Yemin ediyorum bıktım şu resimlerdeki kadınları görmekten lanet olsun a q yeter. Abi paramı veriyorlar bunlara sitelerde bizi reklam edin bizden bahsedin diye. Türkiyede güzel kadın varsa var kadın güzelse kendine güzel bundan bizene
benim öyle değil. farklı bir çekicilik önemli. eva green monica belluci bir göz sussun adriana lima kimmiş derim. ki güzele Bundchen en karizmatik melek bayılırım
:D valla kadınlar makyajsızlar bakmıştım bir ara kusursuz dersek ama sen güzellik dedin bende yorumumu belirttim çekicilik falan desen ayrı yorumlar katabilirz
iyi de vs nin arka planı kabus gibi. ben sana türkiyede ünlü bile olmayan çarpa delivigne midir nedir ondan güzelini çok gösteririm. birde bir tane var burnu kemerli aşırı çirkin. ha dersen victoria secrrtin en ünlüleri fikan o zaman okeyde cara çok güzel değil bence. benim güzellik anlayalım farklı olmak. irade çok uzun kız sevmem kadın dediğim göğüs olacak ama Baliketli de olmamalı boyu da 172 168 arası eva green monica belluci gibi :)
:D ama sen çok sinirlenmişsin valla sakin ol yavaş yavaş tane tane senin görüşün benim görüşüm aynı olmak zorunda degilki benim anlayışım oysa senin odur yani bunda sorun yok sakin ol
yok ya alinmam saldırmak da yok ta sitedeki kızlar fena ama kezban bakımsız filan denilince hemen saldiriliyir. türk kızlarının sorunu bu zaten. spora gidiyorum boş görüyorlar cilt bakımı yapıyorum kosmos diyorlar. bakimsiziz milletçe
En İyi Cevaplar