Benim saçlarım dalgalı ve kalın telli kuaföre gidiyordum bazen fön çektirmeye bazende evde düzleştiriyordum düzleştirici saçları kırıyor lastik gibi yapıyor saç tellerini. Kuaföre de para gerekli para olmadığı zamanlar saçımı yaptıramıyorum. Nasıl düz görünümü elde edebilirim saçlarıma? Dalgalı saç nasıl düzleşir?Dalgalı saç nasıl düzleşir?
Dalgalı saç tipine sahipseniz gerçekten arada kalmışlık yaşıyorsunuz. Ne tam anlamıyla düz ne de tam anlamıyla kıvırcık saçlara ulaşabiliyorsunuz. Bunun için ısıdan yardım almak şart oluyor, ısı da haliyle saçlara zarar veriyor.
Dalgalı saçlar nasıl düzleşir?
Dalgalı saçları düzleştirmenin hem ısılı hem de ısısız doğal yöntemleri bulunmaktadır. Bu sayede istediğimiz pürüzsüz düzlüğe kolayca kavuşabiliriz. Isı kullanacaksak tercihimiz saça zarar vermeyen şekillendirilerden yana olmalıdır.
Bu yöntemde saçlar yıkandıktan sonra bone ya da eşarp yardımı ile sıkıştırılarak kurutuluyor. Sonrasında saçlar tutamlara ayrılıyor ve tel toka yardımıyla gergin bir şekilde sağ ve sol taraflara tutturuluyor. Dalgalı saçları düzleştirmek için en iyi yöntemlerden bir tanesi :)
2. Süt maskesi ile dalgalı saçları düzleştirme yöntemi
Dalgalı saç düzleştirme
Ilık sütü sprey şişesine boşaltalım ve saçlarımıza sıkalım. Tamamına sıktıktan sonra yaklaşık 20 dakika bekletelim ve saçlarımızı iyice durulayalım. Süt saçtaki elektriklenmeyi, dalgalanmayı yok edecektir.
3. Şekillendirici kremle dalgalı saç düzleştirme yöntemi
Bunun için Elidor Mükemmel Düz Saç Şekillendirici Kremi kullanmanı tavsiye ederim. Nemli saçlarına uyguladıktan sonra güzelce tarıyorsun ve kurumasını bekliyorsun. İşte bu kadar basit :) Saçtaki tüm elektriklenme yok oluyor.
Aşırı ısı olmadan dalgalı saç düzleştirmek için en iyi yöntem: Dyson Airwrap Saç Şekillendirici
Dyson Airwrap diğer saç şekillendiricilerin aksine saçları aşırı ısı olmadan şekillendiriyor. Isıyı her saniye ölçüp, kontrol altında tutarak saçlara zarar gelmemesini sağlıyor. Düzleştirme, maşa, kurutma, fırça başlıklarıyla birçok saç modelini aynı şekillendirici ile yapabiliyorsunuz.
Dyson Airwrap saçlara şekil vermek için hava akımını kullanıyor. Bu sayede saçlar kurumuyor, matlaşmıyor ve yıpranmıyor.
Sürekli olarak aşırı ısı kullanımı saçlarda geri dönülmez bir hasar bırakabiliyor. Aynı zamanda saçları cansız, mat ve sönük hale getiriyor. Saçlarımızın doğal halinden memnun değilsek mecburen düzleştirmek zorunda kalıyoruz. Isı koruyucu ürünlerden destek alarak yıpranmayı en aza indirebiliriz ama maalesef bu ürünler de engelleyemiyor.
Dalgalı saçlar aşırı ısı olmadan nasıl düzleşir?
Dalgalı saçlar aşırı ısı olmadan nasıl düzleşir?
Saçlarıma ısı uygularken benim de içim huzursuz oluyor, zarar verdiğimi hissediyorum hatta hiç bekletme yapmasam bile duman çıktığı oluyor. Düzleştiricimi 180 derecede kullandığımda hiç etkili sonuç alamıyorum, saçlarım hemen bozuluyor. 190-200'e çıkardığımda da saçlarımdan duman çıkıyor :( Sonuç kalıcı olsa da saçlarım zarar görüyor.
Dyson Airwrap ile dümdüz, dalgalı ve hacimli saçlara aşırı ısı olmadan kavuşabilirsin!
Dyson Airwrap
Bizim için böyle teknolojik ürünlerin olması harika bir şey bence. Videolarını izliyorum ve bu kadar pratik bir ürünü daha önce görmemiştim. Sert/yumuşak düzleştirme fırçası, yuvarlak hacimlendirici fırçası, 30/40 mm Airwrap başlığı ve ön şekillendirme kurutucusu bulunuyor ayrı ayrı. Pratik bir şekilde değiştirilebiliyor. Çok iyi tasarlanmış saç şekillendirirken el yakma riski de bulunmuyor :) Ben maalesef sürekli yandığım için maşa kullanamıyorum benim için de harika bir şey :D
Çağla Şikel'in ürün inceleme videosunu da inceledim. Kısa sürede saçlarına hacimli bir görünüm kazandırdı :) Dyson Airwrap ısıyı her saniye ölçüp kontrol altında tutarak saçların yıpranmasını önlüyormuş. Bir de saçları yüksek basınçlı hava akımını kullanarak şekillendiriyor bu sayede saçlar zarar görmüyor. Videolarda da net bir şekilde gözüküyor, saçları tutamlara ayırıyorlar şekillendirici yaklaştırınca saçlar kendiliğinden sarılıp şekil alıyor :) Aşırı pratik, sen de tercih edebilirsin düz saçlara yıpranma olmadan kavuşmak için :)
ütüyü ayarla eline al diğer elinede havluyu ikiye katlayıp al saçını havlunun üzerine koy ütüle ben bayağı ilerlettim işi dümdüz oluyo ama çabuk yıpratıyo saçları seninki daha sağlamdır benimki ince telli
Saçınızı yıkadıktan sonra kurutma makinesi kullanmadan kendi kendine kurumasını bekleyin bu sırada her beş dakikada bir saçınızı fırçalayın daha düz olmasını istiyosanız saçınızı tutamlara ayırarak bir süre hafifçe çekerek bekleyin saç kurutma makinesi kullanmanız gerekiyosa aynı sonucu saçınızı sürekli fırçalayarak da elde edebilirsiniz.
Elidorun düzleştirici etkili serisi var ama pek yararını görmedim ben. Sadece elektiriklenmeyi falan alıyor. Yani düzleştiri ve föne devam. Başka çaren yok.
düzleştirici asla diyorum saçlarımın uçları kırıldı resmen ondan önce kuaföre fön çektiriyodum kırıklarım hiç olmadı evde düzleştiridm bir ara kırıldı şimdi paramda yok ütülemekte zaman alır tek başıma yapamam off off
En İyi Cevaplar