sizce kız çocuklarımı daha sevimli olur erkek çocuklarımı?bence kız çocukları onları yürüyüşlerine biterim ben.
Kız çocuğu
Erkek çocuğu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babalar için kız
Anneler için erkek
Karşı cins hep daha tercih konusu.
Bu yüzden genel olarak babalar kız çocuğu olsun, anneler erkek çocuğu olsun ister ve kadın çocuğun babasına benzemesini, adam ise kızının annesine benzemesini ister..
kız kız kız kız kız kız kız kız kızkız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kız kızkıkız kız kız kız kız kız kız kız kızz kızkız kız kız kız kız kız kız kız kızkız kız kız kız kız kız kız kız kız=)=)=)=)
Kız çocukları daha sevimli ama idaresi zor :) Erkek çocuklara laf anlatmak, birşeyleri izah etmek ve onları mutlu etmek daha kolay. Kız çocuğu bakmak çok daha zor diye düşünüyorum. Yine de ileride bir şekilde çocuk sahibi olursam, kızım olsun isterim.
Cevap
35Cevap
bnce kız çocukları daha sevimli oluo. onlara pileli renkli mini etek giydiriceksin üstüne bir tane kısa kollu.saçınıda gene renkli tokalar ya da bant takıcaksın tatlılığından yenmez :)
Kız çocuğu tabii ki küçük rengarenk elbiseleri minicik ayakkabıları tokaları çok hoş:)) yüzleri daha bir masum sevimli oluyor. Daha sosyal ve iletişime açık oldukları için de sevdiriyorlar kendilerini.
Erkek çocukları, böyle küçücük boylarıyla takım elbise giyiyolar paytak paytak yürüyolar salaklar :D
anlatımına bayıldım :D
Hahahahah teşekkürler :)
haha :D çok şekerdi bu
kız çocukları tabi kızların saçlarını uzatıp güzel tokalar takmak sonra güzel oyuncak bebeklerinki gibi gothiclolita giysiler giydirmek sonrada foto çekmek saçlarını uzatmak ya da yanağına allık falan sütmek eğlenceli olur konuşmalarıda ayrı bir tatlı oluyo zaten
bence kız çocuğu. benim gibi büyüklere özenecek, topuklu ayakkabılarımı alacak gizlice, makyaj yapıp palyaçoya dönecek, eline saç fırçası alıp mikrofon yapacak bende onu ısırıcam.
Erkek cocuklari , saci kivircik sari olcak , uzun birde baglicam akili ama simarik olcak birde beyefendi :D birde buyumusdde kuculmus olcak ama belirli bir yere kadar
erkekler çok sevimli oluyorda aman sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda :) hepsi sevimli :) RABBİM hayırlı evlat versn herkese :)
erkek çocukları fazla aktif ve yaramaz oluyo kız çocukları daha iyi daha fazla sevebiliyorsun mesela benim bir kuzenim var o kadar yaramaz ki sevdirmiyo hiç
Erkek çocukları bıcır bıcır oluyor ya bayılıyorum. :) Bebekken her ikisi de eşit ama 3-6 yaş arası dönemde favorim erkek çocukları.
İyyk.İkisi de tatsız.
Ama evlat edinirsem ileride belki, erkek çocuk sahiplenmek isterim.O yüzden B diyorum.
Sen de yorum yazmasan iyiydi.
kız çocukları :) bide kız çocukları daha lafazan olduğu için söyledikleri tek kelimeyle güldürüyorlar insanı.
Aslında erkekler hep erkek çocukları olsun isterler ama ben kız çocuklarını çok seviyorum, kıç çocukları benim izlemlerime göre erkeklere göre daha akıllı uslu ve sevimli oluyorlar :)
Kız çocukları daha sevimli.Erkek çocukları daha eğlenceli.
Erkek çocuklar çok tatlı oluyo hele sarışın olunca :D
çocukları sevmem ama illa hangisi diyorsan kız erkekler çok şımarık oluyor.
