Olabildiğince fazla yorum verirseniz, karmaşık olan durumuma yardım etmiş olursunuz.
Evli olupta annesi/kaynanası ile beraber oturan var mı?
Olabildiğince fazla yorum verirseniz, karmaşık olan durumuma yardım etmiş olursunuz.
Benim şahsi düşüncem; annen sonuçta eğer ayrı eve çıktığında annen yanlız kalacaksa çıkma çünkü annen senin büyütüp o yaşa getiriyor niye sen onu yanlız bırak diye mi doğru düşünmüşsün eğer öyleyse...
Ama,bir de şu var ki iyi bir eş seçmen lazım ki aralarında geçimsizlik olmasın tabi annenin de geçimli biri olması şart!
Eğer bunlar uygun olursa ne olacak sanki kadının ne zararı olacak sanki aynı evde ama dikkat et bunlara !
Bu durum kötü olmuş tabi ama bence anneni yanlız bırakma .Baktın hiç olmadı en azında evleriniz çok çok yakın olsun karşı karşıya gibi..Kız arkadaşına da bak ben senin için evleri ayırdım sende benim için evlerin yakın olmasını kabul et dersin zaten saygı duyması lazım..
anneyı yalnız tabıkı bırakmamak lazım kardesım de bazen sorun oluyo ne kadar ıstemesekte sorundan zıyade ozel yasam zor oluyo ımkan varsa ayrı eve cıkmak en ıyısı he anlasıp yasayanda vardır yok değil
Var benim arkadas cevremde de ama hep arayı bulmak zorunda kalıyorlar. Ben her iki tarafından mutlu olmasını isterken kafamın ve gönlümün rahat etmesini istiyorum.
Cevap
0Cevap
canım kensinlikle bunu yapma. asla ya ne demek . düşünemıorum . belki ben geceligimle kocamla beraber film izlemek istiyorum solunumda. alla alla. kaynanam varken mı bunu yapacam :S cıks sakın aman ha
Herkes kendi açısından haklı işte, annem onu yalnız bırakmamamı istiyor, kız ark. ilerde aynı evde yaşamam diyor... Benimde senin gibi yarım fotolarım olsa yarı yarıya paylaştırırdım kendimi :))
ayri eve cikin cünkü cok sorun olur hic kimse istemez anne babayla yasamak anneni hep ziyarete gidersiniz arada bir yatiya kalirsiniz daha iyi olur iki taraf icinde sorun olmaz herkesin gönlü olur
Ya annem benimle yaşamak istiyor, panik atak rahatsızlığı vardı daha yeni yeni düzeliyor... Ona da üzülüyorum.
Hiçbir artısı olamaz... Hiçbir kadın kayınvalide ile yaşamak istemez.
Önce kendinizi düşünün.
Eğer işin içinde maddiyat yoksa tabii.
Maddiyat yokta en ufak oğlu benim ve diğerleri evlendi, babam vefat ettiğinden beri beraberiz. Evlenince o yalnız kalacak... iki arada bir deredeyim
işin zor,hemde çok zor.Bu devirde.
Dil bilmemesi avantajlı,birbirlerini anlamadıkları için kavga edemezler:)evlenipte yaşayacak sensin,huzursuzluk yaşarsın çnk o kararını vermiş,ayrı evi geçtim uzak olmakla.ben erkeklere işte buyüzden üzülüyorum,birisi anne,diğeri eş iki arada kalanlar oluyor.tercih yapman gerekirse ayrı ev istemeyeni zor bulursun,2sinden birini ikna etmelisin.
Ahhh ah! Teşekkürler!
çok isterdim kayınvalide kayınbabayla oturmayı.
seni en iyi cevap seçtim (:
Neden?
Can'sın! :)
nazmi bunları konuşmuştuk!
:D
2 katli ev bulsan daha iyi degilmi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar