Annem aslında babamın ikinci eşi yani babam hala evliyken imam nikahı ile evli olan bir eş. Annem ve babam 2 sene önce ayrılma kararı aldılar. Annemle her şeyi konuşuruz ve annem başka bir kadın olduğunu düşünüyor, çünkü onu evliykende defalarca aldatmış ve şimdi başka bir kadın olduğu için ona ilgisinin bittiğini düşünüyor ve onu artık sevmiyor. Babamlada her şeyi konuşuruz ve oda artık annemi sevmediğini söylüyor. Velhasılı kelam, babamın bir sevgilisi var ve ben bunu yakaladım. Wp de kadın babamdan 500tl istediğini o gün görüşmek istediğini bebişim diyerek belirtti. Ve ben bunu gördüm, anneme anlattım ve bunun seni ilgilendirmediğini söyledi. Tabiki beni ilgilendirmez ama bu kadın benim paramı yiyor ayrıca annem araştırdı kadını ve kadının gerçekten bir o... olduğunu öğrendi yani kadın tam bir belaymış ayrıca kadının numarasını babamdan aldım kendime kayıt ettim her yerden gizli kullanıcılarla takip ediyorum kadını. Lütfen bana yardım edin babama söylemek istiyorum bildiğimi ve onaylamadığımı lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen hakaret etmeyin, sadece nasıl söylemeliyim onu anlatın bana
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar