Peynir-ekmek yiyince gariban, peyniri ekmeğin üzerine koyup bir de kürdan saplayınca sosyete olunuyor.
Sizce de saçma değil mi?
: )
Sizce de saçma değil mi?
: )
Sosyetelerde emin ol mekandan cikinca hesaba kufrediyorlar. Peynir ekmegi ust uste koymuslar bize hesabi iteliyorlsr diye. Su yirtik pirtik kotlara hastayim. Gariban giyse fakir. Zengin giyince moda :)
Biride cikip demiyor ki senin bakkaldan aldigin ezine peynir ile onlarin yedigi cheddar peyniri ayni fiyatta mi
Acaba peynir ekmekle tost yapıp yiyen bizler ne oluyoruz? Biz de mi garibanız? Öyleyse garibanlık çok lezzetli. O kürdanlı minnak şeylerle doymuyorsan çok da önemli olmuyorlar.
Bence bunda olay zenginlik fakirlik olmamalı.
Kendine verdiğin değerle ilgili.
Bir nevi zevk meselesi.
Cevap
3Cevap
ya bunlar görgüsüz ya zengin olmak öyle parayla olmaz külrtür lazım ahlak lazım oturmasını kalkmasını bilmek lazım
Onu ünlü bir futbolcunun sevgilisine sormak lazim. Reklam amacli paylastigi bir yemegin (bildigimiz peynir ve yesil biber yanina da siyah ekmek) fotosu geldi aklima. Yemegi hazirlayan sirketi bir övmeler falan. Cok komik.
Bence de öyle ama napacan yeme şekillerinin sınıflandırılması :) :) peynir ekmek en lezizi
:) :)
Orandan o. Peynir/ekmek oranı arttıkça sosyetelik ve zenginlik artıyor.
Olay tamamen pazarlama kısmında :) Ne kadar iyi pazarlarsan o kadar sosyete oluyorsun
Acayip haklısın. Bir kurdanla dünyaları kılıfa uyduruyorlar.
Saçma evet. Günümüz tikileri işte.
doğru tesbit aynen :D
Ne güldüm aynn katılıyorum
Kürdan sapla gitsin kardeşim. :D
Hahhah:) iste uslup buradan geliyor
Yine çok güzel bir tespit 😊 Çok saçma
asıl iş o kürdan da işte
Bunun modasi gecti artik
Aynı şeyden yapılmıyor ki :D
Çeşit olarak kastetmiştim, görünüm olarak da daha iyi hem :D
tabiki saçma. zenginler kılıf uydurmkata ustadır.
Dünyada bu numaraları yutan çok
Peynir farkı
Byy
Aradaki ince çizgi...😃
Değil bence
saçma tabi ben ekmekle yerim
Saçma kesinlikle :)
Oyle oluyor
Bakış açısı meselesi
Kürdan önemli😄
evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?