Bence 1 cunku zaten yana adim atsa ya da tahtanin uxerinden gitse 1 duser. 1 ates ettigindede olecgi icin yine dusende 1 olucak sizce
1. olan
2. olan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kesinlikle iki daha büyük bir tehlikede neden derseniz hemen açıklayayım.
Birinci sebep zaten herkesin gördüğü gibi tabancanın ucunda oluşu.
İkinci ve en önemli tehlike tahta üzerinden atacağı bir adım dengeyi direk bozarak diğer ayağını tahtadan çekemeden karşı taraftaki ağırlık ile boşluğa düşmesine sebep olacaktır. İnsanların gözden kaçırdığı ayrıntı budur. ;-)
O yüzden çoğunluk birinci insanı daha büyük tehlikede sanırlar ancak. ikinci adamın tehlikeden kurtulabilmesi için birinci adamın ikinci adama doğru gelmesi gerekir. Eğer silahını atmazsa ya da adamı vurursa kendisi de ikinci adamla birlikte mefta olur ;-) İkisinin yaşaması da birinci adamın paşa paşa karaya gelmesiyle olur. İkici adamın riski daha yüksek ancak ikinci adamın yapacağı bir hata iki tarafı da ölüme sürükler.
3. Sebep ise yerden yüksekliğin ne olduğunu bilemiyoruz çok yüksek bir yer değilse birinci adam bir kaç kırıkla hayatta kalabilir ama silahın ucundakinin hayatta kalma şansı yok
Valla helal olsun 😂😂 bencede 2 yani mantiken oyle ama aciklayi en iyi sen yapmissin ilk basta 1 dedimde dusununce yuz ifadeden bile anlasiliyo 😂😂
Ayaklarını bastıkları yerde yağlı gibi kayıp düşme şansları da var ;-)
1. Adamın tehlikesi düşmek. 2. Adamın tehlikesi ise silahla vurulmak dikkatli düşünün 1. adam düşerken bir süre daha silahın doğrultusundan 2. adam çıkmıyor. Bu yüzden 2. adam daha büyük tehlikede.
Tabiki bir ikinci olan yerinden kaçarsa birinci düşüp ölür ya da birinci ikinciyi silahla vurup öldürse yine kendisi ölür
Eğer 1. sıkarsa 2. adam düşer dolayısıyla 1 de düşer
Cevap
18Cevap
soru kim daha büyük tehlikede buna bakarsak
2. adam daha tehlikede çünkü silah doğrultulmuş üzerine..1. adam uçurumda gözüküyor ama aşağısını göremıyoruz oyüzden fikir yürütemediğimizden 2. adam tehlikede.
sonuc 2. adam ölür 1. adam düşük ihtimalle kurtulabilir
İkiside tehlikede degil bence.1. adamin asagisinda yakin mesafede su var ve elindeki silah boncuklu tabanca. İkisi arkadas birbirlerine saka yapiyorlar.
2 nin tehlike orani sadece ates edilirse, bayilip ucurumdan duserse veya kalp krizi gecirirse, 1 inde ayni olaylar gecerli sadece ates edilme olayi yok ama asagisi yuksekde olmayabilir o yuzden biz tehlikedeyiz
2 tehlikede.
Çünkü birin düşeceği yer uçurum olup olmadığı belli değil.
Ikisi de esit tehlikede 1 silahla her turlu vurur onu dolayisiyla iki adim atana kadar ölur gider
Adamın düşeceği yer uçurum değildir belkide, ben 2 numara dedim
Ates ettiginde oldugu yere yigilirsa 1 kurtulur 2nin hic sansi yok
1. Çünkü silahla vursa karşıdaki adam yere düşer. Kendisi bu yüzden düşer. Vurmasa yine düşer
bence ikinci olan kurşun insandan daha hızlıdır vurup koşabilir ;)
1. adama baksana puşt puşt guluyo , vardir bir bildigi.2 adam tehlikede
1 kendini de öldürür einstein mod on
Tahta. Her şekil düşecek.
bence 1 numara kesin geberecek 😂
1. nin yerinde olsam ateş etmezdim.
Aslında tehlikede olan 2 değil mi?
1. Çünkü diğerini vurması kendini öldürmesi demek
2 çünkü adam sadece ölecek yani tahtadan düşmez
ikiside ölecek sonunda
1 gibi dursa da 2 gibi hissediyorum. Ama 1
Hiçbiri tehlikede değil ikisininde g. tü yemez.
1 bence
bir..
1 numara
1. olan
1 eyvah mahmut hoca
Birr
ikiside
ikiside
ikiside
111111111111
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar