İnsanlardan soğudum artık. Herkes bir sipariş veriyor. Yok efendim boyu şöyle olsun, yok kilosu, yok rengi, yok saçı, yok milliyeti bilmem ne. Gerçekten bıktım. Bu kadar mı ruhsuz olunur? Bu kadar mı kaybedilir benlik?
yalnız ben bip melik değil , evlenmelik için soruyorum , yani evleneceğim eşim böyle olsun diyorum. aklınız fikriniz uşkurumuzda , başka bişe düşündüğünüz yok
dedikodularınızda hep uşkurumuz
yok şöyle sapıklar yok böyle sapıklar , yok şöyle uşkuruna düşkünler cart curt biton muhabbet
istediğim gibi bir kızla evlenemiceksem neden evleniyorum?
evlendikten sonra yolda böyle zayıf bir kız gördüğümde ; abi baksana şuna insan mı ya diceksem neden eşim var
ama doğru siz alışmışınız erkeklerin hepsini aynı çuvala basmaya :D siz sütten çıkma ak kaşıksınız ya :D
zengin erkek ayrımı yapmıyonuz , kaslı erek ayrımı hiç yapmıyonuz :D karşınıza sizden hoşlanan erkek çıksın yeter , hemen kabul ediyo muşunuz gibi :D neyse ya yaşında 20 imiş , büyü gel öyle konuşalım :D iyi geceler
Evlenmek için kendine vücut arıyorsun. Ben sözlüyüm. Ve emin ol ne zengin, ne kaslı, ne de popüler bir insan. Ben sadece seviyorum ve Allah'ıma bin şükür ki mutluyum. Zihniyeti bozuk olanlar sizlersiniz. Lütfen başkalarına bok atmayın.
kötü bişe mi. neyse sen yakında şişko olursun , seni kıskanıp çok zayıfsın diyip , kendileri senin gibi olamadığı için , seni kendileri gibi yapmaya çalışan insanlara uyarsın :D
ben uyarıyorum , hanımefendi cic kız imajı varken motor imajı hiç bir kıza yakışmasa gerek. beni ilgilendirmezi de seçim senin olarak dedim , he uyarıma çokta fifi diyip geçiceksindir neyse susim kalp de kırmamış olurum , sonuçta oforospuların da bir kalbi var. kib. aeo
Tanımadıgınız insanlara karşı o** ifadesi kullanmanın hiç hoş değil. Ama kolaylıkla bu kelimeyi kullanabiliyorsunuz ben ise yazarken bile zorlanıyorum. Karalter işte.
evet hala duruyor olması ve dıurmaya da devam edicek olması da ayrı bir üzücü sende haklısın tabi , e bende :D neyse cidden sen haklısın ben karaktersiz , sen full karakterli muhteşem bir ikili olduk :>) umarım ahirette de karşılaşırız .>) kal sağlıcakla
En İyi Cevaplar