Bana göre kız çocukları.
Sevmesen bile cilve yapıyor zorla kendisini sevdiriyor :))
Kız seçtim ama... Fark etmez yaa çocuğum olsun kıız- erkek fark yapmaz sağlıklı olsun bahtı iyi olsun ;)
kızlar seker oluyo ama erkekler daha iyi bana göre :D topa mopa teptirirsin alıstırısın :) yegenimden bilirim ya :D
İkisi de ayrı güzel ama kız çocuklarına giydirilen elbiseler,takılan tokalar onları çok sevimli kılıyor :)
bence bütün çocuklar tatlıdır ama kız çocukları daha sevimli şirin oluyolar :)
bi tane kız yeğenim var benim adımı söyleyebiliyor bir tek :)
Adımı söylediğinde bitiyorum.
kız ya da erkek farketmez ...ikisinin karışımı olmasından iyidir
sen birde yeğenimin yürüyüşü ve koşmasını göreceksin :D gülmekten kala kalırsın...
ısırmalık yanağı olduktan sonra cinsiyetinin önemi yok her türlü çok tatlılar...
Kız Bereket Erkek Aydınlıktır ama ben kız çocukları daha çok severim.
Çocuk olsunda ben her türlü severim yeterki olsun. Ama illa şık olacaksa kız çocuğu süslü püslü olurlar babayada düşkün olurlar ya candır can.
tabiki kız çocugu herzman bir kız çocugum olsun isterim kızlar babalara düşkün olur herzman babalarda kızlarına
Erkek çocuklarını hiç sevmem yahu. Ama kızlar çok sevimli..
sarışın kız çocuklarını çoks eviyorum saçları kıvırcık ::
Gerçekten hayırlısı olsun demek en güzeli. Çünkü ayrımcılık yapılamayacak kadar tatlı melekler onlar
Kizlar çok cilveli oluyor, helede babalarina karsi :)
kız cocukları daha sevimlidir link
Benim bildiğim kadarıyla erkekler(ben dahil)her zaman kız çocuklarını daha şirin bulur.Ankette onu gösteriyor ŞUAN..
Adı üstünde çocuk allahın yarattığı ile ayrım yapılmaz o yaratmışsa bize sevmek düşer .
ikiz kiz cocugu daha tatli ama
hem erkek hem kız çocuğu şıkkı da olsaydı iyiydi...
erkek çocukları kucukken kız cocukları buyuyunce daha sevımlı oluyorlar :D
Kız çocukları daha sevimli oluyor, erkek çocukları yamyam gibi maşallah :D
sevimlilik aslında görecelidir..bana renkli gözlü sarısın mavi gözlü çocuklar aha sevimli geliyor kız erkek farketmez
2 side çünkü ikiside insan :D yani bunda kim daha seviliyo olması gerekmez ikiside sevilir :D
Kız cocukları tabikide daha sevimli olur
kız çocuğu tabiki. yiğenim var benim herşeyim :)
Kız çocukları bence, çok tatlı oluyorlar :)
kız cocuğu daha bir cilveli.
kızlar daha tatlı sanırım :)
Ikiside çok tatli oluyor fark etmiyor:)
erkek çoçuk tabikide :)
erkek. ben kız bebelerini sevmiyorum.
Erkek cocuklari bence,bide tombik olursa uuy
kız tabıkı erkekler bıra zyaramz oluyorlar
2 tane oğlum olsun yah <<3<<<
Kız çocuklarına bayılırım ben yerim onları :)
ikiside kendine gore sevimli :)
Kız çocuğu daha tatlı :D
Sağlıklı olsun yeterli
Kategorize etmesek , ayrım yapmasak mesela ;)
Kızçeler daha bir tatlı oluyorlar.
Hepsi çok tatlııı :)
Kız çocuğu komik oluyor :DD
KIz çociuğu masum melek gibi
Kız çocuğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar