Bb krem tam olarak kapatır mı ki, hiç kullanmadım ama kapatıcı olmadığını yazmışlardı. Bu izlerin için de yoğurt-limon ve bal'ı karıştır, yüzüne sür, yarım saat bekle ve iyice yıka. Yıkadıktan sonra başka da bir şey sürme. Bu maskeyi haftada 1 kere yap. Çok iyi gelecek. Aynıları bende de vardı, geçti. Arkadaşlar ilaç mı kullandın diyor. 😊
Eig için çok teşekkür ederim. 😊
Canım öncelikle merhaba hic oyle obudik gunil seyler kullanmana gerek yok dove sabun aliyorsun bitane hergun sabah aksam yuzunu onunla yikiyorsun bide hafta 3-4 gun sabunu yuzune maske sekilde yapip kuruyunvaya kadar bekliuorsun kuruyunca yikiyorsun ayrica kuruny kurulamak icin pecete kullan veya her kurulama isleminde farkli ni havlu
geçer ancak gördüğüm kadarıyla kurcalıyorsun onları elleme. kükürtlü sabun kullan lavanta çayı ıle akşamları yıka lavantada al çayını sür yanı. ve o çaydan saba akşamda iç 15gün sonra 20 gün ara ve bol su iç gün içi ama sla kurcalama
bol bol su ic ve cok sabun kullanma yuzune bilmedigin kremleri hic surme. roaccutane kullan sonra gectiginde guneslen izler kaybolur
Cevap
5Cevap
Sana şunu soyliyim kesinlikle bakimi falan birak benim 20 gun oncesine kadar seninkinden cok daha berbatti 2 3 haftadir sadece uyandigimda ve gece yatarken sabunluyorum cildim o kadar yagli oldugu halde artik yaglanmiyo ve suratim tertemiz oldu ve sakın elleme
Aynen ya iyilik yaramıyor
imex diye bir sivilce kremi var fondoten gibi çok iyi geliyor benim de yüzüm senin gibiydi ama şu an hiçbir şey yok her gece sürüyorum özellikle sivilce çıkan ya da çıkmak üzere olan yerler
Ben de aynı dertten muzdaribim. Doktora sordum üzülme 2-3 sene içinde geçer dedi. Dedim çok rahatladım 😅
Onlar sivilce izleri değil sivilcenin kendisi. çok elleme sabahları yüzünü sabunla yıka yağlı şeylerden uzak dur
Cildiyeye git bir iz kalmasın hangi çevrede oturuyorsun ona göre cildiye önerebilirim?
Sakın oynama kanatma leke kalabilir. Doktora görün ilaç al geçer.
zamanla geçiyor. korkma ve oynama
Geçer geçer 😉😄düzenli beslen
Kac yaşındasin? Bence bir cildiyeye görün
Hiç dokunma ilerde tedaviyle geçer
Geçer geçer takma
Hanım Kızım Endişe Etme Okuyayım Geçer İnşallah.
Ne korktun be arkadaş. ...
Gül suyu dene
güneşte yanarsan kalıcı olarak geçer
Cilt yapına bağlı
Geçer.
geçer
Gül suyu
Zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar