Esinizin ailesini nasil kabulleniyorsunuz?

Ben kayinbabami seviyorum annemide seviyordum ama arkamdan konustugunu duyunca biraz geri cektim kendimi ama yinede saygisizlik etmiyorum ve duzgun davranmaya calisiyorum bir 3 gorumcem bir eltim var gorumcelerimin ikisiylede iyiz ama buyuk gorumcem hayirli ramazanlar abla dedigimde bile mesajima cevap vermedi eltimde beni nisanlimla kiskandirmaya calisiyo allah var nisanlim artniyetli biri degil kardesinin esi diye duzgun davraniyo ama ben cok kiskanc biriyim okadar bile muhabbetleri beni rahatsiz ediyo bu boyle hareketleri gorunce ailesini cok takiyorum kafama diyorum ailesi bana boyle olsada ona mukemmel gorunur aile sonucta eniyisi ayak uydurmaya calismak diyorum ama yapamiyorum icim aciyo kiskancliktan falan kiskanmayi nasil birakcam ya da dozunu nasil ayarlamaliyim gecenin bir yarisi eltimden esime mesaj geliyo abi soyle ali eve gelsin alide kendi esi bunda niye araci olarak nisanlima soyluyo gece gece rahatsiz oluyorum boyle seylerden nasil davranmaliyim kafayi yicem kiskancliktan
Esinizin ailesini nasil kabulleniyorsunuz?