İşte burada o yorumlar. Dahası da var ama ben bu kadarını aldım.

Bir şey düşünmedim, eleştiri sahipleri düşünsün zira atladıkları birçok şey var. Bu insanların barındığı siteyi eleştirirken aynı zamanda bu insanlarla aynı havayı soluduklarını ve hatta birçoğunun orada da yazmakta olduğunu atlamış olmalılar.
Burası kimseye müthiş bir ortam vaat etmiyor. Aksine konuşmadıklarını konuş, kimseye soramadıklarını sor diyor. Kısaca herkesin içindeki naneleri, kendine bile itiraf edemediklerini, toplumda yansıtamadıklarını buraya yazması normal. Bilgi kütüphanesi değil ama içinde yaşadığın toplumu gerçekten tanımana fırsat veren bir platform.
Şimdi ne diyeyim... Oturup biz de buradaki insanlar gibi bazen rotamızdan şaşmıyor muyuz, biz de aşk acısından geberirken "amaaan umurumda mı" imajı çizmiyor muyuz, biz de bu insanlarla bakkalda - pazarda karşılaşmıyor muyuz diye düşünsünler madem. Geminin kıçı yerine geminin poposu mu diyelim birileri burayı eleştirmesin diye.
Otur takip et, sonra yaz çiz. E bakma canısı o zaman.
Daha yaşları 18i doldurmamış ağzı bozuk bir grup keko grubunu pek ciddiye alan olduğunu sanmıyorum ama onlara fena bir batış olmuş galiba çok bağırıyorlar sesleri duyulmuyor :d
Burdaki yorumlardan değil ama benim de o başlıkta bir entrym var ve haklıyız, site bildiğin lise mezunu, cahil, tezek kokulu köyünden hiç çıkmamış çomar ve abaza sürüsü kaynıyor, tek ihtiyacınız seksmiş gibi dünyadan bir haber atv izleyen bir sürü üye var sitede.
2 yere de üyeyim ama ekşide de pkklı kaynıyor.
Orda da Pkk'ya kürtlerin haklı savaşı olarak görüp pkk İstanbul'da ankarada bir bomba patlatınca ertesi gün götünde* patlar diye sokağa çıkamayan bir sürü aptal var evet, oyun sanıyorlar ölümü, öldürmeyi, şişmiş bedenine bıçak konulan babannesini bile görmemiş korkaklar salaklar da var evet ama bu burası için yazdıklarımı değiştirmiyor.
Ben 2 yerde de eğlence için takılıyorum. Ama ekşiye saygı duyardım bir zamanlar. Artık duymuyorum. Sinemadan müziğe entrylere bakınca ergenlerin siteyi ele geçirdiği anlaşılıyor. Ks zaten bir garip de ekşi de iyice mallaştıö
Yani pekte haksız sayılmazlar, ama önemli olan eğlenmek
Cevap
20Cevap
aslında önemsemedim nedeni ise sonuçta 1 kerede olsa bu siteye üye olup sorulara bakıp belkide soru cevapladıkları için çoğu şeyleri kendilerine söylemiş oluyorlar aslında o yüzden önemsiz
yorumlayanların isimlerine baktımda hepsi gavur:D:Dzaten onlar bizim hiç birşeyimizi beğenmez:dgevur oğlu gevurlar...
La biz burada zaman geçiriyoruz. Ayrıca sizin dedikleriniz bizi ifade etmez. Ekşi sözlük de en az bura kadar boş. Daha iyisi bulunsun oraya akacağım.
İsteyen istediğini söyler. Siteye üye olmadan herkesi yargılamaları saçma
bunlar yaşı yetmediği için siteden kovulanlar mı diye düşünmedim değil :)
Bunları düşünen bir sürü insanın gizli gizli takıldığı site
adolfhitler adlı üyeye katılıyorum. hakkatten insanın güvenini sarsıyor bu site.
Helal olsun adamlara nasıl da anlatmışlar bizi. Hey yavrum hey analarını s*ksek ancak bu kadar koyardı.
gayet yerinde ve isabetli yorumlar bende çogunlukla dalga geçmek için kullanıyorum ama her zaman degil gayet düzgün insanlarda var ama az :D
Biri ekşi hakkında ne düşünüyorsunuz sorsun pls :)
Kendini bir s*k sanandan korkcan demişler :/
Doğru milletim ilişki durumunu burda görmekten sıkıldık yahu ve çoğu kişi -18
Laf yapmış bal kabaklari
Herkesi özürlü kendini zeki sanan hastalıklı kafalar işte
Kendimi tenzih ederek söylemeliyim ki sonuna kadar haklılar :)
Anca arkadan konuşurlar ayıp gelsin ler yani yüzümüze karşı desinler bu kadar korkaklik olmaz
hahahaaa amma aşağılamışlar yaa ama doğruu :D
Çok vurmuslar ama ya 😮😮😤😤😤
doğru demişler. çoğu kullanıcı böyle
hak vermiyor değilim.
Gerizekali 😄 kapasite meselesi
bir tane bile olumlu cevap yok :/
çoluk çocugun takıldı sözlük mü söylüyor bunu :D
Adamlar haklı özellikle 5 :D
Doğru yorum yapmislar
umurumda değil.
ekşiyi ayşeye çevirirsem şaşırmam
Dogru 😂