Arkadaşlar kot şort modellerini inceliyorum da sizce nasıl bu? Kot şort alacağım bu yaz için bunlar modaymış hafiften yanakları gösteren şortlar.. İzmirde giyilebilir mi sizce?
Izmirli birisi olarak soyluyorum, her ne kadar turkiye ye gore modern de olsak cok kotu dusunceli insan var arkadaslarimdan biliyorum. Kota gelince bence cok hos ama dedigim gibi yobaz tipler azinlikta degil. Bunlar aklinda bulunsun istedim
Cınım şırt bıı... Yurtdışında büyüdüm sayılır. Yurtdışında bile böyle pek giyinmezler, plajda giyinirler, o da gayeeet normal bir şey. Zaten yurtdışındaki en kötü en pis en leş özelliklere özenirsiniz başka bir şeye özenmezsiniz. @No-One Ülkede edep yok zaten, edep sadece dövmeden ibaret.
@No-One hayır, bakmadım resmine. Edep olayı sadece sözde kaldı demek istedim o kadar. Sadakat gibi. Mesela böyle gezen bir kadını yanımda sevgilim diye gezdirmem. Gezdiren erkeğin kafasında boynuz tarlası vardır zaten.
@No-One İyi ki var di mi o değerlerimiz? O yüzden hergün kadınlar çocuklar tecavüze uğruyor. Modernleşiyoruz diyip ünlem koyuyosun da bir bak bakalım modern avrupaya böyle sapıklıklar var mı?
Bazı şeyleri normalleştirerekte sonuca varamayız her şey insanın kendi beyninde bitiyor aslında. Herkes istediğini giyebilir tabi ki ama bununda iç çamaşırından farkı yok
@sladko Bir şeyden çaktığın yok, gelmiş burada hakaret ediyorsun. modernliğe dair bildiğin bir şeyde yok. Laf olsun diye yazmışsın. Biraz bilgi sahibi ol sonra gel tartışırız.
tövbe tövbe gıyılmez bu boylelerı gıyınıyolar sonra neymiş tecavuze ugradık erkeklerı de oyle seyler dusunmeseler de akıllarına getırıyolar gıyme sakın kardeş
Eskişehir'de herkes giyiyor, çoğu kişide gördüm. Kendine güveniyorsan giyebilirsin ama tutucu yerlerde giymemeni şiddetle öneririm. Hoş olmayan şeyler yaşanabilir.
Eğer kendine yakıştıryorsan giyebilirsin herkez istediğini giymekte özgürdür sen bunu giydin diye bacım olmazsın oruspuluk ve namuslu olmak yürekte biten bı olgudur. Kimseyi giyinişe göre yargılamak kimseye düşmez.
iğrenç ötesi... mini etek varken şort kadar itici birşe neden tercih edilir anlamam..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neresi olursa olsın. bir adap var millet sana değil popona bakcak
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Istediğini gitmektede özgürsün. ama erkeklerin sırf popon için peşinden gelmesini istiyısan giy. ama birazdaha uzun giyersen daha saygın olursun ve erkekler gözünde daha değerli
En İyi Cevaplar