen 31 diyorsun :D
öyle deme
öyle deme lütfen
sonuçta ikiside ihtiyaç ikiside önemliii
Orda 31 çektirecek bir durum yok ki. Kadınlar bile kendinden bezmiş halde. Yorgunluk ve açlık, birde sıcak kalkmaz ki öyle bir ortamda zaten :)
o nedenle öyle bir ihtiyaç olacağını sanmam :)
Cevap
25Cevap
Survivor'da kadınların özel günleri ve ağda vb. temizlik günleri var ve belli süreler izin veriliyor. Zıçma mevzuuna gelince de normal bulundukları yerin arka kısmında etrafı kapalı olmayan tuvalet gibi bir yer var ve görevliler eşliğinde o kısma gidiyolar orda zıçyolar eğer uzun kalırlarsa uyarı alıyorlarmış.
Not: Görevli başında beklemiyor uzak bir yerde duruyor ( geyikleri önleme amaçlı )
atayizler bunuda açıklayın :D tuvaletleri var hergün kameramanların ve set ekibinin yemeklerinden pizza hamburger kola vs yiyip içiyolar. tatil yapıyolar haberimiz yok.
kızların bakım esyaları verılıo zaten.. kötü qörunmemelerı ıcın.. acun acıklamıstı bunu bı proqramda..
geçen seneki yarışmacıların röpörtajlarını okudum hiç bir şey vermiyorlarmış güneş yaktıgı için görünmüyormuş bacak kılları felan
bunu acun söyledı canım.. yarısmacılar proqramdan sonra hep olumlu konusmak zorunda acun leyine onlar vermedıler desede verılıo bu acun söyledı cunku birinci aqızdan..
ben orda olsam acımam dağa taşa sıçardım yaprakları ped niyetine kullanırdım erkeklerden birini de ayartırdım seks olmadan olmaz
:D:D deli yaa
kumsala zıçızlayıp üstünü toprakla kapatıyorlar kokmuş itler
üstüne basarlar bee :d
bence ağzımıza... akşam akşam evlat olsa çekilmez. saçma bir program.
yalan yok bizde bikaç kişi bu kadar net değilde wc ihtiyaçlarını felan nasıl gideriyorlar die konuşmuştuk,o proğramda kamera arkasında çok işle dönüyor bu gerçek
şüpheleniyorum da zaten :D
ihtiyaçlarını gidermek için seyyar tuvaletler var :)
yokmuş işte :d
yok arkadşm olması lazım öyle şey mi olur ben okumuştm bir yerde :)
valla bende internette ataştırdım geçen seneki kız yarışmacılardan biri saba tümerin programına çıkmıştı onun videosunu izledim yokmuş öyle birşey denizden su alıp ormana gidiyorlarmış gece tutmak zorunda kalıyorlarmış çok sıkışırsalar yanlarına 1 kişi daha alıp ormana gidiyorlarmış. ve geçikirseler görevlilerden biri gidip uyarıyormuş..
lan bide demin diş macunu verdiler artık dişlerinizi fırcalayabileceksiniz diye.hepsinin dişleri bembeyaz zaten :S
bende ona anlam veremedim valla :D
ahahaha:D onu da mı kameraya çekip seyrettirsinler:) bide bugün özel günüm yarışmalara katılamam diyen yok hani:) muhtemelen tampon kullanıyorlar ya da hormon ile baskılıyorlar sıçma konusuna bişi diyemem ama:D
valla özel günlerinde oyun oynuyorlarmı bende bilmiyorum merak ettim açıkcası :D hepsi oynuyor çünkü
survivor tam bir muamma bide arkadaşın biri bayanlara haftada 1 tıraş bıçağı verildiğini erkeklere ise 3 haftada 1 tane ne alaka yav:) erkeklerin koltuk altı uzun olunca daha sexi görünüyorlarmış filan gibi bir teori var:)
Bir gün ormana yolunuz düşerse, etrafı dikkatlice koklayın.Ünlüler b*k kokularını alabilirsiniz.
ahahah süperdi :D
suyun içine girip orda sıçıp orda ped değiştiriyolar
evet öyleymiş :D
maymunlara yediriyorlarmış :/ palmiyeleri örüp de ped olarak kullanıyorlarmış :/
hayal gücün baya kuvvetli :D
sahilde kumlara gömüyorlardır ve adetliykende yaprak kullnaıolardır ;:)))))
yok canım daha neler bikini altından görünür o yaprak :D
yahu ped ya da tampon kullancaklar ne kullancaklar :) dışkılama işi daha kolaydır buna göre
ped yok vermio acun :d
veriodur vermese olmaz :)
vermio canım alla alla röpörtajları okudum
ıyı o zaman denıze gır cık :)
güzel soru sen ne cin fikirlisin öyle :))))))))))))
dimi ama :d
gerçekten bende merak ediyorum kızlar adetliyken nerede pet degistiriyor zor olmuyomu ayrıca orda ped veriyolarmı onlara ?
bribirlerinin ağzına sıçıyorlar dün izlemedinmi..
:D:D
Sana bişey diyecem çok acil ve önemli. Çabuk ol
Ekle bi.
Ekler misin diye sormadım dikkat ediyosan. Sonra da sil
kızım, yavrum, laf dinle adamı hasta etme !
ben istiyorum ! senin mecburiyetinden banane ?
allah allah...napmışım bardağı taşıracak ? taşarsa taşsın öyleyse
bişey istediğimde olmazsa sinirlerim, olmak zorunda.. hırslarıma yenik düşüom yapcak bişey yok.
hııııı.. çok mu belli ediyorum
aç şu isteğini kadın ! beni sinirlendirme
Agac dibine zicip, yaprakla kiclarini siliyorlarmis.
Bütün hayatları kamera önünde geçmiyor yahu sonuçta, onların da özel anları vardır yani :D
Neden balık yok biliyonuz mu çünkü pis herifler denize sıçıyorlar
Nereye sıçacak bu millet! Nereye sıçacak?...
:D herşeyi buraktın bunumu merak ettin :D
valla ya merak ettim :D
Koca bir alan değil mi orası . Yer mi yok .
Sıçıp üstünü kumla kapatıyorlar.
e bunlar tahret almıyor mu :D
ormana zıçıyolar ısırgan otuylada siliyorlar
yakar totoyu beee
altına edip üstüne oturuyolar
:))) hemen arkada 5 yıldızlı otel var :D
ormana koyveriyolar
2 aydır ordalar sıccak yer kalmadı neredeyse :D
yaprak kullanıp taşa sıyırıyorlar
puhahah yara olur :D
seks yapıyolarmıdır
bırak nereye sıçarlarsa sıçsınlar