Sizin çirkin burun standardınız ne anlayamadım.. Kruger ın burnu gayet ufak ve kibar, hem önemli olan yüze oturması.. Mesela maria valverde nin ki daha kemerli ama çok çok güzel duruyor yani Veya gülse birsel in ki..
burun önemli değil benim için. üstteki kadında çekicilik hiçbişey yok. ben sarışın sevmiyom. kara kaş kara gözlü olmalı kadın dediğin. kara göz yoksa en azından kahverengi olmalı :D alttaki üstteki kadına bin basar.
aynen öyleyim. milletin gözü alıştığı için bizimkiler onlara göre çirkin gibi geliyo da alakası bile yok. bizim kızlar daha iyi. rus mus hikaye. ayrıca yaşlanınca bişeye benzemiyorlar. ama bazı kara kaş kara gözlü ruslar olabiliyo bir tek onlar güzel.
Güzellik göreceli falan filan o konulara hiç girmicem. Bana kalırsa üstteki kadının karizmatik bir güzelliği var. Ama handenin güzelliği daha tatlişko görünüyo. Azra da sempatik güzellerden.
Ya sen hande erçelsin sanırım sorularına bir baktım da 😂 tamam be burnu güzel olmayanın allah belasını versin diyelim o zaman senin için jsljmzls tamam hande dünyanın en güzel kızı 😂 başka türlü rahatlamican sanırım ajamlsjslsksn
En İyi Cevaplar